Genial hverdagskjole

Outfit of the day #265

Outfit of the day #265Outfit of the day #265Outfit of the day #265Outfit of the day #265
Ganni top – ASOS skirt (HERE) – ASOS hairband (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ZARA shoes

Jeg fik brugt nederdelen her, så mange gange i løbet af vores ferie (den er også i outfittet her). Den er rar og kvaliteten er virkelig god. Går allerede og pønser på hvordan jeg kan bruge den her i kulden!

Der findes faktisk en matchende overdel i samme stof som nederdelen. Den er lige her
Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg skal hoppe på den også… bliver det too much eller hvad synes I?

Other outfit from our vacation on Aruba. I love my ASOS skirt. I’m considering getting the matching sweatshirt. Would that be too much?

Affiliatelinks

bloglovin

9 kommentarer

 • Palmer og leopard – gud, hvor jeg savner sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af overdelen! Men det er også fordi den netop ikke larmer så meget, fordi den har de der grå stykker, der nedtoner den lidt. Jeg siger go for et sæt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Nu har jeg ledt og ledt, men kan ikke finde det indlæg… Du har linket til en flot, lys (grå?), trekvart-ærmet Selected Femme kjole. Kan ikke huske om det var et indlæg med flere kjoler, eller om det var et tirsdagsønske, men det er ikke så længe siden. Måske engang i sidste uge… Jeg har ledt og ledt efter den kjole, men kan simpelthen ikke finde den. Den er vist udsolgt på Asos. Har du andre idéer til, hvor jeg kan finde den? (Håber, du ved hvilken jeg snakker om) 🙂 Tak på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Øvøv, du er så smuk Jeanett, men synes slet ikke det outfit fungerer for dig. Nederdelen får dig til at se alt for bred ud (og det ved vi jo godt, at du ikke er!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nederdelen er lidt “stiv” i stoffet, så den “står” lidt selv i luften, hvis det giver mening? Men helt okay, vi kan alle ikke være enige. Jeg synes selv det ser vildt godt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt mønster-mix! Ih, hvor kan det få mig til at længes efter sommer! Jeg tror nu også at det kunne være ret fint at være matchy-matchy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genial hverdagskjole