Søndag

Bolig cravings

Bolig cravings
1. Plakat fra Mikkelmaris.dk HER   2. Krukke fra Ferm Living HER   3. Bordlampe fra Nordlux HER   4. Dug fra Georg Jensen Damask HER   5. Barstol fra HAY HER   6. Kubus lysestage i sort fra By Lassen HER   7. Plakat fra VisseVasse HER   8. Vase fra Royal Copenhagen HER   9. Krukke fra Kähler HER

Indretningen af huset herhjemme har stået lidt på stand-by de sidste to uger, da vi har brugt den ledige tid vi havde på at få tømt lejligheden og få den gjort klar til aflevering. Men nu hvor den er afleveret, så kan jeg igen rettet min opmærksomhed mod vores hus. Jeg er stortset færdig med stuen og de næste rum jeg begynder at kigge på, er vores køkken/kombineret workspace (det er et stort rum, hvor der er en halvmur – køkken på den ene side og så vil vi have workspace på den anden side) og så gæsteværelset, så det er klar til overnattende gæster.

I øjeblikket går jeg og drømmer om alle tingene fra collagen her.  Og det er ikke en gang med vilje, at der er lidt et farvetema. Fyn-plakaten havde jeg tiltænkt skulle indgå i en lille samling af plakater (i lille størrelse 30×40) i gæsteværelset, så gæsterne aldrig var i tvivl om hvor de nu var 😉 Både diamandkrukken, hortensiavasen og Kählerkrukken ville jeg stille samlet i et meget stort vindue vi har i rummet med workspace/køkken. Den hvide lampe, New York-plakaten og HAY-stolen skulle også være i samme rum. Georg Jensen damask-dug og kubus-lysestagen skulle ind på vores spisebord i spisestuen. Jeg ejer ikke en eneste dug og jeg ville elske at dække et smukt bord snart. Kubus-stagen har vi allerede i kobber og vi ELSKER den, så den drømmer jeg lidt om til spisebordet også. Hvem giver mig lige ca. 8000 kr, så jeg kan få hele collagen opfyldt med det samme? Haha.

Affiliatelinks

bloglovin

7 kommentarer

 • Benedikte

  Hej Jeanett! Må vi se billeder af stuen, når den er færdig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selvfølgelig! Det kommer når jeg lige har overskud til det 😉 Og jeg går lige og venter på en sidste ting med posten, som skal stå herinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med barstolen! Hay gør det bare igen og igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de laver virkelig smukke ting! Og de er også gode at sidde i – et af vores vennepar har dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med din indretning! Synes virkelig det hele virker gennemført, og jeg glæder mig til at se lidt, når det hele er færdigt – hvis du da vil vise det på bloggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Og det er bestemt planen, at der skal vises frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  WOW, hvor lyder det bare som om at jeres hus bliver pænt! Vil glæde mig til at se billeder derfra 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag