Ny ASOS-ordre

Kærlighed & Kommunalvalg #7 (artikel i Fyens Stiftstidende)

Kærlighed & Kommunalvalg #7 (artikel i Fyens Stiftstidende)

I dag er jeg i Fyens Stiftstidende med denne artikel, som handler om at jeg her på bloggen har gjort kommunalvalg til et tema i disse uger. Jeg har sjældent været SÅ tilfreds med et interview (haha, nu lyder jeg som en der bliver interviewet et par gange om ugen); jeg synes journalisten fik fanget nogle af de gode ting jeg sagde (maaan, jeg ævlede!) og så er jeg vild med billedet! Eneste lille fejl der har sneget sig ind er, at jeg ikke skal tilbage til multimediedesignerstudiet, da jeg er færdiguddannet der, men derimod mit studie E-concept development. Men det er en mindre detalje!
Og no presure på mig med den overskrift 😉 (Jeg ved ikke om det ligefrem lykkedes for mig at gøre det sexet?). Er I i øvrigt enige i de betragtninger jeg gør mig? Eller oplever I det helt anderledes? Det kunne være sjovt at høre om jeg har “læst” jer rigtigt.

Og når man er knapt 8 måneder og har været i avisen allerede 2 gange (3 gange, hvis man tæller billedet af hende i min kæmpe vom med), så må vi godt begynde at kalde hende kendisbabyen nu, ikke? 😉
Hun blev i øvrigt VED med at sidde og stirre direkte ind i kameraet og smile, så vi måtte tage en million billeder før vi fangede bare et par stykker, hvor det ikke lignede at min B sad og poserede for hårdt. Vildt cute, men også lidt skræmmende, at hun godt ved at der skal skrues op for smil og øjenkontakt med kameraet, når der tages billeder 😉

Vi laver den lovede videoblog senere i dag, og så kommer den op senere i dag eller senest i morgen (afhængigt af om baby er sød og om vi får nogle tekniske udfordringer).

bloglovin

13 kommentarer

 • Jeg synes, at det er en rigtig fin artikel, og jer vild med billedet. Den kjole er efterhånden blevet din signaturkjole, og den klæder dig så godt. Jeg ved ikke ligefrem om det har været sexet at læse om kommunalvalget, men spændende har det i hvert fald været 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den kjole er blevet lidt en life saver når jeg har været i tvivl! Nej, jeg ved heller ikke om sexet er det rigtige ord, men vildt sjov overskrift!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt 😉 Godt gået!

  Nu er jeg lidt nysgerrig og du må rette mig hvis jeg er helt forkert på den 🙂 Du skrev på et tidspunkt at du ikke var så glad for at Baby B rigtige navn kom på bloggen pga Google gemmer alt, men hvordan har du det med feks i det her indlæg, fx instagram og facebook?

  Misforstå mig ikke, det er ikke kritik men bare hvad forskellen er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Forskellen her er at det her er et billede. Dvs at hvis du søger på hendes navn, så dukker det her billede ikke op i Google, da det er et billede og ikke en tekst 🙂 Min instagram profil er lukket (men jeg godkender alle der ansøger), så på den måde dukker mine billeder ikke op i søgninger på nettet 😉 Men kan godt forstå at du spørger! Gav det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Dexter meget sjovt, for jeg undrede mig over præcis det samme. Nu prøvede jeg lige at lave en søgning på Google hvor jeg skrev dit navn og din datters navn og søgte på billeder, og her kom der op til flere billeder op af hende. Så virker det 100% som i gerne vil have det? Også bare et spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hmm ja nu prøvede jeg også lige og der dukkede 4 billeder op af hende (men stadig langt færre end der egentlig ligger på bloggen). Jeg må lige ind og tjekke de respektive indlæg der kommer op i søgningen – måske har nogen skrevet hendes navn i kommentarfeltet – så giver det i hvert fald mening. Og så skal jeg lige ha’ tjekket om jeg i træthedens -tåger er kommet til at putte hendes navn ind i selve navnet på billedefilen. Fordi så giver det også mening. Men tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. PS. Men fx dukker dette billede ikke op i søgningen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Haha nej det har du ret i 😉 Men kan godt forstå jer i jeres holdning omkring billeder af jeres datter. Det kan hun tidsnok selv få lavet om på når hun bliver ældre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, hun skal nok komme efter det, når hun selv en gang når puberteten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps det gav mening 🙂 Tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hejsa!

  Jeg synes det er en fin artikel, men om spørgsmålene fra læserne siger du: “det er ikke noget jeg har opfordret til”, men det har du jo netop? Altså hvis vi snakker om spørgsmålene, så har du vel fortalt os at vi bare skal stille en masse spørgsmål, også i forhold til den video I vil lave 🙂
  Det var bare lige en undren, og skal ikke menes som noget negativt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er heller ikke rigtigt, det har du ret i. Jeg har netop opfordret til bla spørgsmålene til videobloggen. Mindes heller ikke at jeg sagde det. Men journalisten har jo bare en blok med og vi snakkede i næsten en time, så alt bliver ikke citeret 100% som det er blevet sagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig i at det er en god artikel! Og det med at du er en slags ambassadør for lokalpolitik, det er faktisk meget godt beskrevet. Du har i hvert fald formået at gøre lokalpolitik mere nærværende, tilstede, umiddelbar og relevant – for mig i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihhh det er jeg glad for at høre, at du synes Laura!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny ASOS-ordre