New in: Steve Madden

Outfit of the day #302

Outfit of the day #302Outfit of the day #302Outfit of the day #302Outfit of the day #302Outfit of the day #302
Adlinks:
River Island knit (HERE) – Line&jo necklace (HERE) – Pieces skirt (HERE)
Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ASOS flats (HERE)

Jeg er godt nok ikke tilfreds med, at sommeren er skredet. Vi er altså stadig i august måned! Må jeg be’ om sol og sommer, tak! I det mindste kan man stadig have bare ben. Har jeg nogensinde fortalt jer om mit princip ang. bare ben/strømpebukser? Jeg nægter at gå med strømpebukser fra 1. maj til 1. oktober. Jeg NÆGTER. Også selv om der er nogle kølige dage! Jeg får tit spørgsmål fra veninder om, hvordan det kan være, at jeg aldrig har sådan HELT hvide ben – og der er svaret! Mine ben får lys fra maj til oktober, fordi de ikke bliver gemt væk. Åh jeg burde altså have været født i et varmere land end Danmark.

Skoene er forresten nye og kan købes HER. De er sååå pæne, men det er altså noget billigt plastik-lort (prisen bevidner selvfølgelig heller ikke om andet). Men de er fine at gå i, og de er såååå pæne (ja, jeg gentager mig selv). Dog ville jeg glædeligt have givet 200-300 kroner mere for dem, hvis de var i ægte læder.

Where did summer go?! Aren’t we still in august? I refuse to wear tights before we hit October. I should have been born in a warmer country than Denmark!

bloglovin

18 kommentarer

 • Hvor er det altså et fint sensommer/snart efterår outfit. Farverne og strikken er ret efterårsagtige, men med bare ben knapt så tungt. GLÆDER mig til at komme hjem til min garderobe igen til efteråret!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Laura! Hvornår er det I er hjemme igen? Jeg følger især med på insta 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi er hjemme igen 1. november, så vi er ikke engang halvvejs med vores eventyr 😀 Og dejligt at du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh jeg er kun lidt meget misundelig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det meste kan lade sig gøre med børn, så forhåbentlig kan det inspirere lidt 😉 Roadtrip i USA gad jeg i hvert fald også gerne når vi engang får børn! Det kunne være fedt at opleve som familie også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det har vi også snakket om – at køre rundt i USA. Men Bella skal lige være lidt ældre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Virkelig lækkert outfit til dig! 😀 Og hvor er det bare nogle fine sko! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Puha, jeg ville godt nok fryse min røv af hvis jeg havde bare ben endnu! dagtemperauren ligger jo ikke på mere end 13-15 grader……mine ben er for længst pakket ind:)
  Lækkert casual outfit for resten;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Her i Odense har det da ikke været under 17 grader på noget tidspunkt siden foråret? Men jeg fryser også meget mindre end andre gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – det var præcis set samme jeg bitchede over hele morgenen: sommeren, der stadig burde være der! Er med på at flytte til et varmere sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det minder mig om nogle fine flats jeg havde fra asos nogle år tilbage.. De var såååå pæne, men fandtes kun i en billig plastik udgave.. Jeg knuselskede dem og gik med dem konstant, indtil de faldt fra hinanden 2 år efter 😛 jeg har savnet dem lige siden.. Havde de dog bare lavet dem i læder, så havde jeg haft dem endnu.. Flere kvalitets-sko tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, sådan har jeg også haft det med flere par sko jeg har været rigtig, rigtig glade for. Der ville jeg hjertens gerne have givet mere, hvis kvaliteten så var tilsvarende bedre og de derfor holdte længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint! Misunder dig at du stadig kan have bare ben – jeg er ved at omkomme af kulde bare ved tanken, synes der er så koldt udenfor allerede. Det er virkelig deprimerende 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie WA

  Kan man tillade sig at spørge hvilken størrelse din trøje er i? Den normale UK 12? Bare så man har lidt at sammenligne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det er en UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie WA

   Så er min kommet ind af døren og den er så fin! Den skal på med en kort draped pencil skirt med det samme! (Man lader sig vel inspirere 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Steve Madden