Outfit of the day #248

Kærlighed & Kommunalvalg #2

Kærlighed & Kommunalvalg #2

Der er heldigvis et par uger til endnu, men ikke desto mindre skal jeg snart tage en beslutning, da den nok skal klikkes hjem fra nettet: Hvad skal jeg have på til selve valgaftenen? Jeg har et par kandidater, men da jeg præsenterede dem uafhængigt for både Tim og Fie, så kom de nærmest med samme (ordrette) svar: “Men skal du ikke have en rød kjole på??”. JO!! Det ville jeg virkelig gerne, men jeg kan simpelthen ikke finde nogle røde kjoler denne gang, som jeg synes er fine. De er enten FOR hverdagsagtige tangerende til det kedelige eller også så er lidt for festlige med alt for mange blonder, slidser og hvad har vi. Og så falder jeg bare for grønne kjoler i øjeblikket – ved ikke hvorfor. Pt. er min favorit denne, men jeg har ikke klikket noget hjem endnu.

Sidste gang – for 4 år siden – havde jeg outfittet her ovenover på. Den ASOS kjole var et hit (både hos Tim og hos journalisten som featured os i en artikel dagen efter (der det højre billede er fra) som simpelthen måtte kommenterer at min røde kjole var yderst velsiddende HAHAHA). Jeg har stadig kjolen, men den er så tight og jeg har her 7 mdr efter en fødsel ikke super meget lyst til at have den på. Jeg var pænt fit, da jeg havde den på der for 4 år siden, da jeg trænede 3-4 gange om ugen (og havde ikke lige født en baby 😉 ). Jeg tør heller ikke tænke på, hvor vild en kavalergang jeg vil ha’ nu, hvis jeg hopper i den. Så den bliver det ikke. Det er dog blevet sådan en klassiker på ASOS, at de stadig har den! I kan finde den lige HER.

Og husk at deltage i min LOVE-konkurrence lige HER!

Affiliatelinks

bloglovin

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #248