Kjoler til bryllupsgæster (de lange)

Outfit of the day #275

Outfit of the day #275Outfit of the day #275Outfit of the day #275
Moss Copenhagen dress (HERE) – Warehouse trenchcoat (HERE) – Maria Black necklace (HERE) – Leowulff bag (HERE) – New Look flats (HERE)

Jeg har en hjernedød uge foran mig… jeg synes tit at det er sådan op til ferier? Jeg går dog først på påskeferie lige som andre “normale” på arbejdsmarkedet. Det vil sige jeg også lige skal afsted et par dage efter næste weekend, men det gør mig virkelig ingenting. I morgen skal jeg fx være med til at sende live fra når Sir Richard Branson er her i Odense. Det bliver stort. Seriøst, hvad ejer den mand IKKE? Hvis man bare synes at iværksætteri er lidt interessant, så er det for fedt. Hvis I ikke er en af de 3200 studerende der har fået fat i en af de gratis billetter, så sender TV 2/FYN live derfra i morgen (jaja, så fik jeg lige gjort lidt reklame for praktikpladsen, haha!). Det kan både ses på deres egen kanal eller streames live på hjemmesiden her.

Outfittet er igen et ret klassisk hverdags-outfit fra min hånd. Kjolen er jeg snart brugt så meget, at hvis den går fra hinanden næste gang jeg vasker den, så bliver jeg ikke overrasket. Købte den i Moss Copenhagen her i Odense, men jeg kan se der stadig er masser på deres webshop (hvis I ikke lige bor i nærheden af en Moss Copenhagen). Der er link under sidste billede!

Og nu; hvad tager man på i morgen, når man skal lave live fjernsyn med en mand der har startet 400 selskaber og ejer sin egen private ø? Any suggestions? Balkjole? Joggingtøj?

An outfit from last week. Tomorrow Sir Richard Branson is in Odense and I’m going with TV 2/FYN to the event.

Affiliate

bloglovin

13 kommentarer

 • ØV! Jeg er grøn af misundelse. Aldrig har jeg ønsket mig så meget tilbage til studietiden som lige nu – for jeg gad godt til Branson event i morgen. Ja, og ham medstifteren fra Skype kommer vist også? øv bøv.

  Men med hensyn til tøj – hvis det gælder om at tiltrække dig opmærksomhed så Branson helt sikkert lægger mærke til dig, må jeg foreslå noget i denne dur: http://uglyasos.tumblr.com/post/35268517191/bitching-junkfood-fantasia-chain-print. SÅ skiller du dig ud! 😉

  Alternativt måske bare noget pænt og business casual hvor du samtidig føler dig en smule lækker og sexet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da som en super spændende gæst! Jeg har dog absolut ingen ide om hvad man skal tage på til sådan et arrangement. Haha. Hvornår er der live stream på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt lige selv: “Fra klokken 12.45 viser vi skypegrundlæggeren Morten Lunds foredrag og fra klokken 14.50 transmitterer vi pressemødet med Richard Branson” 😉 Tak for tip i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis – tidspunkterne er netop lige faldet på plads. Vi viser også nogle få minutter fra Richard Bransons foredrag, men det bliver langt fra det hele. Og det var så lidt! Jeg glæder mig selv til at høre det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er du fin! Jeg har også selv den kjole, og jeg elsker den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er nemlig så rar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Kære Jeanett. Tak for en dejlig blog – jeg følger dig troligt hver dag 😀 Jeg sidder og skal bestille kjolen hjem og er virkelig i tvivl om str. Hvad str. har du købt den i? er den lille/stor i størrelsen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Ida! Lidt lille, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Go corporate, men ikke konet. 😉 Det er den stil jeg har fulgt når jeg har interviewet folk der er “noget ved musikken”. Selv holder jeg meget af Emmanuelle Alt’s stil med de løse skjorter, stramme sorte jeans, blazer og høje støvler. Men stil er jo meget personligt, og med din timeglasfigur kunne du også være så flot i en skjorte med et pencilskirt udover! Gør dog det du føler dig bedst tilpas med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Hvor er kjolen fin, hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint! Er bare helt vild med den frakke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til bryllupsgæster (de lange)