Outfit of the day #238

Outfit of the day #239

Outfit of the day #239Outfit of the day #239Outfit of the day #239Outfit of the day #239
Ganni dress (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – ECCO sculptured75 boots (HERE)

Så er mine nye ECCO støvler endelig at se “in action”! De er så behagelige. Jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg mangler dog lige at teste dem ved en lang gåtur med barnevognen og se hvordan mine fødder har det efter sådan en tur. Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville ha’ nogle flade støvler her til vinter, men hvis disse kan bestå barnevogns-testen, så tror jeg at jeg dropper det. Støvler med lidt hæl giver bare en flottere kropsholdning!
Og som jeg nævnte i sidste indlæg, så Sculptured 75 er fremstillet med ECCOs Sculptured Comfort Technology, der gør det muligt at fremstille en højhælet sko med anatomisk læst. Dvs at man får en støvle med høj hæl, men som samtidigt er vildt behagelig! ECCO lancerede sidste sæson Sculptured65 i samme princip, men 75-serien er nu med endnu tyndere hæle.

I dag fredag d. 13 er der 13% rabat, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev

Sponsoreret af ECCO

bloglovin

23 kommentarer

 • Har du nogle gode tip til at få ens blog synlig??? har godt nok kun blogget i 2 måneder men stadig<3

  http://mallemig.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kommenter på andre blogs (men kun kommentarer hvor du forholder dig til indholdet. Ikke kommentarer hvor du bare skriver “Nice!” Fx). Og så sørg for at blogge tit og ha’ godt indhold og billeder. Jeg ville fx prøve at se om jeg ikke kunne få nogen til at tage billeder af mig, hvis jeg var dig – i stedet for billederne ind i et spejl. Og så det vigtigste: Tålmodighed. Ingen blogger er blevet kæmpe topblogger på 2 mdr. Jeg har selv blogget i 5 år og det var først efter 1-1,5 år at jeg begyndte at få mange læsere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Den kjole er simpelthen så fin til dig! Den falder så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak 😀 Jeg er også meget glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan er støvlerne i størrelsen? Jeg svinger mellem 37 og 38 (med en overvægt til 37), og kan være lidt af et mareridt at finde sko til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har dem i 41, og det er fordi mine fødder er blevet et halvt størrelse større efter graviditet + jeg gerne vil ha’ plads til en tyk sok. Men umiddelbart synes jeg de virker meget normale. De er ihvertfald ikke store i str.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  tak for fin “anmeldelse”. de kunne meget vel save my winter!?
  hvordan passer de i størrelsen? og vil du sige, at de er smalle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fantastisk ud på billederne. Har selv kjolen i en anden nuance og jeg knus-elsker den. Den redder alle tøjkriser og så sidder den perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig en god farve. Den duer både sommer og vinter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så flot til dig den kjole Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med, at du har så mange dagens for tiden, du er en kjolepige ligesom jeg selv 😉 og læbestift! jeg elsker læbestift!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Næææh og nu vendt den rigtige vej 🙂 jeg kan også gå med min med knapperne bagtil nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes og den sidder en del bedre nu efter at jeg har smidt flere kilo siden dåben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er virkelig et flot look til dig. Du er bare typen til det feminine kjolelook. Farverne er skønne, det gyldne i kjolen er flot til dit hår, og det sorte gør at det ikke virker for hårdt med strømpebukserne og støvlerne. Og så er det efterårsfarver på den smukke måde.

  Jeg var forbi Ecco butikken på Strøget og kigge, og de har virkelig nogle sexede og lækre boots pt., jeg var faktisk overrasket. Men de er dyre, så jeg glæder mig til “gåturs” testen, for jeg overvejer at investere i et par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvilken størrelse har du kjolen i, hvis jeg må spørger? Han fundet den på nettet, men er i tvivl om størrelsen passer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kunne du være interesseret i at sælge kjolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Desværre, den vil jeg ikke af med endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg har jo lige købt nr. 9, som jeg bestemt regner med at bruge i den forbindelse. Det samme med denne Ganni-kjole og den her fra ASOS (som jeg har på her). Jeg skal dog have flere, og lige nu er jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #238