Outfit of the day #218

Moss Copenhagen åbner butik i Odense!

Moss Copenhagen åbner butik i Odense!ISA SKIRT 200 KRINGE DRESS 280 KRVIOLA DRESS 350 KR

Jeg synes faktisk at det går ganske godt mht alle de nye butikker vi får i Odense for tiden! (COS åbner jo liiiiiige om lidt!). Og jeg kan nu afsløre at den næste vi får er Moss Copenhagen! Den skal åbne i lokalerne, hvor Day butikken lå inde i gågaden (ærgerligt at den lukkede, men når Magasin har sådan et stort udvalg indenfor samme mærke, så de har nok ædt omsætning fra hinanden). Jeg har ingen åbningsdato endnu, men mit bud ville være slut-sommeren. De er nemlig i gang med at søge personale lige nu, men de er omvendt stadig ikke i gang inde i selve butikken.

Moss Copenhagen har virkelig mange lækre ting og er især kendt for deres buksedragter og draperede nederdele… og så deres virkelig, virkelig gode priser! I kan se priserne på disse tre ting her under billedet og det er jo ikke priser man kan klage over!
Hvis I ikke kan vente, så kan man shoppe på deres webshop HER.

Er I glade for at Moss Copenhagen kommer til byen? 🙂

bloglovin

15 kommentarer

 • Line

  Ja, jeg er virkelig glad. Har været på kæresteweekend i København her i weekenden, og jeg SKULLE bare i Moss Copenhagen. Har en af deres draperede nederdele og et halstørklæde, og er simpelthen så glad for begge dele. I København købte jeg de fedeste solbriller til sølle 60 kroner – mit SUbudget like 😉
  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig! Den butik har virkelig nogle lækre ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  de har skrevet på deres facebookside at den åbner i juni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,

  Har du evt et link til der hvor man kan søge som personale ved dem? 🙂

  Mvh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, men der står lidt om det på deres facebookside!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Emilie

  Fedt med endnu en tøjbutik i Odense – endda med priser, hvor de fleste kan være med 🙂

  En anden ting: hvor ser du deres jobopslag henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har hørt det af andre veje end et jobopslag – men jeg kan se de har nævnt det på deres facebookside også! De er vist bare allerede i gang med samtaler, så ved ikke om det er for sent, men prøv at sende ansøgning + CV til job@mosscopenhagen.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Emilie

   Aaah, jeg havde læst det som at den åbner næste sommer 🙂 (syntes godt nok også, at de var tidligt ude med at ansætte så, hehe)
   Men ja, det er måske lidt for sent. Så må jeg bare bruge mine penge der i stedet for at tjene dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja så ville de godt nok være ude i god tid 😉 Men du kan da evt prøve at sende en ansøgning alligevel? Da jeg blev ansat i Gina Tricot der ansatte de folk at flere omgange. Fx så brugte de i starten krudt på at finde butikschef og fuldtidsansatte først – og så først bagefter tog de en hel ny ansættelsesrunde, hvor de fandt deltidspersonalet. Bla. også fordi at den nye butikschef selv skulle være med til at vælge noget af sit personale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Yaaay!!! Det begynder altså at køre for Odense, det gør! Så mangler vi bare Zara… In my dreams 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor bliver det lækkert!
  Åh jeg har sukker over den lækre Britt Buksedragt siden jeg så en af Wellafrisørerne i den sidst jeg sad hårmodel.
  Mmmh, hvor jeg glæder mig til at komme ind og gramse på alle deres lækre sager i levende live xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej
  Det lyder dejligt for jer Odensepiger:)
  Har i en zara butik i Odense?
  Vh Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre. Sådan en mangler vi virkelig! Men ellers så er vi ved at være godt med mht alt andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #218