Outfit of the day #290 (graduation)

Pakkeguide til solferie

Pakkeguide til solferie
Adlinks:
1. ASOS badedragt £28 HER   2. ASOS kuffertag £6 HER   3. ASOS bikini £16 HER og £12 HER   4. Redken Sun mousse SPF25 232 kr 189 kr HER
5. Kérastase soleil spray 235 kr 139 kr HER   6. Seafolly strandkjole 349 kr HER   7. Ray-Ban clubmaster solbriller £125 HER   8. Miss KG sandaler £49 HER
9. Ole Henriksen læbepomade 140 kr 119 kr HER   10. Tommy Hilfiger wegdes 799 kr 599 kr HER   11. ASOS kjole £30 HER   12. VILA top £35 HER
13. ASOS armbånd £25 £15 HER   14. VILA shorts 299 kr 200 kr HER   15. Ole Henriksen solcreme SPF50 425 kr 299 kr HER   16. Glamorous kjole £28 £21 HER
17. Stephen Kings 23.11.63. 338kr 279 kr HER   18. Essie – “Prima ballerina” 100 kr 39 kr HER

Det tog mig et par års fast rejseri før jeg endelig følte, at nu havde jeg knækket pakkekoden. Jeg er faktisk ret god til at pakke nu, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har aldrig overvægt, faktisk så har jeg tit 5-7 kg i overskud (til shopping, wuhu!) og jeg har sjældent manglet noget på en ferie. Her er en liste med gode tips til hvis I også står og skal pakke til en solferie. Håber I kan bruge mine tips 🙂

– Hav fokus på hvad I vil have på om dagen. Ja, måske skal man feste lidt, men det kan stadig gøres i en sød sommerkjole. Pak max. 1-2 decideret festkjoler.

– Drop alle høje sko med mindre de er wedges. De første par år tog jeg altid et par stiletter med på solferie og jeg fik dem ALDRIG brugt.

– Hav 2-3 par forskellige flade sko og sandaler med. Det er surt at skulle gå rundt i det samme par sko, som har givet én en vabel. Det kan det være rart at have noget at skifte med.

– Solcreme. Og syd fra Danmark skal der ALTID minimum Faktor 30 på! En god tan er aldrig tidlige rynker og større risiko for hudkræft værd. Aldrig! Og man tanner mere holdbart og lige så nemt med høj faktor. Alt andet er en skrøne. Det eneste man nemmere bliver er rød. Husk også en læbepomade med solfaktor i

– Lette kjoler og mange af dem! Hvis man ikke er farveforskrækket, så er det netop på solferier, at det er oplagt at gå all-in på farver. Hav fokus på kjoler der er behagelige og lette, så man har det behageligt i varmen. Ikke noget med at pakke den frække sorte læder kjole til ferien, hvor de lover 35 grader. Heller ikke den der kjole der gnaver i armhulen eller den stropløse som man konstant skal hive op i. Lad dem blive hjemme. Komfort frem for alt.

– Det er en god idé, at pakke overdele og underdele som kan mixes på kryds og tværs af hinanden. På den måde føler man, at man har flere “outfits” med. Lad den der ene specielle top, som kun passer til en anden ting blive hjemme. Det er ærgerligt at spilde plads i kufferten på items som dem.

– Jeg får aldrig gået med særlig mange smykker, når jeg er på solferie. Det er der to grunde til; jeg synes det er irriterende at have halskæder på, når det er rigtig varmt og så har ens smykker ikke godt af at blive snasket ind i solcreme hver dag. De bliver misfarvet og grimme. Jeg pakker dog altid en masse armbånd! De er nemme at bruge style-wise og så lægger jeg ikke mærke til at jeg har dem på i varmen. Så masser er store, fine armbånd! Drop de fleste andre smykker.

– Hår. Det skal vi også lige omkring. Husk solbeskyttelse til håret, da sol og strand slider meget på det. Jeg husker også altid en masse elastikker, da jeg har håret mere oppe i varmen end normalt (og en elastik ved man bare ikke er nok – fordi den smider man helt sikkert væk!)

– Når det kommer til make-up, så er det også minimalt det jeg bruger på en varm ferie. Jeg kan næsten ikke holde ud at have foundation og pudder på, så det dropper jeg tit (jeg tager den på, hvis vi skal ud at spise om aftenen, ellers er jeg helt uden make-up om dagen). Jeg pakker dog altid et par læbestifter, da jeg sagtens kan finde på at tage det på ned til poolen. Og masser af neglelak i flotte farver (husk at tage neglelaksfjerner med også!). Eventuelt også en sol/bronzepudder, hvis man har en i forvejen. Den fremhæver smukt ens nye tan om aftenen.

– Jeg har altid minimum 2-3 par solbriller med. Både fordi det er rart at have lidt at skifte med og fordi det er ufedt at smide det eneste par man har med væk. Jeg er så inkaneret Ray-Ban fan nu, at jeg bare ikke gider et billigt par fra Ibiza til 30 kr mere (jeg er nok lidt blevet en solbrillesnob, haha).

– Masser af badetøj! Man kan ikke pakke for meget badetøj! Det vejer ingenting og fylder ingenting i ens kuffert, så det giver ingen mening at spare på antallet her (med mindre man har 50 bikinier). Det er også hvad man er iført det meste af dagen hver eneste dag, så gå ikke ned på badetøj. Jeg har altid 4-5 bikinier og 2 badedragter med, hvis jeg skal på decideret solferie. Husk også en strandkjole/beachcover til når man lige skal købe en drink/is ved strandbaren eller lige op og hente noget på ens værelse. Her er en strandtaske/et net også rart at have.

– Jeg pakker aldrig særlig mange tasker. Typisk har jeg en almindelig håndtaske med (som jeg har med ombord på flyet), et net (som strandtaske) og en lille taske, hvor der ikke er plads til så meget andet en telefon, dankort og nøgler.

– Kamera (husk opladeren også!). Den behøver vist ikke så megen forklaring? Man skal jo have minder med hjem <3

– Læsestof! Jeg bruger dog aldrig mine kg i kufferten på mange bøger og slet ikke efter Bellas ankomst (der får man næsten kun læst, når hun sover til middag). 1-2 bøger max, da de vejer og jeg når ikke flere i løbet af en ferie anyway. Skal jeg lave et indlæg med anbefalinger til gode bøger i sommerferien?

Here’s a list of things I would typically pack for a summer vacation where I’m gonna spend most of my time by the pool/at the beach.

bloglovin

12 kommentarer

 • Betina

  Tak for en god guide – jeg var lidt i tvivl om hvorvidt en strandtunika var nødvendig, men du har fået mig overbevist om at det nok er en god idé at snuppe sådan én med.

  Hvad med noget til at dække armene om aftenen – er det nødvendigt (i Italien i August) og hvad ville du i så fald mene er mest hensigtsmæssigt til formålet (jeg har ikke særlig mange lette cardigans, da jeg er en frossenpind)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg havde en enkelt cardigan med derned og det fungerede fint. Tror kun jeg fik brugt den en gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Maria

  Hvor lækkert med en god pakkeliste! Med to solskinsrejser på sommerprogrammet i år, så er det guld værd! Jeg er typen, som bruger nærmest hele min ferie med snuden i en bog – så mine kuffertkilo bliver i den grad brugt på bøger! Så JAAA!! Gerne inspiration til god sommerlæsning – det modtages med kyshånd!

  God søndag herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt du kunne lide det! Jeg skynder mig at få lavet et indlæg om bøger inden jeg selv smutter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et godt og brugbart indlæg. Jeg skal have pakket de kommende dage – dog ikke til en uges solferie, men fire måneders backpacking og roadtrip. Den er lidt svær at greje, synes jeg, men det er i hvert fald et god råd det med at pakke så tøjet kan bruges på kryds og tværs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint indlæg. Men liiidt træls, at du lige prikkede til rejselysten i mig! Glæder mig allerede til næste rejse, selvom jeg ikke tror, den bliver før i 2015!

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sorry! Jeg glæder mig virkelig også selv til at skulle afsted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jaaa, det var lige det jeg skulle bruge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Et godt og meget relevant indlæg, jeg står netop nu og kæmper med at få kufferten lukket he he… kunne du evt. komme med din pakkeliste for en uges solferie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Super god pakkeguide. Nu har jeg “desværre” allerede været på sommerens ferie, men mon ikke jeg kan drage god nytte af din guide når jeg til december smutter 18 dage til Cuba 🙂

  Jeg ønsker dig og din lille søde familie en skøn sommer.

  P.s. Du ser altid så smuk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh Cuba lyder også nice!! Og tusind tak og i lige måde 🙂 Hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #290 (graduation)