Tirsdagsønske #1

Outfit of the day #227

Outfit of the day #227Outfit of the day #227Outfit of the day #227Outfit of the day #227Outfit of the day #227
Selected Femme dress (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Friis & Company sandals

Udover mine to buksedragte fra ASOS, så er denne kjole fra Selected Femme ultimativt den ting jeg har haft på aller flest gange her i min barsel. Nej, hvor har den været et genialt købt. Behagelig, pæn og der er nem adgang til babys madpakker 😉 Jeg har også brugt lommerne i den en del. Eneste minus er at den krøller lidt nemt, men som hverdagskjole synes jeg det er til at leve med. Der er faktisk lavet et par bukser i samme stof som jeg godt kunne overveje. Især hvis de er lige så behagelige som kjolen! De er bla. HER.
Sandalerne bliver også brugt utrolig meget, men de er desværre af ældre dato.

Affiliatelinks

bloglovin

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #1