Udsalgskup hos Zalando

Tirsdagsønske #1

Tirsdagsønske #1

Når man, som jeg, gentæver adskillige webshops om dagen, så falder man over rigtig, rigtig mange fine ting. Og langt flere end man har mulighed for at købe (og bruge). Derfor vil jeg nu indføre “Tirsdagsønske”-indlæg. Her vil jeg vise en ting som jeg kigger på/drømmer om/overvejer – og samtidigt bruge det som en føler på om I synes det er noget man skal lade blive ved overvejelserne eller om man skal slå til.

I dag overvejer jeg denne kjole fra Selected. Jeg har simpelthen været så glad for alle mine andre Selected-køb i år og jeg er faldet for det fine print samt udskæringer på denne. Jeg tænker, at den både er fin nu, men også i løbet af efteråret med strømpebukser og en rar cardigan.
Hvad siger I?

I kan finde kjolen lige HER

Affiliatelinks

bloglovin

11 kommentarer

 • Hejsa

  Den er virkelig fin kjolen. Lækker detalje i udskæringen. Kunne være fed til efteråret med en halvlang chunky lys cardigan og et par grove boots 🙂 Men den er vel ikke så nem at amme i?

  Hilsner fra Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej men lige om lidt begynder vi jo med mos og grød 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, så behøver du jo ikke længere tænke over det. Fed er den i hvertfald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise a

  Den er så flot den kjole. Har selv kigget rigtig længe på den. Tænker bare at man kommer til at se ens BH-stropper? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør mig ikke så meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise a

   Jeg overvejer den stadig, da jeg lidt syntes det ødelægger det “clean-cut”/udskæringen at man kommer til at se det. .. Men anyway, ved ikke om du har rabatkode til asos, ellers er den billigere på selected’s egen hjemmeside. Men så er der selvfølgelig også lige spørgsmålet om gratis fragt, hvis du kun skal købe den ene ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja så godt det med prisen, men som sagt er der forskellen med porto + jeg kan vente på rabatkode 🙂 Så kan den faktisk ende med at være billigere hos ASOS på den måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes kun den fungerer med stropløs BH under, og det
  ved jeg ikke hvor sandsynligt er, når man ammer? Men det skal du
  selvfølgelig heller ikke blive ved med for evigt, tænker jeg.
  Ellers er jeg på “hit”-holdet. Jeg synes farven er perfekt til
  efteråret og personligt kan jeg ikke få for mange printede kjoler,
  fordi de er så nemme lige at smide på sammen med en cardigan og et
  par støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej stropløs er ikke optimalt pt. Men synes nu ikke stropper gør noget 🙂
   Og ja sådan har jeg det også mht printet kjoler!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå du overvejer! Og angående bh-stropper, kan
  man jo bruge en stropløs bh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   True, men store ammebryster og stropløs bh er ikke lige verdens bedste kombi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgskup hos Zalando