Outfit of the day #277

Konkurrence: Vind Endless Euphoria fra Calvin Klein

Konkurrence: Vind Endless Euphoria fra Calvin KleinKonkurrence: Vind Endless Euphoria fra Calvin Klein

Så har jeg en lille påskekonkurrence klar til jer! I tirsdags anmeldte jeg Calvin Kleins nye parfume “Endless Euphoria” og nu kan I vinde et eksemplar selv! Alt I skal gøre er at fortælle, i en kommentar her på indlægget, hvorfor netop du skal vinde. Det var da ret nemt, ikke?

“Endless Euphoria” er let, sommerlig og dufter skønt af kirsebærblomster. Perfekt forårs/sommerduft! Og se lige hvor pæn den er!

Konkurrencen slutter på mandag d. 21. april kl. 22.00.

Now you can win the new “Endless Euphoria” perfume from Calvin Klein. Tell me in a comment why YOU have to win.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

113 kommentarer

 • Tine

  Ihh hvor fantastisk!! Det er faktisk sååå simpelt 🙂 Jeg har netop brugt den sidste dråbe af min parfume i lørdags, og går du og krydser fingre for at den magisk bliver erstattet, da jeg ikke har råd til en ny…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Fordi det er den eneste måde at jeg kan få kirsebær på… Jeg kan nemlig ikke tåle at spise dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Jeg er ved at være i bund med de fleste af mine parfumer, og har en tendens til at købe de samme igen og igen. Denne kender jeg ikke, så det ville da være helt perfekt at prøve noget nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er for nylig løbet tør for begge mine yndlingsparfumer – Ralph fra Ralph Lauren og Euphoria fra Calvin Klein, og jeg har desværre ikke lige penge til parfumeindkøb for tiden. Så jeg ville blive en meget glad pige, hvis jeg vandt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal da vinde fordi, at det ville være skønt i det mindste at kunne dufte lækkert, her på barsel hvor jeg for det meste ligner noget der er løgn haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  Jeg skal vinde fordi:
  1. jeg har kun én parfume
  2. Jeg elsker calvin klein parfumer
  3. Jeg er single, så har ingen kæreste til at forære mig en parfume 😀
  4. Alle mine venner har kærester!
  5. Jeg er ynkelig 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Fordi jeg ikke altid husker at være god mod mig selv, så trænger til forkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  IIIH jeg duftede lige til den forleden i Matas og har tænkt meget på den siden! 😀 Jeg går og er gravid for tiden og bruger derfor ikke parfume, så det kunne da være lækkert at vinde en ny parfume som kunne stå og vente på mig til jeg er ‘færdig’ med at være gravid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg elsker kirsebær! Og så er jeg utrolig dårlig til at købe parfumer selv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Fordi jeg trænger til at dufte dejligt, nu når sommeren kommer og man skal ud med løshængende hår og lufte stængerne.
  Jeg bruger altid dufte i håret fremfor halsen, på den måde synes jeg at duften bliver bedre fordelt på mig, og så kan folk dufte det når jeg svinger med håret eller når de får et kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det må simpelthen være skæbnen, det her!! Jeg var netop inde i Magasin igår for at finde mig en ny parfume. Efter graviditet og amning er det nu 2 år siden at jeg sidst har brugt parfume og den søde ekspedient brugte laaaamg tid på at hjælpe mig og vi nåede frem til 2 favoritter, heriblandt Endless Euphoria:-) Så jeg fik prøver hjem på begge dufte, så jeg kunne dufte til dem herhjemme og den er simpelthen favoritten!!!! Så DERFOR krydser jeg aaaalt hvad jeg kan for, at jeg er den heldige:-) Go’ påske til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja P

  Jeg skal vinde fordi jeg lige nu er gravid og derfor undgår at bruge parfumer. Jeg har termin i juli, og det kunne da være SÅ lækkert at kunne iføre mig en ny, lækker og velduftende parfume når baby er født, og jeg selv skal til at være lidt lækker igen 😀 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde den, da jeg har en tendens til at købe den samme parfume igen og igen. Derfor ville det være en god mulighed for at prøve noget nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Årr, fordi min parfume netop er løbet tør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina N

  Jeg skal vinde fordi jeg trænger til en ny duft. Jeg ejer kun to parfumer (DKNY og Chanel) og kunne godt bruge en ny lækker duft. Er normalt ret sart med parfumer, men denne lader til at dufte fantastisk – hvem elsker ikke duften af kirsebærblomster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne vinde, da jeg trænger til lidt selvforkælelse-tøse-fokus efter jeg blev mor for 5 mdr siden 😀 og lige nu får jeg i højere grad brugt budgettet på datteren 😉

  God påske til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har brugt det sidste af min parfume, så jeg mangler en ny duft! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke A.

  UHA EN TOP LÆKKER KONKURRENCE !

  Det ville være max lækkert at vinde en ny parfume!
  Jeg er en fattig studerende, som udelukkende lever på SU
  Det ville være skønt med en ny parfume. Man siger jo også forandring fryder, så det kunne være nu jeg kunne kaste mig ud i en ny duft!

  En lille ekstra fødselsdagsgave er aldrig dårlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg skal vinde, fordi jeg er studerende og ikke har råd til den slags selvforkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg håber på at vinde den, fordi jeg trænger til at føle mig lidt feminin her midt i al husrenoveringen. Håndværkerhænder er vist kun sexede, når de sidder på en mand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miré

  Årh den skal hjem til mig, fordi jeg i mange år har brugt ‘flowerbomb’ fra Viktor og Rolf, men efter den er blevet så populær i dk nu, og flere veninder bruger den, så mangler jeg en ny duft der bare er MIN 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håbede virkelig, at der ville komme en konkurrence op med netop denne parfume som præmie. Jeg er nemlig lige så kræsen med parfumer, som du er, så hvis du kan godkende den, så må den være perfekt. Og derfor skal jeg vinde den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Den duft ville jeg meget gerne dufte af,dejlig duft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg skal vinde parfumen fordi jeg har brug for lidt forandring på min parfumehylde – hvilet sker utrolig sjældent!
  Derudover elsker jeg kirsebær og glæder mig til at de kommer på træerne igen 🙂 så kan jeg gå rundt og dufte af sommer og glæde mig til at den kommer til Danmark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B

  Hvordan sælger man sig selv bedst? tja det skal lyde godt, ikke være for meget og dog heller ikke for lidt.. den er svær.. uden at lyde for selvcentreret så synes jeg at jeg trænger til lidt medgang 🙂 Har haft et svært halvt år med en alvorligt syg far og en masse bekymringer. Jeg ville nyde hvis heldet og en dejlig duft fulgte mig nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mk

  Hvis jeg vinder denne konkurrence, vil jeg sende parfumen videre til min søster der bor i Egypten med mine to nevøer og hendes mand. Hun knokler hver dag og er en fantastisk kvinde, mor og kone der altid er der for andre! Desværre har jeg ikke set dem i knap 2 år pga. økonomi og uroligheder i landet, og samtidig har de ikke selv så mange midler at gøre godt med, så at kunne forkæle hende denne parfume, ville være fulstændig fantastisk!! :))

  Rigtig god påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh bare flasken i sig selv, er simpelthen så fin! 🙂

  Jeg skal vinde, fordi mine veninder (og kæreste) skælder mig ud for at bruge alle mine penge på møbler og indretning, og ingen penge på tøj, makeup og parfumer. 😉 Jeg tror min kæreste ville være evig taknemmelig, hvis jeg begyndte at dufte af lækker parfume, i stedet for bare den klassiske neutral roll-on 😀

  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Kristensen

  Jeg håber jeg vinder konkurrencen, fordi jeg eeeeelsker parfumer! Jeg ville ønske at jeg havde 50 parfumer at vælge imellem hver dag, men i steder har jeg to forskellige… Jeg synes det er vildt svært at finde en ny god parfume, men Calvin Kleins parfumer er da ikke helt ring! 😉
  Håber virkelig jeg vinder! Kunne være en perfekt tidlig fødselsdagsgave til mig selv. :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Begge mine parfumer synger på allerallersidste vers og din beskrivelse af Endless Euphoria lød til at passe ret godt til min smag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Jeg har vel ikke nogen special bedre grund end andre, men når jeg nu skal arbejder hele påsken syntes jeg det ville være dejligt at få lidt held til at vinde denne duft. Så god påske! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg mangler en ny sommerduft, så derfor håber jeg at jeg vinder. Din beskrivelse af parfumen, lyder som noget, jeg vil være vild med. Og da jeg ofte lider af migræne, kan jeg heller ikke tåle de tunge dufte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Fordi jeg går en ny tid i møde, da jeg afslutter folkeskolen og skal flytte fra provinsen til storbyen, og gå på gymnasium, så en ny duft ville være lækkert til en ny start et nyt sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Jeg ville blive lykkelig for at vinde den perfume fordi jeg ikke ejer en eneste (bruger bare en lille prøve-mini-størrelse der snart er tom) og ikke får råd til én foreløbig da jeg lige har brugt alt hvad jeg havde – løn, feriepenge, skattepenge, lånte penge – på indskud på en lejlighed. Så de næste par mdr skal jeg nærmest ik lave andet end at arbejde – hvilket jo helt klart vil være federe hvis jeg kunne dufte godt imens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg skal vinde denne fine parfume, fordi jeg nu i 5-6 år har købt og fået de samme to Armani-dufte igen og igen.
  Derfor ville dette være en god mulighed for at prøve en ny duft – og hvem ved, måske opdage en ny favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil gerne have en ny parfume efter jeg har fået en lille dreng sidste sommer, så er min nuværende parfume ikke lige så god mere som før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  For præcis et år siden var jeg involveret i et trafikuheld, der bl.a. gjorde, at jeg mistede min lugtesans. Det er sindsygt svært, at købe nye parfumer, når man ikke kan dufte noget. Til gengæld er euphoria en parfume jeg kender i forvejen – og den er jo intet mindre end fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Lige hvad jeg trænger til en ny sommerduft 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Dufte hænger for mig rigtig meget sammen med minder – eller omvendt. Min bedstemors parfume minder mig om min barndom, min Amor Amor duft minder mig om tiden i folkeskole med halbal og breezers, ovs. Nu står jeg skal koble nye minder til en ny duft; minder fra mit sabbatår med luft under vingerne og friheden til op over begge øre! Derfor ønsker jeg mig virkelig at vinde duften! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Juul

  Jeg synes at jeg skal vinde fordi jeg godt kunne trænge til at udvide mit parfume-repetoire og så kan jeg i forvejen rigtig godt lide den originale Euphoria, så mon ikke at denne variant vil gøre lige så meget lykke?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fordi jeg ville elske at prøve en ny parfume, men tit svigter modet, og den ‘sædvanlige’ fra Stella Mccarbnet bliver købt i lufthavnen mm 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  Jamen jeg skal da vinde fordi min egen calvin Klein duft lige er sluppet op og jeg har først fødselsdag til oktober, og rexona er meget godt til under armene. Men men duften på halsen giver lige lidt Wow factor og så føler man sig lækker når man dufter godt! Så jeg må eje den duft så jeg kan føle mig lækker helt til mon fødselsdag hvor jeg som vanligt ønsker mig en ny duft!
  Hilsen moren der bruger rexona

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Den må jeg da hellere vinde, da jeg ikke har mere af min yndlingsparfume tilbage og der nu er en tom plads på hylden. Det kan vi jo ikke ha’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe G.

  MUMS, denne duft lyder fantastisk og har et smukt ydre.
  Lige hvad jeg står og mangler: en sommer parfume! Har kun tunge vinter dufte 🙂 krydser finger for den lander ved mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Lund

  Jeg vil simpelthen så gerne vinde denne parfume. Jeg fik Si fra Giorgio Armani af min kæreste i julegave – til dato den bedste jeg har prøvet, men min krop slår ud OVER det hele af den, og jeg har nu opgivet at gå med den! :'(
  – derfor håber jeg denne kan få mig til at dufte dejligt alligevel 😉

  katrine.isabella@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Fordi min mor fortjener det. Jeg skal vinde den fordi at jeg, (synes jeg selv) har verdens bedste mor der fortjener en ny sommer parfume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Vil gerne dufte godt til min 60 års fødselsdag, – den 14. 7. 2014 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte hansen

  Håber jeg vinder fordi:
  1. Min sidste graviditet har gjort noget ved min lugtesans, og jeg kan ikke længere lide nogen af mine “gamle” dufte. De er blevet for stærke.
  2. Samme graviditet har åbenbart også gjort noget ved mine svedkirtler. Jeg lugter simpelthen mere!
  3. Den gravidiet igen; jeg trænger til forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min gamle favoritt er nesten tom, og på SU med flere non- og konfirmationer denne våren blir det nok ikke heller en ny en her i fremtiden>

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den klassiske augmentation for hvorfor jeg skal vinde:

  Jeg er studerede og har ikke råd til at dufte så godt ellers 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Jeg har været så uheldig at tabe min yndlings – og eneste – parfume på gulvet, så ligenu bliver bodybutter og deodorant brugt liiidt for flittigt. Så jeg krydser mine fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg sidder her i påsken indenfor og skriver speciale 🙁 Så kunne godt bruge lidt selvforkælelse…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal da vinde, fordi jeg lige har brugt min anden yndlingsparfume op og den ikke laves mere, så jeg står netop og mangler en perfekt pafume til sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er selvfølgelig fordi jeg har fødselsdag i næste uge 😉 (og godt kunne bruge en ny duft)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal vinde fordi jeg har brugt den samme parfume i efterhånden meget lang tid, og derfor godt kunne bruge en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg skal vinde, da jeg trænger til lidt selvforkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina k

  Fordi jeg skal på arbejdet i påsken, øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Riisager

  Jeg skal vinde fordi jeg mangler en parfume, og den der ser bare super lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Mira

  Jeg skal vinde, fordi det er på tide med en ny parfume. Synes parfume er en svær ting at give så mange penge for, og da jeg oveni er “bange” for at prøve nye ting, har det resulteret i samme parfume i 10 år – altså siden jeg var 14……
  Frygter lidt at blive som de gamle damer, der ikke længere kan lugte deres parfume og derfor putter alt for meget på 😀 hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rosa

  nejnejnej hvor er det lækkert!
  jeg craver at dufte af sommer, sol og glæde – derfor skal jeg vinde parfumen, der er ingen anden parfume, der dufter mere af solskin end den her. så please gutter, lad lige mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg nu er ikke-ryger på 7. uge, efter at have røget i hele 10 år! YAY, aldrig mere ryger!! 😀
  Derfor er min lugte-sans blevet meget bedre! Så nu vil jeg dufte himmelsk! 🙂 Men da jeg er kræsen hvad angår duft, er det ikke helt nemt! Men denne parfume er lige mig, da jeg elsker duften af kirsebærblomster <3

  Rigtig god påske til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er sgu sejt gået! Tillykke med de 7 uger!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Tak! – Det er let som en leg fra nu, og kan kun anbefale alle at stoppe. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lajla K

  Fordi man ikke længere få sendt parfumer i posten, og min tidligere signaturduft sælges kun i USA. Det er for dyrt at rejse til USA på SU, så jeg kunne godt bruge en ny signaturduft. Det bliver billigere i længden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber SÅ meget jeg vinder, for jeg er løbet tør for parfume, og økonomien er ikke lige til at købe noget nyt pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi… jeg fortjener en anden duft end mad i næseboerne. (Arbejder i køkken)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe sahlgreen

  Vil rigtig gerne vinde parfumen så jeg kan give den til min lillesøster her når hun har fødselsdag !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth

  Parce que je le vaux bien!
  Because i’m worth it!
  Fordi jeg fortjener det!
  😀 😀

  Rigtig god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny C.

  fordi jeg har 3 søskende og en mor og vil gerne glæde dem alle men med denne kan jeg ihvertfald glæde en af dem 🙂 <3 ville også godt selv eje den men er sjovere at give .. GOD PÅSKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne S.

  Jeg skal da vinde, fordi jeg trænger til en ny, frisk sommerduft. Jeg har tidligere ejet en af Calvin Klein’s parfume, og den var så god!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg blev mor for over et år siden, jeg holdt ikke barsel men fortsatte direkte, var tilbage 3 dage efter jeg havde født. Jeg var helt alene med min datter, så det var min mor der passede de få timer om dagen jeg var væk. Jeg har ikke brugt penge på mig selv i 17 måneder. Overhovedet. Det bedste jeg dufter af er nok vanille 🙂 haha. Det ville være skønt at dufte lidt dejligt af overskud indimellem, selvom det ikke lige er det der er mest af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg elsker Calvin Klein’s Euphoria, så denne her må også være fantastisk! Jeg er ved at være “low” på parfume. Jeg er på SU og parfumer er dyre, så det ville være absolut fantastisk at vinde denne parfume, så jeg ikke løber helt tør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Jeg skal vinde fordi jeg vil føle mig helt fantastisk i den skønne duft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Fordi jeg dagligt på jobbet er omgivet af grimme lugte.
  Forestil dig, hvordan der lugter på en lille fængselscelle en varm sommerdag… iiirk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Selvforkælelse når man er på SU hænger ikke rigtig sammen, så min elskede Daisy-parfume hænger på sidste dråbe. Derfor ville jeg blive mægtig glad hvis jeg vandt denne parfume. Var selv helt forelsket i den originale euphoria fra Calvin Klein. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Sofie

  Åhhh en lækker giveaway! Mangler virkelig en ny parafyme da jeg kom til at tabe min her i går aftes. Uppps

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal ganske enkelt vinde fordi, jeg i øjeblikket er løbet tør for alle mine parfumer. Og jeg virkelig godt kunne bruge en ny god forårs/sommerduft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Fordi min datter ønsker sig den til sin konfirmation men da jeg er på førtidspension er pengene små så jeg har ikke råd til at give hende så dyr en parfume så det ville brtyde meget for mug allugevel at kunne iverraske hende på dagen medden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Fordi jeg er bange for at jeg efter 5 måneders fuldamning nu lugter kronisk af gylp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Alberte

  Jeg har faktisk aldrig ejet en parfume selv om jeg er 21 år! Så nu er det altså på tide, for jeg synes altid at andre dufter så skønt, og det vil jeg da også 🙂 Så jeg har på det seneste prøvet mig lidt frem og spurgt nogle veninder hvilken parfume de bruger, men har ikke fundet den der passer til mig endnu. Derfor ville det være skønt at vinde denne parfume da jeg ved at det hvertfald er en som du synes om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Jeg vil rigtig gerne vinde den, men kan ikke rigtig komme på andre supergode grunde til, at jeg bør vinde den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Jeg er i gang med at tabe mig, har tabt mig mig 23 kg indtil videre, og mangler stadig. Det ville være lækkert med en parfume da jeg ikke har en og når jeg begynder at gå i byen (når selvtilliden også kommer til det), så ville duften være prikken over i’et! Jeg har duftet den i Matas, og den er bare skøn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jeg skal vinde, fordi jeg trænger til lyserød luksus,
  og fordi jeg har brug for et liv i sus og dus.
  jeg drømmer om parfume med duft af sol og sommer,
  en parfume som gør, at min kæreste han kommer –
  rendende fordi han kan dufte søde kirsebærblomster,
  og ved at duften kommer fra hans “kærligheds-monster”. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Jeg trænger til at prøve en ny duft. Har det med at blive hængende ved duften. Trænger til et frisk pust og håber det kan tiltrække det andet køn 😉
  GOD PÅSKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NannaLG

  Som fattig single, kunne det måske være en mulighed for at gøre mig lidt mere attraktiv her i foråret, hvis jeg vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette w

  Helt enkelt: jeg trænger til nye dufte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Har ikke købt nye dufte i lang tid, så trænger til foranding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Lige nu bruger jeg Calvin Klein’s “Euphoria” og den dufter så godt. Det er en af mine yndlingsparfumer, men den er desværre ved at være opbrugt.
  Da jeg var på vej hjem fra studietur, duftede jeg til “Endless Euphoria” i lufthavnen, fordi en dame spurgte om jeg ville dufte til den. Jeg fortryder det ikke et eneste sekund for den duftede utrolig godt. Jeg har gået at tænkt på den lige siden, men jeg har desværre ikke selv råd til at købe den! Derudover har jeg også haft en ret slem halsbetændelse, så jeg synes selv, at jeg fortjener denne parfume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtigt gerne vinde den til min mor, da det kunne være en fantastisk gave til hende, og så er den så smuk og fin! Hun ville blive så glad!

  Kathrine Johansen
  lillekathriine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Jeg skal da vinde, fordi jeg træner til en ny forår-parfume! 🙂 Har ikk købt en ny parfume siden…. 2011 tror jeg! :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ville være dejligt at blive forkælet med en lækker parfume midt i opgaveskrivning og eksamen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Ganske enkelt fordi jeg er ved at løbe tør for duft og hvem ønsker det her midt i foråret ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt den samme parfume i over et halvt år, for selv om min Body Shop eau de parfume er skøn, så trænger jeg til et nyt, friskt pust!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde for di jeg som nygift ville elske at have en ny duft.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mangler et alternativ til min fine hverdagsparfume (clean – shower fresh). 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna lei

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har haft en dårlig uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg skal vinde fordi jeg virkelig har lyst til en ny parfume 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Fordi jeg super gerne vil forkæle min fantastiske mor med en lækker parfume! Hun har hjulpet mig med, at komme på plads i min nye lejlighed hele påsken, så hun fortjener at blive forkælet. Desværre holder SU- budgettet bare ikke rigtig til dyre gaver. Derfor ville det være fantastisk, hvis det var mig der vandt den skønne parfume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sally bach

  Fordi jeg dufter lidt af sved 😛 Ej, haha. Fordi så kan jeg forhåbentlig dufte lige så lækkert som min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise W.

  Så jeg har en ny lækker duft at bruge efter graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine S. Lauth

  Mangler virkelig en dejlig sommerduft (men økonomien siger desværre nej lige nu). Derfor krydses der fingre for at vinde en her xxx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lindenskov

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg har lige opbrugt det sidste af min yndlingsparfume, så jeg kunne virkelig godt bruge en ny og det kunne da være spændende at prøve noget nyt og forårsagtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal da vinde denne lære parfume, da min kæreste forlader mig for andet gang i et halvt år pga. Uddannelse 🙁 så det ville være dejligt at vide jeg hvert fald duftede dejligt i min græsenke periode 😉 og at han besluttede sig ikke at tage afsted, fordi han så ikke længere kunne undvære min duft 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie C.

  jeg fik et pift af den på håndledet forleden, så jeg skal vinde, fordi at den nu står på min ønskeliste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg kunne bare godt tænke mig at dufte rigtig godt af denne lækre parfume! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise

  Jeg skal vinde fordi min parfume er sluppet op! Sikke noget og nu skal jeg på arbejde (pendler) og vil normalt gerne dufte før jeg køber, så nettet er ikke vejen frem. Har derfor brugt den samme (Clean) siden den kom frem – er rigtig dårlig til selv at gå på opdagelse efter den slags. Så ja, jeg er altid ude i lidt dårlig tid med den slags – ligesom denne konkurrence, haha. Så det er for at hjælpe mig med at finde en ny duft!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne parfume da jeg pt. sidder og skriver bachelor på universitetet og hver dag er iklædt noget forvasket sjusket tøj. Så det ville være så lækkert at kunne “iføre” sig denne sommerlige sag med et par sprøjt hver morgen, og glæde sig til sommeren hvor den ville klæde mig med min (forhåbentlige) nye titel som bachelor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hertzum

  Hvor skal jeg ikke vinde, ej haha….

  Jeg vil smadder gerne vinde, da min yndlingsparfume er ved at være Tom, og derfor godt kunne erstattes af en dejlig NY parfume:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😀 Er vinderen trukket?? Har ikke set det, hvis den er 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Pedersen

  Jeg har altid været en lort til at finde gode parfumer, og ejer kun 2. Så lidt frisk og nyt her til de lækre sommermåneder og til min ferie til frankring med svigerfamilien, ville da ikke være skidt :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil gerne prøve en ny duft, efter at have brugt den samme i et par år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #277