Køb: Mini Rodini, Wheat og.. og... og...

Min mave i Fyens Stiftidende

Min mave i Fyens Stiftidende

Min tykke mave er at finde i Fyens Stiftidende i dag (side 22). Jeg udtaler mig egentlig ikke om noget, men er endt som galionsfigur for Hr. Kærestes kække bemærkninger! Hende inde i maven var helt vild i maven, da vi lå og læste avisen… synes måske det er liiiige tidligt nok, at hun bliver så vild over at være i medierne. Men med mor-blogger og far-politiker, så slægter hun os vel bare på? Haha. Nu kan hun ihvertfald sige, at hun var i avisen før hun overhovedet var født!

I dag smutter jeg over til en veninde og skal bare hygge… vores mænd skal i sommerhus sammen, så vi kunne lige så godt udnytte den mulighed for en masse tøsehygge om babyer osv.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Mini Rodini, Wheat og.. og... og...