Outfit of the day #285

Frihed

Frihed
Frihed

Beklager stilheden de sidste par dage, men det holdt lidt hårdt til de sidste par dage op til deadline i går. Men nu er min bachelor afleveret og jeg har over 2 uger til at jeg skal op at forsvare. Jeg har givet mig selv fri resten af ugen – det trænger jeg til. Ugen skal stå på afslapning, hygge i haven (som på billedet ovenfor), tid sammen Tim og Bella (de er vist blevet forsømt lidt den sidste uge) og planlægning af min fødselsdag i haven, som jeg holder på lørdag. Og så skal jeg blogge! Det har jeg savnet! Planen var egentligt at blogge en masse i aften, men nu har en af pigerne fra TV 2/FYN lige foreslået vino på café i aften – og der har jeg altså slået til 😉 Dog intet vildt, da jeg har et spændende møde i morgen 😉

Min kjole er i øvrigt HER fra

Affiliate

bloglovin

10 kommentarer

 • Julie

  Ej hvor dejligt!
  Tillykke med afleveret bachelor og hele og lykke med forsvaret – er det ikke vildt sådan at være færdig? 🙂
  Og virkelig sødt billede af dig og B! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo det er mærkeligt! Men tror først jeg føler mig færdig-færdig når forsvaret er overstået 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Tillykke! Har tænkt på dig (lyder mærkeligt når vi ikke kender hinanden, men alligevel…) kan godt huske følelsen. Det er velfortjent med frihed og vindrikning

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød, tak! Det er nemlig rigtig dejligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Hov, så kom B’s navn på bloggen?
  Hvis det var med vilje og jeg bare er langsom, så bare ignorér min kommentar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er det nu din fine gule kjole er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvad er dit spændende møde om? 😀 Nysgerrig :3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #285