Så er sommerferien booket!

Kjoler til bryllupsgæster (de korte)

Kjoler til bryllupsgæster (de korte)Kjoler til bryllupsgæster (de korte)
1. ASOS £48 HER   2. ASOS SALON £85 HER   3. ASOS £40 HER   4. LOVE £40 HER   5. ASOS £40 HER   6. River Island £45 HER   7. ASOS £55 HER   8. Free People £128 £60 HER   9. Elise Ryan £50 HER   10. ASOS £45 HER   11. Coast £175 HER   12. Ted Baker £189 HER

Vi har netop RSVP’et på det første bryllup i år (vi ved at vi skal til min. 1 mere udover dette) og derfor jeg officielt gået all-in på kjoler. Til det første leder jeg efter en korte kjole, da vi ikke skal med til festen om aftenen og jeg (og Emma Gad) synes at lange kjoler primært hører aftenselskaber til. Derfor gemmer jeg den lange kjole til nr. 2 bryllup i august og kigger istedet på de lidt kortere kjoler først. Alle disse 12 ville være fine til et sommerbryllup, men jeg har mine klare favoritter: nr. 2 (total prinsessedrøm!), nr. 3 (ret nem at style og genbruge efterfølgende), nr. 8 (elsker at være i rød til bryllupper), nr. 9 og nr. 11 – begge smukke lyseblå. Lige nu hælder jeg mest til nr. 2, 3 eller 11. Hvis nr. 11 havde været billigere, så havde jeg uden tvivl nappet den. Jeg synes måske bare at den er en lille tand for dyr.

Har I en favorit her? Og skal I til bryllupper i år?

I’m going to two weddings this summer so I have started to look at dresses I could wear. My favorites here are no. 2, 3 and 11. Are you going to any weddings this season?

Affiliate

bloglovin

25 kommentarer

 • Natascha

  Jeg kigger også efter kjoler, da vi skal til bryllup i maj, og både 2 og 9 er også på min saved-liste på Asos;) Jeg er dog ret vild med nummer 3, den er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De to kjoler er altså også mega smukke! Synes især nr. 2 er en prinsesse værdig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Perfekt timet, vi skal nemlig også afsted, og havde håbet du ville lave sådan et indlæg 🙂
  Jeg har dog termin tre uger før bryllup og skal have bebs med, og skal lige have amme aspektet med (easy access) 😉
  Det er vores barn nr to, men ammede ikke den første, fungerede ikke. Så hvis du har en ide til en amme venlig billig kjole så er all ears, kan ikke lige huske/gennemskue hvad jeg skal ligge vægt på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Så ville nr. 3 måske være oplagt? Den har en udskæring med “slå-om-effekt”, så jeg tror der vil være easy access i den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • GitteS

   Det var også den første der fangede mit blik 🙂
   Trænger helt desperat til noget figursyet, ved bare ikke lige hvor klar jeg er til det efter tre uger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  nummer 9 er pæn, men lidt kort til et bryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må man egentlig ( i følge Emma Gad) være i rødt til et bryllup? Fik Mary ikke kritik for det for et par år siden….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det må du gerne, hvis brudens mor ikke er i rød. Farven er nemlig “reserveret” til hende, men hvis hun ikke er i rød, så er det okay for de andre gæster at være i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Av. Brudens mor simpelthen. Den havde jeg ikke set komme og jeg troede ellers at jeg kunne min Emma G
   Men så er min rødprintede DVF-kjole tilbage på ok-listen. Så mangler jeg bare en bryllupsinvitation -:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og jeg der troede at jeg kunne min Emma G….Brudens mor – den havde jeg ikke lige set komme..
   Men så er min rødmønstrede DVF-kjole da heldigvis tilbage på “OK”-listen (så mangler jeg bare en bryllupsinvitation :-D)

   NB – havde kommenteret på dit fødselskrop-indlæg, men det er vist ikke kommet på. Men nede ved åen er der flere steder opstillet træningsstationer til styrketræning, hvor man bruger sin egen vægt.
   Aldeles smart, synes jeg, fordi børn kan lege/sidde i klapvogn, mens man lige bruger 20 min på at løfte vægte,
   Blot et tip 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brudens mor…. Dén havde jeg ikke set komme. Troede ellers at jeg kunne min Emma G…
   Men så er DVF-kjolen i rødmønstret da heldigvis ok – mangler så bare en bryllupsinvitation 😀

   NB – vedr træning. Langs åen er der træningsstationer til styrketræning. Supersmart. Så kan man lige tage 20 min mens barn leger /sover/fodrer ænder. Bare et tip, der ikke tager tid fra familien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille B.

  Ej jeg smelter ved synet af så fine sommerkjoler. Glæder mig til sommerens fester! Her er også et rigtig bud på en blå kjole: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Scallop-Edge-Skater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3796104&cid=8799&Rf-200=3&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Blue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Jeg er VILD med nr. 9 og nr. 11!!! Jeg skal desværre ikke selv til bryllup i år. Men blev selv gift sidste år, så har fået styret min bryllupslyst lidt 😉 Håber dog snart at mine veninder tager sig sammen, og skal giftes så jeg kan stadse mig op, og købe flotte tyl-kjoler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er helt vild med nummer 3! Jeg skal stå fadder til min nieces dåb til maj, så synes den er et oplagt valg. Den er nu saved på Asos. 🙂 Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til sommer-bryllup og er i krise! Jeg vil nemlig gerne “undgå” en kjole og springe ud i en buksedragt 🙂 Men åh hvor er det svært! Der er jo de der uskrevne regler om, at man ikke må have sort eller hvid på, ikke overshine bruden osv. Jeg har allerede skoene på plads (sorte peep-toe fra christian louboutin), men kan slet ikke finde den rette dragt.. Kunne du overveje et indlæg med nogle gode bud (til en overkommelig pris) når nu er i gang med kjolerne? 🙂 Modtages med kyshånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Jeg synes, nummer 6 er sindssygt flot! Ærgerligt at jeg ikke har en god undskyldning for at klikke den hjem – ingen bryllupsinvitationer her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg havde købt nr 3, da jeg tænkte, at den ville være perfekt til en konfirmation i maj. Desværre var stoffet meget tykt, så den har svært ved at falde pænt, taljen var skåret meget højt og skuldrene var meget brede. Jeg måtte desværre returnere den. Men farven er smuk irl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Aw-ma-gawd! NR. 2 MÅ DU EJE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh suk, hvor nogle fine kjoler. Skal selv til 2 bryllupper og et par barnedåb her til sommer. Dog med en lille baby, så må vist led videre efter lidt mere amme-venlige kjoler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den lyserøde i øverste række tror jeg godt kunne fungere ammevenligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Uh de er fine – især nr. 2, 9 og 11 🙂 Jeg skal til en vens bryllup i udlandet, og regner med sydlandsk sensommerstemning for alle pengene! Jeg er dog på udkig efter en lang kjole, så vil glæde mig til du (forhåbentlig) laver det indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør jeg! Der kommer et indlæg med lange kjoler snarest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er sommerferien booket!