Godt nytår!! (outfit sneak peek)

1. januar

1. januar1. januar1. januar
ASOS coat (HERE) – ASOS scarf (HERE) – Ray-Ban sunglasses

Glædelig 1. januar 2014! Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år og havde en fantastisk aften/nat. Jeg forstår faktisk aldrig dem der disser nytårsaften og altid siger at det ender med at skuffe – jeg ELSKER nytårsaften. Nok faktisk mere end jul, tror jeg. Det er for mig en perfekt måde at sætte punktum og starte på nyt – med en fest! Man skal jo bare lade være med at køre hver nytår op til at være årets fest, men bare nyde at der bliver pyntet op, folk glæder sig lidt flottere på og der bliver kræset lidt mere for maden end normalt. What’s not to like? Jeg tror, at siden jeg har mødt Tim, så har jeg haft en dårlig nytårsaften. Og det var samme år som hans far døde – 9 dage før nytårsaften. Det var vi ret mærket af det og havde intet ud af den aften, som egentlig bare skulle overståes. Men udover den, så har jeg nydt alle nytårsaftener.

Og igår var ingen undtagelse! Vi hyggede os SÅ meget, og vi havde endda begge sat vores forventninger lidt lavt, da vi ikke anede hvordan baby B ville reagere på det hele. Vi anede ikke om konstante BANG fra fyrværkeri, et fremmede sted og mange mennesker hun ikke kendte ville gøre, at vi måske blev nødt til at tage tidligt hjem (hvis hun ikke ville falde i søvn). Men alt gik SÅ godt. Nok fordi vi udkørte hende helt med masser af leg med Beate og ret meget excitement over en skøn, smuk goldenretriwer (præcis sådan en som jeg er opvokset med som barn) som hun ikke kunne få nok af. Og derefter stod den på lækker mad, god champagne og lækre drinks til de voksne. Vi kom først i seng kl. 4.30 efter at preggo-Fie (ja preggo, du læste rigtigt… læs selv her) havde været en skat og køre os hjem (Odense Taxa mødte mig med “Du er nummer… 33 i køen” – ellers tak!). Der er masser af billeder på min instagramprofil missjeanett (også vores topdårlige nytårs-selfie, haha!).

Idag har den bare stået på afslapning – eller, så meget afslapning den nu kan stå på, når man har en baby på 9 måneder. Men vi har bare set lidt film imens hun har kravlet rundt og har leget. Og så har vi gået en tur for at få lidt frisk luft. Det var også her jeg fik taget disse billeder. Flere af jer har efterspurgt billeder af tørklædet jeg købte på ASOS, så here you go! Det er rigtig lækkert, blødt og holder virkelig varmt. Det er faktisk på udsalg til kun £8 nu lige HER.
Og min jakke er også sat ned nu HER

Affiliatelinks

bloglovin

5 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man ikke har nogen rigtig gode venner at fejre nytårsaften sammen med, så kan man godt føle sig ensom, fordi det forventes, at man skal fejre nytåret med gode venner. Så jeg forstår fuldt ud folk, der disser nytårsaften. Du er virkelig heldig at have en dejlig familie at tilbringe aftenen med. Kommer der et nytårsoutfit op? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Godt nytår herfra! Smuk frakke og fantastisk farve til dig – hvilken størrelse har du købt den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak og i lige måde! Jeg har jakken i en str UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!! (outfit sneak peek)