Outfit of the day #293

Som modeekspert på TV 2/FYN

Som modeekspert på TV 2/FYN

Jeg kom helt fra det her igen! På dagen for det royale besøg i Odense der var jeg om formiddagen med i TV 2/FYNs live sending nede fra havnen. Jeg skulle, som modeblogger og gæst til dagens begivenheder, fortælle lidt om mine tanker om outfits, dresscode og så videre. Det blæste en halv pelikan, så jeg havde konstant mit lange i hele hovedet og/eller i munden. Jeg var vildt nervøs lige inden jeg gik på – så nervøs, at jeg kort overvejede HVOR sure mine tidligere kollegaer ville blive på mig, hvis jeg pludselig forsvandt 😉 Men så gik vi på og jeg glemte faktisk alt om kameraet. Jeg lod bare som om, at jeg stod og snakkede om kjoler med søde Siv. I kan se hele udsendelsen her. Hvis I ikke vil se alle 60 minutter, så kommer jeg på omkring 45:00.

Min jakke er en gammel en fra H&M Conscious (fra sidste år, tror jeg?) og kjolen er fra mærket Glamorous HER.

A few weeks ago I was in TV 2/FYN because I was going to dinner with the Queen of Denmark and I talking about what you wear for such a night. You can watch it here (it’s in Danish) and I’m on around 45:00.

Affiliate

bloglovin

8 kommentarer

 • Hvor er det sjovt at høre din stemme i et interview. Du gjorde det rigtig godt og du var spændende at lytte til. Men det kommer nok når man arbejder inden for den branche du gør 🙂

  Jeg har selv været tæt på de kongelige en gang. Jeg overrakte nemlig en buket blomster til den tidligere prinsesse Alexandra da hun åbnede en begivenhed i Tønder for omkring 10-11 år siden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Louise! Er glad for at du ikke syntes at jeg var kedelig 😉 nej, var du blonsterpige? Hvor må det have været sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Du gør det rigtig godt og lyder rigtig sød. Du er god på tv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Ej hvor skægt, jeg har gået til spejder med Siw for 100 år siden!

  Og hvor gør du dig godt på tv, u fremstår meget sød og naturlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  WAUW – Det gjorde du fantastisk!! Skønt at høre stemmen på bloggen c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #293