End of summer

Outfit of the day #231

Outfit of the day #231Outfit of the day #231Outfit of the day #231Outfit of the day #231
Zalando Collection dress (HEREFriis & Company shoes

Nogle gange så synes jeg de gode outfitbilleder er mere held end forstand. Lige den her aften var vi virkelig, virkelig heldige med lyset. Vi prøvede at fange samme lys de efterfølgende aftener der i Nyborg, men uden held. Må altså snart sætte mig ned og virkelig lære mit kamera at kende til bunds og ud i hver eneste krog.

Kjolen er den jeg købte fra Zalando Collection og den er altså så fin. Underkjolen er lidt kort, men den dækker lige præcis min numse og ellers så er der jo et lag udover, som gør at man intet kan se. Virkelig et godt køb til kun 149 kr! I kan stadig finde den HER.

Affiliatelinks

bloglovin

20 kommentarer

 • Emma

  Den kjole er simpelthen så sindssygt flot! Og den klæder dig rigtig godt, synes blåt er så pænt til lyst hår. Jeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke nåede at klikke den hjem, men sådan er det jo engang imellem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taak 😀 Jeg troede faktisk også den var udsolgt, men har lige fundet den derinde – i alle størrelser! Jeg har tilføjet linket til indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er det fint! Det ser så idylisk ud 🙂 Virkelig
  flot kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle meget smukke billeder Jeanett 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the dress !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enormt fine billeder. Du er så smuk, og kjolen ligeså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Ej nogle fine billeder og en endnu mere fin kjole – blev
  inspireret og har nu købt kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er virkelig også glad for min – og håber du bliver det for din 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cute dress!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den virkelig fin. Og hvor ser du altså bare altid godt ud i blå. Den farve passer virkelig godt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Den kjole er SÅ flot til dig. Det tænkte jeg allerede første gang jeg så den i et baby-indlæg.. Skønt snit og farve. 🙂

  Jeg skrev for nogle uger siden en kommetar til dit “du SKAL elske at være mor indlæg”. Det gik desværre aldrig igennem, men jeg prøver bare igen så 😉 Jeg vil rose dig for din ærlighed – det er det der før jeg følger din blog og har gjort det ret mange år efterhånden.. Har ikke styr på præcis hvor længe, men slut 2009/start 2010 er et godt bud!
  Dine (fantastiske!) indlæg om at blive mor har rent faktisk fået mit til at se indaf, og konstatere at jeg nok ikke er så klar til projekt baby som jeg går og tror. Og det er den der frihed jeg tænker på – jeg blev bare så forelsket i den lyserøde tanke om en lille baby, jeg glemte at overveje resten.. Så TAK Jeanett – tak for at du tør sige tingene som det er. Når baby engang indfinder sig herhjemme, vil jeg helt 100 % gå tilbage til dine indlæg – særligt månedsindlæggene syntes jeg er fantastiske. 😉

  Det blev en roman, men hvad skal man gøre når man har noget på hjertet? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på præcis samme måde; Det er virkelig mere held og forstand også for mit vedkommende! Men heldigvis er man heldig engang imellem og det skal jeg da lige love for at du var! Det er nogle virkelig smukke billeder, hvilket får den lækre kjole og de flotte omgivelser til at fremstå endnu smukkere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Og kjolen er bare så fin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

End of summer