Outfit of the day #226

Udsalgskup hos Zalando

Udsalgskup hos Zalando

Det er omkring nu her, at udsalget begynder at blive interessant, da rigtig mange enten har eller snart laver yderligere nedsættelser. Derfor har jeg luret på utrolig mange webshops i de sidste par dage og endte med at ryge i hos Zalando. Og nejnej… der er ikke flere Ganni-items på vej hjem til mig. Ehm… host. Host. Ej, jeg har virkelig længe luret på flere af tingene i palmeprintet fra SS13 kollektionen. Og da jeg så Zalando havde sat tanktoppen i samme print ned til halv pris, så måtte jeg slå til. Nu hvor jeg alligevel var i gang, så snuppede jeg også kjolen med det fine print fra Zalandos egen Zalando Collection med i købet (og denne natdragt til bøllebaby – hun mangler natdragter til de kommende størrelser).

Ganni toppen er nedsat til 229 kr HER
Zalando Collection kjolen koster kun 149 kr og kan findes HER

Der er forresten gratis porto hos Zalando. Er jeg forresten den eneste der efterhånden ikke gider at handle steder på nettet, hvor de river én 60-75 kr for porto? Kan ihvertfald se på mit eget netshoppings-mønster, da jeg handler mere de steder, hvor portoen er gratis.

Affiliatelinks

bloglovin

12 kommentarer

  • Fuldstændig enig. Jeg gider simpelthen ikke at skulle betale de der 50-70 kr. i porto. Især her i udsalgstiden, for lige pludselig har man jo slet ikke sparet noget, hvis man også skal betale en hær i porto. Næ du, gratis fragt er virkelig vejen frem. Synes også udlandske webshops er rigtig gode til enten at have en lav fragt, eller slet ingen! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Præcis! Især under udsalg! Og ja, ASOS og Zalando har fx forstået det med gratis porto. Men danske shops som Gannis egen webshop og Miinto kører faktisk også med fri fragt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanar Hamid

    Nøj hvor har jeg bare lyst til at shoppe løs 😀 Det må dog vente til jeg kommer hjem. Tanktoppen er så fin! Lige til en varm sommerdag
    Jeg prøver så vidt mulig at gå uden om webshops med høje fragter. Derfor køber jeg hjertens gerne uden for DK på trods af ventetiden. H&M har 44 kr. i fragt eller er det 50? Og det, der virkelig gør mig sur er, at de engang ikke tilbyder noget a la fri fragt ved køb af over xx kr. Heldigvis er andre i det mindste hoppet med på bølgen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja H&Ms webshop er generelt sååå bagud mht mange ting. Både de høje fragtpriser, men også de katalog-agtige billeder og de åndsvagt lange leveringstider. Seriøst, 4-6 uger??

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps, jeg er også for nærig til at skulle give en formue
    for porto – og det samme med de steder, hvor de ikke har gratis
    retur. Man gider bare ikke skulle smide en masse penge af sted til
    noget, man ender med ikke at beholde alligevel..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kia

    Det er da super fedt med fri fragt, men der er jo en grund til at det kun er store udenlandske shops der kører med det. Fragt er dyrt i DK. Og det udhuler de små lokale danske webshops, hvis man ikke også husker at støtte dem, der kører med fragt (de fleste kører dog med fri fragt over visse beløb).

    Bare noget at tænke over.. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg siger skam ikke at jeg overhovedet ikke handler steder hvor porto koster – fordi det gør jeg også! Men der planlægger jeg bare mine køb mere og impulsshopper på ingen måder.

      Jeg kender dog danske webshops der kører med fri fragt? Fx Gannis egen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har i de seneste dage fravalgt flere udsalgskup, fordi jeg oveni skulle smide 70 kr i fragt (for en t-shirt, der snildt kan være i en prøvekuvert…)
    Det gider jeg simpelthen ikke, synes tit at det er den høje fragtpris, der gør et ellers godt køb for dyrt
    Men selvfølgelig køber jeg også hos dem, hvor man betaler fragten, jeg er bare blevet meget mere opmærksom på det på det seneste. Især fordi mit postbud konsekvent bare smider en pakkeseddel, UDEN at ringe på, så jeg alligevel skal ud at vandre. (Hmpf!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det sidste har jeg også været ude for SÅ mange gange på det sidste. Elsker faktisk når en shop bruger GLS pakkeshop, fordi min ligger 200 m fra mit hjem, så det er luksus!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Yes GLS rules. Når jeg kan vælge får jeg sendt til Shell på
      Hjallelsevej, hvor man kan hente HELE døgnet. SÅ smart 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Guuuud ja. Det havde jeg slet ikke tænkt over at de jo har åbent døgnet rundt! Det vil jeg gøre fremover 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #226