Tirsdagsønske #18

Spørgerunde og video – stil jeres spørgsmål!

Spørgerunde og video - stil jeres spørgsmål!Spørgerunde og video - stil jeres spørgsmål!

Jeg har lokket Tim med på at lave en videoblog til jer. I har været ret positive overfor mine “Kærlighed & kommunalvalg”s indlæg, så nu vil jeg lade jer spørge løs! Så nu skal jeg have nogle super spørgsmål fra jer. Temaet er – i tråd med kommunalvalget – om hele vores liv med kæreste i politik vs. blogger med baby osv. Hvordan får vi det til at hænge sammen? Specielle modsætninge der mødes? Alt I kan komme i tanke om indenfor dette emne kan I stille spørgsmål til og så tager vi dem op i en videoblog i weekenden og svarer fælles på dem. Hehe ja, jeg har lokket ham til at deltage i en videoblog. Baby B skal dog bare. Det siger hendes mor!

Fyr løs!

bloglovin

19 kommentarer

 • Har I altid stemt på det samme parti? Eller er I blevet præget af hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Er det sådan, at Tim drømmer om at blive Anker Boyes afløser? 😉
  Var du selv af samme politiske overbevisning som Tim, inden I mødte hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Bruger i tid sammen, på at diskutere politik? Har i påvirket hinanden på det politiske område?
  Vil Baby B opfostres i en bestemt politisk retning? Eller vil i ikke have noget imod at hun går i en helt anden retning? (Og fx på et senere tidspunkt stiller op mod sin far) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er der nogle fordele/ulemper ved at have en politiker som sin forlovede?

  Hvornår startede Tims interesse for politik, og hvordan vidste han, at han ville stille op til byrådet?

  Drømmer Tim om at komme i Folketinget – hvorfor/hvorfor ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har du ikke stillet det spørgsmål du gerne vil svare på i selve teksten? Det er vel ret irrelevant for os, hvor I ikke er enige politisk eller hvad I snakker om over aftensmaden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det spørgsmål forstår jeg ikke helt? Hvis jeg spørger jer, så er det da nok fordi jeg er interesseret i jeres spørgsmål? Og hvis du synes det er uinteressant, så er du heldigvis ikke tvunget til at læse med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skal baby i folkeskole eller privatskoler? Og hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har et spørgsmål, der ikke vedrører politik, men er næsten ligeså vigtigt;) Hår! Fælder du stadig efter fødslen? Det er nu 4 mdr siden jeg fødte og jeg er begyndt at fælde voldsomt (heldigvis har jeg tykt hår, men altså). Please sig det stopper igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg fældede kun mere end jeg plejer en måneds tid og så stoppede det igen. Og mit var ikke særlig voldsomt. Da jeg nævnte det for min frisør, så sagde hun at det også lige er sæson lige nu for at fælde, så det skal du lægge oven i! Og hun synes overhovedet ikke at jeg fældede mere end andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jeg fældede ikke under graviditeten men fældede faktisk indtil jeg stoppede med at amme (11 måneder) og fik at vide at det var helt ok. Det er hormonelt styret og meget individuelt, jeg fik meget (!) mere hår under graviditeten og det meste forsvandt så igen efter…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Statistisk set fælder man også først efter fødsel 🙂 Men kan godt huske at vores to læger ikke var enig i det. Men ifølge både min læge og frisør så fælder man efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg fødte for 7.5 md siden og fælder helt absurd meget. Er så træt af, at det er hår overALT! Det startede efter et par måneder. Tror måske det har peaket, men det er stadig voldsomt. Så ved i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg også er ret normalt! Min frisør sagde netop, at hun synes jeg fældede lidt i forhold til hvad hun selv havde gjort og hvad hun ellers oplevede som frisør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bøje Sørensen

  Først tak for en virkelig god og inspirerede blog. Er først for nylig kommet ind i denne verden, mange blogs er blevet fulgt og mange er faldet fra undtagen din.
  Hvordan forholdte Tim sig til lærerkonflikten i foråret ? Han havde jo et ben i hver lejr eller?
  Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Tror I hver især, at I kunne have en partner, der var af en fuldstændigt anden politisk overbevisning end jer selv?

  Deler jeres venner politisk holdning med jer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ved ikke hvor relevant det er. Men angående valgplakater?
  Hvilke overvejelser har Tim haft i forhold til dem? Personligt bliver jeg ikke påvirket af dem, og hvis jeg kigger på dem når jeg kører forbi dem har jeg glemt navnet så snart jeg passerer. Tænker bare på om der mere generelt har været på tale at komme ud med end budskab på andre måder end et navn på en valgplakat? Om Tim fx har overvejet økonomisk at ligge strategien om, eller om det bare er mig som ikke rigtig ligger mærke til eller bliver påvirket af valgplakaterne 🙂
  Tak for en dejlig blog! Og hvor er baby B dog smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er B dog vildt sød/nuttet!! Elsker din blog!! Hvornår startede dit ønske om at få børn engang? Altså hvor gammel var du, da du første gang tænkte “Jeg SKAL være mor?” Jeg vil nemlig RIGTIG gerne være mor på et tidspunkt, når den tid kommer (håber ikke der går for mange år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød!! TAK!
   Jeg har aldrig været sådan en type tror jeg. Før jeg mødte Tim var jeg faktisk i tvivl om jeg overhovedet ville have børn. Men som årene gik kunne jeg mærke, at jeg gerne ville – med ham! Men havde du spurgt mig en måned før jeg mødte ham, så tror jeg at jeg havde svaret at det ville jeg nok ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Husk forresten min spørgerunde HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #18