New in: Miss Neason

Natdragter

Natdragter
1. New Generals dragt HER   2. New Generals dragt HER   3. Noa Noa dragt HER   4. Joha dragt HER   5. Noa Noa dragt HER   6. Mini Rodini dragt HER   7. Joha dragt HER   8. Name it 2-pak dragter HER

Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg synes hele tiden, at jeg køber nye natdragter til B, fordi vi kontant løber tør. Men alligevel mangler hun natdragter hele tiden? Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange jeg har sat en vask over meget sent, fordi vi netop samme aften har iført hende den sidste rene natdragt. Det sker ALDRIG med bluser og bodystockings. Og for at gøre det værre, så måtte jeg pakke 4 fine natdragter ned i kassen til ting hun ikke længere kan passe. Så vi mangler flere nu. Meget endda!

Da B var mindre, da var jeg stor fan af natdragter med indbyggede fødder i (som fx. den her). Da hun var helt lille og ny, da kunne hun ikke holde sokkerne på og de røg derfor konstant af. Det vil man gerne undgå om natten, så den lille ny ikke får kolde tæer. Det er ikke et problem længere og nu er natdragter med fødder faktisk bare irriterende, fordi de vokser meget hurtigere ud af dem end dem uden fødder. Bare et tip herfra: Under 6 måneder – med fødder! Over 6 måneder – uden fødder!

Lige nu overvejer jeg om Bs nye natdragter ikke skal være et par af disse. New Generals er virkelig lækkert, men kan godt være lidt dyrt. Nr. 1 er dog på ret godt udsalg lige nu (HER), så den tror jeg at vi skal have. Noa Noas natdragter har vi allerede mange af og de er altså bare gode! Den fra Mini Rodini med pingvinerne har vi allerede og den er for cute (og den er også nedsat lige nu!).

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

  • Charlotte

    Meget brugbart tip, er helt enig mht. alder og fødder i natdragt. Og så synes jeg, at dem der kan knappes/lynes hele vejen ned foran var de bedste, da han var helt lille, for der skete det altså af og til vi måtte skifte en natdragt om natten, og så var det dejligt den ikke skulle over hovedet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, helt rigtigt mht det med at det ikke skal over hovedet når de er helt små! De kan virkelig ikke lide det de små pus!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    NEW GENERALs er super lækkert, men jeg synes det er meget lille i størrelsen og dragterne er meget lange og slanke. Men super lækre. Vi mangler også hele tiden, så har købt en del uld JOHA – det er bare så dejligt at smide dem i – så holder de varmen. Me Too har også nogle lækre dragter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det meget mærkeligt, hvis jeg nu ønsker mig en natdragt i voksenstørrelse? Haha. Specielt den fra Mini Rodini kunne da være så fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Miss Neason