Jeg søger praktikplads - snart!

True Match

True Match

Da jeg fik at vide, at jeg skulle gå ind og finde min farve via en test på nettet, så tænkte jeg “den går da helt gal og jeg ender med at komme til at ligne en fra Jersey Shore med 4 toner for mørk foundation”. Men jeg blev overrasket! L’Oreals True Match foundation fås i 8 forskellige toner og I kan finde jeres perfekte match ved at tage testen HER

Min farvede passer rigtig fint. Den er lidt til den lyse side, men den er perfekt til den farve min hud har i den tid vi går i møde nu. Hvis jeg skulle have testet denne midt i juli måned, så havde den været for lys. Men omvendt har jeg også mest foundation på i de kolde måneder og knapt så meget om sommeren. Jeg har farven ROSE IVORY.
Jeg er rigtig positiv overrasket over dækkeevnen! Jeg har lidt små urenheder i huden på hagen, da jeg lagde den på – og se lige billedet nederst! Man kan overhovedet ikke se dem! Og så synes jeg overfladen er rigtig pæn mat.

Kig forbi i morgen, hvor jeg holder en konkurrence med lækre produkter fra L’Oreal!

Indlægget er sponsoreret af L’Oréal

True Match

bloglovin

8 kommentarer

 • Sine

  Hej jeanett. Jeg lider af rander under øjnene og for tiden leder jeg efter den perfekte concealer eller Foundation. Tænkte på om du har erfaring med dette? Om du kender et godt mærke som laver nogle gode nogle?
  Hilsen fra Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, ikke concealere… dem jeg har brugt har bare været ok. Men denne foundation synes jeg dækker! Jeg havde sovet elendigt den nat og det kan du som sagt slet ikke se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Måske jeg kan hjælpe? Er selv rigtig glad for mac eller la roche possay! De er lette men dækker super godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte også denne foundation i sommers, og var overrasket over, hvor god den er. Den er nu min yndlingsfoundation, og jeg bruger den hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Bare lige et tip: torsdag, fredag og lørdag kører Matas 25% på loreal og maybeline makeup for deres club Matas kunder. Så man kan jo spare lidt, hvis man vil prøve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Hej

  Der er udeladt hvad farve du har, der står bare ” ? Hvad farve har du den i, fordi jeg syntes nemlig det er svært at få foundations lyse nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hov, nej det er en fejl! Det er rettet nu, så nu står farven der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg søger praktikplads - snart!