Anmeldelse: Riemann P20

Fødselsdagsgave: Fra mig til mig

Fødselsdagsgave: Fra mig til mig

Reklamelinks markeret med *

I forbindelse med min fødselsdag, så købte jeg også en lille gave til mig selv 😉 Nemlig den fine halskæde fra Jane Kønig med bogstave-tags. Har selvfølgelig valgt et J for Jeanett og et T for Tim. En lille reminder om at huske at være kærester med hinanden og ikke kun forældre.

Halskæden er så fin og den har allerede hængt rundt om min hals mange gange. Et tag koster 300 kr og I kan finde dem HER*. Halskæden tog jeg i 60 cm og den kan købes HER*.

bloglovin

24 kommentarer

 • Den kæde og to tags med henholdsvis S og A står virkelig også højt på min ønskeliste. Jeg synes simpelthen, det er sådan en fin måde at vise sin kærlighed lidt frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Super sød tanke, det med at det er en reminder om at i også er kærester! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal aldrig gemme gaven til sig selv! Slet ikke en så smuk en som denne her – Har haft den på min ønskeliste i evigheder, så jeg er en lille smule misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej jeg er også fan af gaver til sig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog fint. Og der er sådan en sød og smuk tanke bag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Tak for det, der blev jeg lige 1300 kr fattigere 😉 Har aldrig set den halskæde før, så smuk, et J og A er på vej til mig, plus et armbånd fra BEchristencen. Og tak for en super blog, følger dig dagligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Anne-Sofie, det er jeg glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne også have brugt din datter start bogstav 😉 Det er super fint 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja men ideen var at ha’ en kærestehalskæde, og der ryger ideen lidt hvis jeg gjorde det 😉 Hun får masser af opmærksomhed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin. Den står også på min ønskeseddel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint, der er intet som en lille gave til sig selv, fra sig selv. De skal sjovt nok aldrig byttes (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winni

  Det er virkelig fint. Kan det tænkes du på et tidspunkt laver et close-up billede med den på? Er virkelig fristet, men har lidt svært ved at fornemme hvor ‘grov’ kæden er! Formentlig lidt mere ‘markant’ end en alm. smykke-kæde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er “grovere” end en alm kæde. Men der er også en mere “normal” kæde derinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er så fin! Jeg synes virkelig om ideen med at det er din og din kærestes forbogstaver. Jeg er slet ikke i tvivl om at I elsker lille B meget højt, men det er også rart at alt ikke drejer sig om hende. Den sætning lød lidt underlig, men håber du forstår hvad jeg mener 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg forstår præcis hvad du mener! Og det er også den måde jeg tænkte på. Min idé er også, at hvis/når vi får en baby mere, så ville jeg måske købe armbåndet derfra med de 2’s bogstaver i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad fik du så i barselsgave af T? Hvis du altså fik noget og det ikke er for personligt…:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi endte med ikke at give hinanden noget, da hun jo tog røven på os og kom før tid (så vi havde begge ikke nået at få købt noget). Men vi gjorde i stedet lidt mere ud af vores 11 års dag ca. en måned efter fødslen (og de gaver har jeg fortalt om her på bloggen 🙂 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin og sikke en dejlig getus at gøre med Tim og dig selv. Det er da heller ikke så dyrt igen, synes jeg. Den er virkelig smuk. Kunne også være ret nice i kobber

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den findes også i oxideret/rhodineret sølv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Riemann P20