Tirsdagsønske #42

Birthdaygirl

Birthdaygirl

Så ramte jeg sgu det skarpe hjørne og de 30. Men jeg har ingen krise whatsoever. Tror at dem der har krise er dem der ikke er helt tilfredse med hvad de har nået indtil videre. Og der kan jeg ikke klage 😉 Dagen har været ret lowkey indtil videre; prøvet at sove længe, da jeg var oppe til meget sent med min BA i går og så har vi været en tur på Lagkagehuset. De har fødselsdag her i Odense samme dag som mig (vi er totalt soulmates), så der var gratis kaffe og kage. Nu skal jeg ud og spise på No. 61 – Tims gave til mig. Elsker at få oplevelser i gave!

Jeg har også fået blomster af både Tim og Fie + mand. Men flere gaver får jeg nok først d. 7. Juni, når jeg holder fødselsdag for vennerne. Jeg skal lige have afleveret min BA her d. 3. før jeg kan overskue at holde selskab.
Nårh nej, jeg har faktisk fået en gave mere; min vejleder skrev i dag at jeg havde bestået min praktikrapport med glans (det var bestået/ ikke bestået). God gave at få! Nu skal den BA bare være færdig…

Ha’ en skøn 28. Maj – totalt yndlings dag 😉

25 kommentarer

 • Tillykke med det hele, Miss J, du er bare for sej! Og sikke et godt vejr, du har skaffet til os i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er GUDEsmuk og en af de få der kan rocke de læbestiftlæber til ug ! 🙂
  Kæmpe tillykke med dagen – håber I får en fantastisk aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna C

  Stort tillykke! Og hvor ser du skøn ud på billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  happpyyy bbbiirrttthhhdddaaaayyyy!!!!!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpestort tillykke med fødselsdagen, Jeanett! Og det er da slet ingen sag at fylde 30, når man ser sådan ud 🙂 Så kan samtlige kvinder fra Mad Men godt pakke sammen (ja, jeg er først lige begyndt at se det på Netflix). Hav en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dagen! 🙂 Og så dejligt et billede af dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tillykke med fødselsdagen OG bestået praktikrapport 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Men tillykke da med de 30! Jeg syntes det var fedt at fylde 30. Føler mig ret godt tilpas med at være i 30’erne. Det skal man altså ikke have krise over, synes jeg. Og at have fødselsdag er da altid fedt!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind Tak! Jeg har heller ikke krise overhovedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T.H.

  Stort tillykke med fødselsdagen Jeanett! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Stort tillykke med din dag!! 🙂
  Nu spørger jeg måske lidt for personligt, men det er noget jeg har studset lidt over når du eller B har haft fødselsdag eller til juledagene, men hvad med fødselsdag med familien? Har fået det indtryk at det er dine venner, søster samt Tims familie der står dig nærmest? Du skal self ikke svare på det hvis du ikke har lyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Min egen familie er min søster og hendes kæreste. Har ikke tænkt mig at gå mere i detaljer med det, men har ikke set mine forældre siden Bella var 1,5 mdr – og det er deres valg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Stort tillykke med de 30 år…..du holder dig godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tillykke med fødselsdagen og bestået praktik!
  Dejligt med en lækker middag og lidt selvforkælelse på sådan en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Stort tillykke. Jeg får det også kun bedre med alderen. Synes jeg finder roen i mig selv:) er 33.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det så i hvert fald ud som om du havde en skøn dag på Instagram. Jeg troede faktisk at du blev 29 i år, men der kan man bare se, Jeg har lyst til at skrive at du holder dig godt, men lige pludselig lyder det negativt og som noget man kun siger til damer på 50?! Det er i hvert fald ikke negativt ment. Anyways, du ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og tillykke for pokker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med i går, hvor ser du fin ud på billedet! Skønt at du snart har overstået din BA! Vil du læse videre på en kandidat efterfølgende eller vil du ud at arbejde?
  Jeg læser med flere, som har taget en bachelor i E-concept development 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg vil ud og arbejde 🙂 jeg har virkelig nydt at være studerende, men nu vil jeg gerne ud i den “virkelige verden” 🙂 Desuden har jeg ikke mere SU nu 😉

   Og tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #42