Outfit of the day #269

Trenchcoats

Trenchcoats
1. ASOS trenchcoat £42 HER   2. ASOS lang trenchcoat £75 £52.50 HER   3. Esprit trenchcoat 799 kr HER   4. ASOS classic trenchcoat £60 HER   5. ASOS classic trenchcoat £60 HER   6. ASOS zip trenchcoat £75 £36.50 HER

Min plan for forårsjakke i år er, at jeg vil have 2 stk – hvis jeg altså finder begge til gode priser (jeg smider ikke lige 1000 kr pr stk efter to jakker). Jeg vil stadig gerne have en i en sart pastelfarve som den lyserøde jeg viste jer igår (en sart blå ville også være smuk!). Og så vil jeg helt vildt gerne have en helt klassisk trenchcoat. Nogle sæsoner er trenchcoaten mere fremme end andre, men den bliver bare aldrig umoderne og den klæder både en str. 34 såvel som en str. 42 (især hvis det er dem med lidt “kjoleeffekt” i underdelen).

Jeg lurer pt på disse 6. Mine to klare favoritter er nr. 1 og nr. 6. Det er nok også de to mest klassiske. Den skal være camel/beige, da jeg faktisk allerede ejer en trenchcoat-lignende jakke i sort. Jeg tror sgu, at nr. 1 ryger i kurven på fredag når der går penge ind.
Hvad med jer? Er I på en trenchcoat i år?

RABATKODERASOS giver -15% rabat hos ASOS på alle ikke-nedsatte varer! (virker til på søndag)

This spring I want a classic trenchcoat – or mac, as they are also called. I found these six and right now I’m mostly into no. 1 or no. 6.

Affiliate

bloglovin

10 kommentarer

 • Laura

  Jeg er lidt mere til dem uden så tydelige knapper, men du har ret. De er så lækre. Jeg har lige bestilt denne fra h&m, som jeg prøvede i butikken for et par dage siden. SÅ fin 🙂
  http://www.hm.com/dk/product/19142?article=19142-A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er vild med trenchcoats! Jeg har også bestemt mig for, at jeg skal have én i år. Sort er bare mest min farve, og har endnu ikke fundet en værdig kandidat i sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på trenchcoat hvert år – det er bare først nu jeg trænger til en ny, så tak for inspirationen 🙂

  Jeg kan rigtig godt lide den lange du viser her, men jeg tror desværre ikke sådan en er voldsomt god, når man kun er 1.65.

  – og så tror jeg i øvrigt den første vil være helt vildt fantastisk til dig og din stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh, jeg har altid ønsket mig en trenchcoat, men har aldrig rigtigt fundet den rigtige. Indtil idag, hvor jeg investerede i en virkelig flot midnatsblå af slagsen fra Modström i lækkert, lækkert materiale. Glæder mig allerede til at gå foråret i møde i den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du plejer at have godt styr på rabatkoder 🙂 kender du til nogen fra Asos lige nu. Nu du også selv kigger på jakke fra Asos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   RABATKODERASOS giver 15% rabat men kun på ikke-nedsatte varer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Tak. Så skal jeg have købt nye sneaks inden jeg skal trave Madrid tynd i marts 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Hvor spøjst du lige skriver dette indlæg i dag, da jeg netop i dag har besluttet mig for at jeg skal have en trenchcoat, og har indledt jagten efter en;)
  Jeg har kig på et par stykker fra H&m, men kan se der også er mange gode bud fra Asos, tak for tip:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Jeg kan ikke dy mig……Jeg har for resten denne trenchcoat til salg på ts hvis det var noget, det er en str. UK 12 (en smule stor i str.): http://www.trendsales.dk/listings/asos-trenchcoat/36908010?forum=106&road=my_items

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg er også vild med trenchcoats i netop dén farve du jagter. Jeg er dog i gang med omrokering af kroppen pt, så en langtidsinvestering som det ville være for mig, vil jeg lige vente lidt med. Og den lyserøde jakke spøger stadig. Jeg kan nemlig rent faktisk få dén kode du nævner her til at virke…
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #269