Kærlighed & Kommunalvalg #7 (artikel i Fyens Stiftstidende)

Kærlighed & Kommunalvalg #8 (videoblog)

Så er der videoblog! Jeg tror, at vi nåede alle spørgsmål pånær 2, tror jeg. Lyden er ikke optimal, men den bliver bedre hvis man hører det med høretelefoner (har vi lige fundet ud af). Og så beklager jeg de høje toner der kommer fra B i starten, haha 😉 Håber at jeres trommehinder overlever! (og den lille distraktion, da hun besluttede sig for at æde en kvart toiletrulle midt i det hele… sådan er det at lave videoblog med en baby!).

Hvis videoen ikke vises her i indlægget, så kan den også ses HER

Håber at I kan lide den og at I fik noget ud af svarene. Selv sidder jeg og bander lidt over vinklen, da jeg altid synes det skide kamera lægger 10 kg til i ens ansigt 😉

I kan forresten finde Tim på facebook HER, hvis I vil følge ham de sidste dage af valget 🙂

bloglovin

34 kommentarer

 • Emma

  Hvor er i altså bare søde! Elskede den måde B blev ved med at flytte frem og tilbage mellem mor og far, hihi..
  Held og lykke med på tirsdag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak! Ja, det virker godt i forhold til at hun så føler der sker noget og at hun ikke keder sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fin v-blog. Jeg er på ingen måder enig i sociademokraternes politik , men ved dette valg har det været så svært for mig hvem jeg skal stemme på, ene og alene af den grund, at “mit” parti opfører sig fuldstændig uden ansvar, for de mærkesager jeg finder vigtig. Jeg har derfor bestemt, at stemme personligt denne gang, og endda på en rød, nemlig Tim. Han får min stemme pga. Ualmindelig vigtige emner han har haft oppe på det sidste, så nu håber jeg det holder ved:-) Jeg føler mig jo en smule “utro” ved, at stemme rødt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, det bliver Tim SÅ glad for at høre!! Må jeg spørge af ren nysgerrighed hvilke sager det er der har fået dig overbevist om at stemme på ham? Jeg forstår også godt hvis du ikke vil gå nærmere i detaljer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Det er på ingen måder hemmeligt, idet jeg jo netop vil stå inde for de synspunkter den politikker jeg stemmer på har, og det kan jeg her. Men jeg er “vild” med hans kamp for vores folkeskole, det er et meget vigtigt emne for mig, der det har så meget betydning for vores samfunds børn, det er her verden skal åbne sig for dem, det er så vigtigt, at komme godt fra start. Og så var/er han skrap med sit forslag om undervisning omkring homoseksualitet, jeg begriber ikke, at det i 2013 kan være et “pinligt område” så der vandt han (Tim) enormt meget ved mig. Min kæreste stemmer rødt og stemmer på Tim. Vi så Tim i Brugsen forleden, hvortil min kæreste sagde “Du kan da se på den mand, at han er genial” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er virkelig også nogle af de samme “emner” som jeg går meget op i. Jeg er, lige som dig, lidt chokeret over at et forslag om at seksualundervisning skal inkludere homoseksualitet kan være så kontroversielt. Det burde bare være en naturlig del!

   Haha… vi to skal passe på. Fordi efter den udtagelse dér, så tror jeg min kæreste er vild med din kæreste, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Min kæreste er også begyndt, at ville gå aftentur med hunden alene,måske de mødes nede ved søen, ha ha:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I knew it! De slyngler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   I må flytte fra vores kvarter igen, det bliver ikke ved, at gå:-) ha ha. Nå, vi hepper på Tim herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha, nej det går jo galt 😉 Og tusind tak, det er vi begge SÅ glade for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Jeg kunne så ikke forestille mig, at være kærester med andre end dig”
  – Jeg ved godt det ikke var pointen med videoen, men det var nu alligevel det bedste, skarpt efterfulgt af babys alt for søde ansigtsudtryk til sidst.

  Ps. En lille sjov ting, jeg overhørte den anden dag: En ung pige på SDU peger på Tims plakat og siger: “Jeg stemmer på ham, han har det bedste hår af dem allesammen, og kan man ikke styre sit hår, kan man ikke styre en by.” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den sætning smeltede jeg også lidt over selv 😉 og jeg er flad af grin over det du har hørt… Fuck hvor er det fedt/sjovt sagt! Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Og så betyder det meget for mig, at han altid holder en pæn og respektfuld tone i sine debatter- det kunne de andre få lidt undervisning i:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Enig… nej, hvor er der mange der bare har ingen manér! Man kan godt tale ordenligt til hinanden selvom man ikke er enige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg boede i Odense var min stemme simpelthen røget på Tim. Super spændende med en videoblog på den her måde og meget inspirerende at høre Tim fortælle om sin tanker omkring politik. Og så er I altså bare for søde alle tre! Søndagsknus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg har siddet og grinet hele vejen gennem videoen 😀 Hvor er B altså bare kær! Jeg havde nu også forventet, hun vil “ta'” al opmærksomheden 🙂 Jeres video var meget spændende men også meget hyggelig. Det må I gøre igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Plejer normalt ikke at kommentere, men vil bare komplimentere videoen og jeres søde lille familie. Bliver så glad af, at se den måde i kommunikere på 🙂
  Og så vil jeg til slut lige sige, at Tim bestemt også får min stemme på tirsdag – Kan godt lide hans karisma og arrangement, samt alt det gode han gør på børn og unge området!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Mia! Generelt er vi vist også et meget “kommunikerende” par. Vi vender i hvert fald verdenssituationen mange gange ugentligt med hinanden. Og det skal jeg sige videre til ham – det bliver han SÅ glas for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Jeg ville ønske, jeg stadig boede i Odense – så ville jeg klart stemme på Tim, også på grund af skolesagerne, der er nævnt her i kommentarfeltet.
  Jeg bor imidlertid på Frederiksberg, og jeg synes, det er rigtig svært at finde en kandidat, jeg føler, kan repræsentere mig.
  Jeg har taget kandidattesten på DR’s hjemmeside, hvor jeg var mest enig med en anden, ung socialdemokrat. Men når jeg kigger på hans mærkesager er det slet ikke noget, jeg som ung, nyuddannet kvinde finder vigtigt.
  Jeg ved godt, I nok ikke kender alle, men måske er jeg heldig, at I kan anbefale en kandidat i Frederiksberg kommune, som jeg bør kigge nærmere på?

  PS. Dejligt at se en video med dig igen – føler jo, jeg kender dig, når jeg efterhånden har fulgt med i… tre års tid. I er en sød familie! Og B er da lige til at smelte over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh ærgerligt at du så ikke bor her 😉
   Hvis jeg boede på Frederiksberg, så ville jeg slet ikke være i tvivl om hvor jeg satte mit kryds. Det ville jeg give til Michael Vindfelt! SÅ dygtig fyr og vildt sympatisk. Ham kan jeg varmt anbefale!

   Og tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jeanette

  Hold nu fast en charmetrold i har fået jer! Der var flere gange jeg blev nødt til at spole lidt tilbage, fordi hun tog al opmærksomheden. 🙂

  Og så ser i bare skide godt ud!

  Hvis TIm stillede op i min kommune havde jeg helt sikkert også sat mit kryds ved ham. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er selv meget optaget af politik – men må indrømme at jeres vildt søde barn stjal rampelyset i denne omgang :). Hun er så sød. Sad og smilede til hende mange gange under videoen.

  Men når man selv kører valgkamp for en kandidat, så får man jo også rigeligt med politik.
  Dog en sjov og anderledes nær måde at diskutere politik på – det er fedt at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Mette! Ja, hun larmer lidt til tider under videoen… men sådan er det jo med sådan en lille størrelse i hjemmet hehe. Hvis vi havde sat hende nede på gulvet og lege, så havde hun larmet endnu mere, haha. Håber alligevel du fik noget ud af videoen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Kan man stemme på Tim selv om man bor i Svendborg? 😉 For så gør jeg da! Han er for sej og hans mærkesager ligger mig meget nært. Stemmer ellers ikke normalt på Socialdemokraterne når der er foljetingsvalg men har tænkt mig at stemme personligt på vores nuværende borgmester denne gang. Han er også Socialdemokrat og synes han har gjort det meget godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe W

  Ej, hvad sker der for en mega sød familie. Nåååååh 🙂
  Det gav lige din blog noget andet at se dig – og resten af din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg bor i Kbh, men flytter snart tilbage til Frederiksberg. Ville derfor ønske, at det er på Frederiksberg, jeg skal sætte min stemme! Har fx ingen ide om, hvem jeg skal stemme på i morgen!
  Men boede jeg i Odense ville Tim få min stemme. Uden tvivl. Han virker meget sympatisk og ærlig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Sikke et fint indslag I har lavet – Rigtig godt ! Og sikke en dejlig charmetrold I har

  God valgdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Bang

  Supersød familie! Og hvor har I da bare den lækreste lille bebs:)
  Desværre fik jeg ikke noget ud af videoen, da kvaliteten og lyden var for dårlig, det ku jeg ikke lige klare. Gad ellers godt have hørt det.
  Men kæmpe held og lykke til Tim, kender flere i Odense, som stemmer på ham:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #7 (artikel i Fyens Stiftstidende)