Efterårskjoler til under 400 kr

I tvivl: pandehår igen?

I tvivl: pandehår igen?

I morgen skal jeg til frisøren og jeg er rigtig i tvivl: skal jeg have lidt pandehår igen? Det skal ikke være sådan “fuldt pandehår” der går hele vejen lige over. Det har jeg engang haft og følte ikke det var mig. Desuden kræver det at man bruger lidt mere tid på det hver dag, og det er der for mange dage, hvor jeg ikke gider! Desuden bliver det fire gange så hurtigt fedtet end resten af mit hår. Men jeg overvejer pandehår som her på billederne, som er fra 2009. Lidt skråt pandehår som rammer ansigtet lidt ind, men stadig med kig til panden. Jeg har lyst til at der skal ske noget nyt, men ikke jeg-klipper-mig-korthåret-og-farver-det-sort kind of radikalt 😉 Ting der taler for er, at jeg synes det ser virkelig pænt ud på billederne og at mit hår vokser så hurtigt, at hvis jeg fortryder, så har jeg langt pandehår igen om 3 måneders tid. Minus er, at jeg skal til at bruge hårnåle, når jeg vil have alt håret oppe.

Hvad synes I om det? Skal jeg have dette igen eller beholde mit hår som det er?

Billederne er som sagt fra 2009, og de to første er faktisk taget under Britney Spears koncerten i Parken den sommer (så hvis jeg ser lidt vissen ud på det første billede, then you’re not wrong 😉 ). Det mega gamle indlæg om koncerten kan I læse HER og mit outfit til koncerten er HER (yes, jeg har en koralfarvet BH uden på min top!).

I’m considering getting these kind of bangs like I had in 2009. What do you think? Should I do it?

bloglovin

36 kommentarer

 • Go for it!!!
  Jeg synes det er virkelig pænt til dig, og indrammer dit ansigt virkelig fint. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Sheta

  Synes dit hår er fint som det er nu .
  Vil ikke fornærme dig men er det i forbindelse med at du var gravid du har taget på synes du ser meget anderledes ud på de her billeder .
  Men forstå mig ret synes du er gude smuk og altid smart i tøjet som du er nu .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Forstår ikke hvorfor du skal kommentere min vægt? Indlægget handler om mit hår. Mit hår. Jeg ved godt at jeg har taget på i forbindelse med graviditet, jeg ejer et spejl 😉 også derfor jeg knokler i træningscenteret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne H

   Håber at du ikke vil lade denne kommentar gå dig på – i så fald gå tilbage og læs alle de fine kommentarer på dit indlæg, hvor du er iført den pink buksedragt! Du ser hamrende godt ud! (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du har ret, og tak Anne! 🙂 god weekend 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har du overvejet en lang page? Det har jeg haft et par gange, når jeg har brug for en forandring – og håret vokser hurtigt ud igen! Tror, det ville klæde dig! Det giver en lidt kant – og så, tror jeg, det er sundt for håret en gang imellem lige at blive klippet op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tim går fra mig hvis jeg på nogle måder overvejer det 😉 ej, joke aside så tror jeg ikke jeg vil føle mig tilpas med det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Shiiiiit, hvis jeg havde en krone for hvor mange gange jeg har hørt det der med en lang page. Det er jo verdens mest kedelige frisure, og det er virkelig få den klæder. Don’t do it! EVER!

   Og så er det noget fis med at hår får det bedre af at blive klippet op – gu gør det ej, det er jo dødt allerede. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes at det er pænt på flere jeg kender, men jeg kan slet, slet ikke se mig selv med det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Fair nok – jeg kom bare med et forslag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også helt ok 🙂 jeg er bare helst ikke ude i sådan noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  jeg siger ja, do it! Det klær’ dig rigtig godt og indrammer dit ansigt flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg havde præcis samme slags pandehår omkring 2009 og har mange gange efter flirtet med tanken om, hvorvidt det skulle tilbage, men er kommet frem til, at jeg synes det hører 00’erne til med det korte pandehår til sideskilning (synes dog det kan være ret fedt til nogen med lidt forskellige længder med midterskilning). Dit hår nu er vildt lækkert og synes du skal beholde den stil 🙂 Go’ weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  I say “do it!” – jeg har altid samme overvejelser ift. at det fedter mere, men jeg synes det ser ud til at ville være dét værd. Og som du siger, så vokser det jo ret hurtigt ud igen – og så slemt er hårnåle heller ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår godt dit dilemma, men synes bare man bliver så meget mere en type med pandehår. Glæder mig til at se udfaldet eller skulle man skrive hårfaldet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Pandehår! Pandehåååååår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er da super fint – jeg siger go! Især når du så nemt kan ombestemme dig 🙂

  Jeg synes, du ser skøn ud anno 2009 og anno 2014 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Jeg synes klart, du skal prøve det skrå pandehår igen 🙂
  På de billeder du viser her ser det rigtig godt ud, og jeg tænker det er en rigtig god måde, hvor det ser ud til, der er sket en masse uden at du selv kommer til at føle, du har fået det hele klippet af. Meget vigtigt for nogle af os piger… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Det er også det jeg har tænkt. St det giver et nyt pust, men at det ikke er så radikalt og heller ikke svært at fortryde igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • betina

  Jeg synes det ser sødt ud til dig med skråtklippet pandehår – og det er den letteste måde at få lidt ‘frisure’ ind i langt hår. Når det nu er sagt synes jeg også dit hår er pænt (who am I kidding – du har hair to die for!) uden pandehår, så det er nok svært at råde.

  Til gengæld er det skråtklippede, halvlange pandehår også noget af det letteste at fortryde, fordi det så hurtigt kan blende ind i langt hår igen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Absolut pandehår. Det var godt nok flot til dig og vil med sikkerhed også være det igen:)
  Selvom pandehår fedter hurtigere så er det ikke noget lidt tørshampoo ikke kan klare:-)
  Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Gør det! Jeg havde det da jeg var 16 (haha), og for en måned siden fik jeg det gjort igen og jeg er SÅ glad for det! Jeg fatter ikke at der skulle gå ti år før jeg fik det gjort igen. Jeg synes ikke det med hårnålene er så slemt, og mht fedtet findes der jo masser af tørshampoo…Batiste laver endda en lille taske-version af deres, så jeg synes slet ikke der er nogen undskyldning for at lade være – især ikke når det klæder dig så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan jo høre din frisør, hvad hun har af foreslag? Fortælle, at du trænger til lidt nyt, men at det ikke skal være for meget. Men ellers så synes jeg at det er fint, når der er noget hår, der rammer ansigtet ind. Det kunne jo også være at klippe det lidt op i det foreste hår – uden at det bliver decideret pandehår.
  Det gode ved hår er jo, at det gror ud igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er bare dårlig til etager der foran. Det irriterer mig med for mange forskellige længder plus det plejer faktisk ikke at gøre noget godt for mig. Det er sådan lidt enten eller for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stemmer også for pandehår! Det ser godt ud 🙂 og så kan jeg altså ikke lade BH-uden-på-bluse-billedet gå min næse forbi. Var det nogensinde på mode? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var vist lige hot en kort årgang – og jeg var fan, åbenbart! Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Ej lad vær med det. Du er smuk, som du er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for pandehår lige præcis som på billederne! Som andre har påpeget, klæder det dig virkelig godt, og så synes jeg, det har lidt mere personlighed end “bare” almindeligt langt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er jo lækker både med og uden pandehår – så du kan vist ikke gå helt galt i byen ligegyldigt, hvad du vælger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Går selv med samme overvejelser både med pandehår og at der skal ske noget nyt, men plejer bare at lade min frisør bestemme, er dog ikke sikker på at jeg stoler ligeså meget på min ny frisør 😉

  Men pandehår klæder dig meget, det tager bare så møg lang tid at få langt igen.
  Men hvad med ny hårfarve, noget lidt mørkere, bare en anelse. Det tror jeg ville klæde dig rigtig meget her til vinteren, synes ofte helt lyst hår naturligt hører sommeren til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Gitte 🙂 jeg er dog ret glad for min farve, så ønsker ikke at pille ved den. Føler mig slet ikke “rigtig” når jeg er mørkere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • GitteS

   Det kan jeg godt forstå, ofte synes jeg at det er langt sværere at få modet til at farve håret en ny farve end at klippe det 🙂
   Gik selv fra blond som dig tilbage til mørkt og rødt, efter jeg stoppede med det blonde blev jeg mere eventyrlystne med farverne. Men savner nu det blonde, især om sommeren (om vinteren klæder det ikke min hudfarve eller mangel på samme) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårskjoler til under 400 kr