Outfit of the day #237

Vinterjakke 2013

Vinterjakke 2013

Jeg har længe vidst, at jeg i år skulle ha’ en ny vinterjakke. Egentlig ville jeg ha’ haft en sidste år, men pga stor gravidmave, så gad jeg ikke rigtig bruge penge på en der. Så i år er det pænt tiltrængt. Og jeg hader normalt at shoppe vinterjakker. De er så dyre og det er noget at det der man bare SKAL ha’. Ikke fordi man nødvendigvis har vildt meget lyst. Så jeg har frygtet det i en måned allerede. Også fordi jeg tit ikke falder for vinterjakke-trendsne. De sidste par år har de være meget unisex-agtige i snittet, meget lange og minimalistiske. Noget som gør sig fint på model-slanke piger, but not so much på dem med hofter og stor barm; man ser simpelthen 10-15 kg tungere ud i dem. Så jeg er altid på jagt efter noget kvindeligt og feminint. Og jeg var dårligt nok gået i gang med min jakke-jagt før jeg faldt over denne på ASOS. Taljeret, lækker krave og i to neutrale farver: sort og blå. Haps. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at den skulle være min vinterjakke. Til gengæld var jeg længe i tvivl om farven. Sort ville være klassisk og den går man aldrig forkert i byen med, men ALLE mine vinterjakker de sidste 5-7 år har været sorte. ALLE sammen (og jeg, som normalt er så glad for farver). Så det endte med den blå. Den går også til det meste og blå er en af de farver der fungerer rigtig godt til mig.

Der er desuden også lidt uld i den, så den er varm nok til når sneen falder også. Fantastisk! Den er på vej hjem til mig nu og jeg skal nok vise den frem, når det bliver koldt nok til at iføre sig den. Og prisen er mere end fair for en vinterjakke!

Den er som nævnt fra ASOS, koster £85 og kan fås i både sort og blå HER.

Affiliatelinks

bloglovin

14 kommentarer

 • Den glæder jeg mig virkelig til at se på! Jeg har også haft noget der ligner 10 vinterjakker med hjemme de sidste par år, for så at sende dem retur igen, fordi det bare ikke var det rigtige. Og jeg står stadig uden vinterjakke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja jeg synes også at vinterjakker er svære at finde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det ligner en jakke for mig. Jeg har haft en i et lignende snit jeg har været super glad for (har samme kropsform som dig) og er på jagt efter en i blå. Ved du hvordan Asos’s størrelser er? Hvad har du taget den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De plejer at være meget normale i størrelsen. Jeg har taget den i den str jeg plejer at være hos ASOS – en UK12.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vildt lækkert jakke. Tror den vil klæde dig rigtig godt.

  On another note: Kan du anbefale en god skrædder/syerske i Odense? Jeg har købt en Gestuz Eldora long dress, og de har virkelig ret i at den er lang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre. Du må sige til hvis du finder en god en!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg fik kjolen fittet ved Skrædderiet i Gråbrødrerpassagen. De var super dygtige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot! Forstår bare ikke (på trods af uld), hvordan den kan være varm nok. Min vinterjakke er sådan en north face dunjakke, og jeg fryser stadig så mega meget om vinteren :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sådan har mine vinterjakker altid været. Altså som denne. Jeg ligner noget der er løgn i dynejakker. Men jeg er også meget lidt kuldeskær. Jeg render fx rundt med bare fødder herhjemme året rundt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ej, tusind tusind TAK. Har i en uge næsten dagligt surfet på nettet for at finde den perfekte vinterjakke. Blev så glad da de i Go’ Morgen Danmark havde et indslag om, hvilke jakker der var et hit i år….men blev så skuffet. De var nemlig alle med brede skuldre eller uden markering af taljen, dvs. meget drengede i faconen. Og nej, det klæder bestemt heller ikke mig, ligner bare et kæmpe telt. Og jeg ledte lige præcis efter en jakke med dette snit som IKKE var sort, da jeg også har masser af sorte frakker i forvejen. Jeg har derfor efterabet dig bigtime og har bestilt den i blå :0) Tak, så har jeg da ikke længere de “spekulationer” at gå rundt med, hæhæ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt!! Er bare glad for at jeg kunne hjælpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor er den virkelig pæn. Jeg skal altså også snart have kigget efter en vinterjakke, da min gamle er blevet for lille, og jeg slet ikke kunne finde en, der sagde mig noget sidste år (hvilket medførte jeg gik i læderjakke og hættetrøje – det kræver ret mange lag for at blive varmt nok!). Jeg er dog efterhånden lidt træt af frakker, da jeg tror de fleste af mine jakker, har været i den form, derfor tror jeg, jeg skal have noget lidt kortere i år. Hvis jeg altså ikke har forelsket mig alt for meget i denne.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har også prøvet de kortere modeller, men jeg fryser simpelthen der hvor man “skiller”. Især hvis man cykler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin jakke! Tror den ville klæde dig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #237