ONLY vs Baum und Pferdgarten

Tip: min beachkjole fås igen!

Tip: min beachkjole fås igen!Tip: min beachkjole fås igen!Tip: min beachkjole fås igen!

Nu er det jo ved at være tid til strand igen (enten herhjemme eller i udlandet), og vil derfor lige komme med et tip. Jeg købte denne beachkjole fra Seafolly inden vi tog til Aruba og jeg skam-brugte den. Den skal helt sikkert også med i kufferten, når vi tager til Italien i juli. Dengang, da jeg linkede til den på ASOS (hvor jeg har købt min), blev den udsolgt i løbet af få dage og I er flere der efterfølgende har spurgt til den. Derfor vil jeg lige tippe jer om, at den kan fås på Zalando lige HER.
Og den findes endda i flere farver (hvor “bunden” har en anden farve… fx. lille, grøn og sort). Da jeg købte den på ASOS fandtes den kun i den her farve (den hedder “rød”… ved ikke hvorfor den ser så fesen ud inde hos Zalando. Den er meget mere ligesom farven her på mine billeder). Og så koster den kun 349 kr. God pris!

Find den HER

Just wanna tip you that my Seafolly beach dress is available in several colours right here

Affiliate

bloglovin

7 kommentarer

 • eleni

  Hejsa!
  Vi er nogle (læs : mig), der skal Sydpå for første gang i rigtig mange år
  Aner ikke hvad jeg skal pakke
  Kunne du ikke, hvis du føler for det, lave en lille guide til musthaves på strand / storbyferie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det har jeg faktisk allerede overvejet! Hvor skal du hen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Jeanett.
  Først og fremmest en dejlig blog du har. 🙂

  Bare for at være sikker, er det så denne beachkjole du har? Der er nemlig to, som hedder “rød”. 🙂

  http://www.zalando.dk/seafolly-byron-kaftan-strand-accessories-rod-s1921l03f-305.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hejsa. Endnu bedre de er jo sat ned i de gamle farver til 209kr.
  Tror det er din på side fire og den “fesne” er en ny farve:)
  Er nu også lidt lun på retro Hawaii …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Åh jeg skal også til Italien i juli!
  Hvornår rejser I? Ville elske at møde lille B i lufthavnen eller flyet haha – hun er SÅ cute og staaalker dine billeder af hende!

  God bachelorskrivning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONLY vs Baum und Pferdgarten