Birthdaygirl

ONLY vs Baum und Pferdgarten

ONLY vs Baum und Pferdgarten

Først vil jeg gerne sige mange tak for alle lykønskningerne på min fødselsdag. Både her på bloggen, Instagram, Facebook, Twitter, mail osv! Jeg har en rigtig dejlig dag, og jeres søde hilsner gjorde den kun bedre! Det er ikke af ond vilje, at jeg ikke har svaret særlig mange af jer, men jeg er simpelthen så langt væk i min BA lige nu. Jeg skal aflevere på tirsdag og lige nu vil jeg bare gerne være færdig! Jeg er også lidt bagud med kommentarer, men jeg håber på at få catch’et up, når jeg har afleveret tirsdag kl. 12.00.

Men nu skal det handle om tøj! Jeg faldt i går over toppen fra ONLY, og det slog mig hvor meget den minder om den stribede serie Baum und Pferdgarten har denne sæson. Hvis de orange striber ikke havde været der, så ville det jo nærmest være samme top! Det sjove er, at jeg kan faktisk bedre lide den fra ONLY netop pga. de orange striber.

Jeg kan også bedre lide ONLYs pris! Der er nemlig rimlig stor prisforskel på de to.
Baum und Pferdgarten toppen koster £149 lige HER og den fra ONLY koster kun 150 kr HER.
Men hvis man er faldet fuldstændig for Baum und Pferdgarten-serien, så findes der også bukser her og nederdel her.

These two tops from Baum und Pferdgarten and ONLY look very much the same. I prefer the cheap one from ONLY! Get the ONLY top here and the one from Baum und Pferdgarten here.

Affiliate

bloglovin

2 kommentarer

  • Kæmpe held og lykke med slutspurten af BA-skrivning! Jeg kender alt til følelsen, og jeg ved næsten ikke om jeg ville forestrække at skulle aflevere liiige efter jul eller nu her hvor vejret er så fantastisk =/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthdaygirl