Outfit of the day #297

Projekt børneværelse er igang!

Projekt børneværelse er igang!Projekt børneværelse er igang!Projekt børneværelse er igang!

Så er vi endelig kommet i gang med at få lavet Bellas værelse. Jeg har ventet lidt længere end jeg ville, men vi har simpelthen bare ikke haft tiden og overskuddet. Det er et ret stort værelse (ca. dobbelt så stort som de værelser Tim og jeg har haft som børn), så plads kommer hun bestemt ikke til at mangle! Før vi flyttede ind boede der en lille dreng, som var mega OB-fan og derfor var værelset selvfølgelig blåt (og klisteret ind i OB-plakater). Det har derfor taget ret mange lag af den hvide maling før det blå var helt gone. Vi har dog ladet en lys blå farve være inde i indhakket (kanap?), fordi jeg syntes at det var hyggeligt (og en af jer nævnte på instagram, at det var lidt Frozen-agtigt, hvilket gør at jeg nu er endnu mere sikker på at det skal blive). Væggen omkring døren skal have en meget lys lyserød farve. Det blev bare for voldsomt hvis det skulle være hele værelset. Og derefter skal jeg gang med at indrette. Jeg tror faktisk, at den største udfordring lige nu bliver at fylde værelset op, så det er hyggeligt. De eneste møbler jeg har dertil lige nu er en hvid kommode og hendes seng. Jeg laver et indlæg med lidt inspiration og ideer til hvilke ting jeg vil pynte med derinde snart!

Jeg har forresten lavet et hashtag på instagram der hedder #bellasværelse
Her kan I følge med løbende derinde. Jeg skal dog nok opdatere herinde også.

We’re finally working on my daughters room. We’re painting and buying funiture. Doesn’t the small blue room remind you a bit of Frozen? 🙂

bloglovin

6 kommentarer

 • Det lille indhak giver bare så meget charme til det rum! Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope Avalon

  Den lille kanap ser super hyggelig ud:-)
  Glæder mig til at se mere:-)
  Til en anden gang er det lettere at male det gråt frem for hvidt, når man skal have nu farve ovenpå. Prøvede det selv da vi gik fra blåt til lyserødt i soveværelset, der skulle kun 2 gange gråt og så 2 gange lyserødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak! Og tak for tip, men så skulle vi jo både måle gråt og hvidt, da det kun var en væg der skulle være lyserød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvis du mangler inspiration, kan jeg anbefale gruppen børneværelset på facebook, selvom det dog er meget for de helt små. Virkelig misundelig på den kanap, den er da så hyggelig og hule, som noget kan være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Laver du ikke flere af Bellas måneder? Synes de var så super hyggelige at følge med i og super sjovt at følge hendes udvikling! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, har netop lagt sidste hånd på det nyeste i dag. Det udkommer i weekenden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #297