Tirsdagsønske #15

Outfit of the day #248

Outfit of the day #248Outfit of the day #248Outfit of the day #248Outfit of the day #248Outfit of the day #248
Ganni dress (HERE) – Erbs&Bjerke sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet

Jeg ved godt, at det er svært at fokusere på noget som helst andet end den sindsyge udsigt på disse billeder. Suk, hvor savner jeg at vågne op til den hver morgen. Vi må tilbage til Como Søen meget snart. Nå, men jeg ville egentlig vise jer Gannikjolen… det er faktisk snart en måned siden at jeg har købt den, men hver gang jeg har haft den på, så har jeg ikke fået taget billeder. Det var egentlig heller ikke meningen, at jeg ville ha’ taget billeder lige her, da jeg bare stod og nød udsigten og pludselig greb Tim kameraet og begyndte at klikke løs – så blev man jo ligesom nødt til at posere, ikke? Haha. Og man kan virkelig fornemme den milde sommerdag her på billederne… vi havde ca. 20 grader og vi sugede det til os!

Kjolen er i øvrigt rigtig rar at have på. Det er en slå-om-kjole med rigtig fin dyb ryg. Synes at størrelsen er meget normal – jeg har den i en str. M. I kan finde den HER.

Affiliatelinks

bloglovin

15 kommentarer

 • Ja, er du vimmer en udsigt. Wow. Men du er nu også ret flot 🙂 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så pæne billeder – perfekte billeder at have som “minde” fra turen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Sikke en udsigt – det må jeg give dig, men mit fokus var dog på den smukke kvinde på altanen 😉
  Specielt på billede nr.3 – det er ren Femme Fatale med cateyes, røde læber og et blik over skulderen!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Sikke en udsigt! Der ville jeg gerne rejse hen med min lille familie! Mon du kan lokkes til at lave en rejsebeskrivelse og lidt om hvor I boede? Ser ud til atI har haft en fantastisk tur og at det også er ok babyvenligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De her billeder er fantastiske; du er så fin i de prikker, og udsigten er netop så himmelsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja du har helt ret. Jeg kan slet ikke få øjnene væk fra den udsigt! Godt at din kæreste lige greb fat i kameraet og fik det foreviget. Dig og udsigten klæ’r hinanden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Fantastisk smuk baggrund!!
  Og du passer så fint ind, virkelig fin kjole, klæder dig SÅ godt!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wow en vild udsigt – der gad jeg godt vågne hver dag 😀 Jeg har kigget på den kjole i rød, var slet ikke klar over at den findes i blå… Den er nemlig endnu pænere (og også rigtig pæn på dig 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Emma! Ja, den findes nemlig i to farver.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #15