Tirsdagsønske #55

Måned #18

Måned #18Måned #18Måned #18Måned #18
Adlinks:
Bodystocking fra Mini Rodini (HER) – Leggings fra Mini Rodini (HER) – bObles krokodille (HER)

Jeg har nævnt det før og nu siger jeg det igen: Hun er fuldstændig umulig at tage billeder af for tiden! Meget lidt blogger-venlig baby, haha! Alle disse ting nåede hun på 2,5 minut. No wonder, at man ikke kan få et skarpt billede hvor ungen står stille i 2 sekunder? Det her er seriøst de bedste der er ud af ca. 40 billeder jeg tog. Jeg ville ellers gerne have vist jer hendes nye hundeleggings ordenligt!

Hvor er det vildt, at det nu er 1,5 år siden hun blev født! Tiden flyver virkelig og alligevel føles det som om hun har været her altid. Jeg begyndt at overveje om jeg overhovedet kan kalde hende “baby” mere, fordi hun er mere og mere en lille pige. Jeg driller tit Tim med, at næste sommer kommer hun og spørger om lov til at komme til fest 😉 (og Tim laver den der “lalalalalalalala – jeg kan ikke høre dig!” 😛 Gad vide om han bliver den type far der anskaffer sig et våben, når hun begynder at date? Haha).

– “Landet for længe siden” er yndlings film for tiden. Hun elsker de små dinosaurer og er helt vild med scenen, hvor baby-Lillefod laver babylyde. Den film minder mig virkelig meget om min egen barndom! Den var også på listen over mine yndlings film.
– for første gang nogen sinde har hun denne måned sprunget luren i vuggestuen over. Det resulterede i et snorksovende barn i børnestolen på cyklen. Der er billedbevis på min instagram missjeanett
– hun er begyndt at kalde på os: “baaaa-aaaah” og “muuuuu-aaarrr”. Det er så freaking cute og man smelter helt.
– hun æææææælsker at cykle! Hun kan ikke forstå, at vi ikke skal ud at cykle hver eneste gang hun ser min cykel.
– hun stiller sig på tæer og strækker sig alt det hun kan i forsøg på at åbne døren (se selv på billede nr. 2!). Hun kan heldigvis ikke nå endnu 😉 Heldigvis x 40.
– Aaassheee! Det er hvad en giraf hedder på Bella-sprog. Det giver ingen mening? Men omvendt så gav det heller ikke mening, at jeg som barn kaldte julemanden for “molsjaj”…
– iPad er lidt skiftende navne for tiden. Først var det “ibi”, så blev det “iPaaa” og nu er det “app-nei”.
– Der sker virkelig meget med hendes sprog i øjeblikket og hun tilføjer konstant nye ord til hendes ordforråd!
– Hun er for første gang ramt af vuggestue-pesten aka øjenbetændelse. Og sikke en omgang! Hendes var så slemt, at hun ikke kunne åbne det ene øje i over et døgn. Hun er faktisk stadig hjemme, fordi i hendes institution er politiken omkring dét, at hun skal være 100% symptomfri før de vil have børnene igen. Det er egentlig fair nok, fordi jeg gider da heller ikke have at de andre smitter hende hele tiden.
– Vi har generelt været ret forskånet for sygdomme. Vi blev ellers advaret af mange venner, at de nærmest er konstant syge når de starter i vuggestue. Hun er en del mere forkølet, men ellers tror jeg at alt hun har haft er en omgang omgangssyge og en gange øjenbetændelse. Og det er siden februar! Jeg hepper dog ret meget på skoldkopperne, så vi kan få dem overstået. De skulle også blive mindre dårlige jo yngre de er, så kom så med dem!
– Hun er begyndt at vise interesse for at “kortlægge” ansigtet. Lige nu er det klassikeren “Hvor er Bellas næse?” – og så peger hun på sin egen næse. Man kan også lave “Hvor er mors/fars næse?” og så peger hun på vores. I går aftes, imens Tim skiftede hende og jeg børstede tænder ved siden af dem, da lagde hun sin finger på sin næse og udbrød: “NÆSJE!!”. Så så man lige to åndsvage forældre stå at danse og klappe imens vi i munden på hinanden sagde “Hun sagde næse! Hørte du det?! Hun sagde næse!”. Man føler sig seriøst ofte mindre intelligent efter man er blevet mor…
– hun har så langt hår at man nu kan lave rottehaler <3 Hun er bare ikke helt tilfreds imens man laver dem, men til gengæld lader hun dem være. Nej, hvor ligner hun en stor pige (og ikke min lille baby), når hun har dem i!

My daughter is turning 18 months today which is 1,5 year! I can’t believe that it has already been so long!

bloglovin

8 kommentarer

 • Stinne

  Hun ser super sød ud med rottehaler!
  Øjenbetændelse er noget træls noget! Havde det selv som barn og igen som voksen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun altså skøn og super sød med de små rottehaler <3

  Vi har heldigvis også været meget skånet 7-9-13. Han har kun været syg i starten af vuggestuen og nærmest slet ikke efter vi skiftede til dagplejen. Gruer for børnehavestarten i marts.. 😮

  Haha vi havde det på nøjagtig samme måde da jeg skiftede Magnus og som sædvanlig sagde "op og stå" når han havde fået bleen næsten på og han så gentog det da han var kommet op og stå.. Manden var på toilet lige ved siden af og råbte HVAD SAGDE HAN? og kom løbende ud 😀 Glæd dig så meget, det er en voldsom sjov periode i kommer ind i nu.. Ja og på nogen områder også voldsom træls da det i den grad er nu der bliver sagt fra også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja man går helt amok når de kan nye ting! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Det er simpelthen så hyggeligt at læse de har månedsstatusser! Jeg har selv en lille frøken der er 3 uger yngre end Bella og det er så sjovt hvor meget de følges og hvor forskellige ting de alligevel kan.
  Min datter har i lang tid tydeligt sagt MOR og FAR og de fleste dyr + lyde og ansigtslegen er også et hit, hvor vi efterhånden kan både øje, næse, mund, tænder, hår, øre og hoved… Til gengæld har hun kun lige lært at gå, længe efter Bella susede rundt (har jo været ved at dø for at kunne købe sko til hende) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er også spændende hvordan børn udvikler sig forskelligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg har taget og tager mange billeder af børn og det er ikke altid nemt! Hvis du vil undgå/minimere sløringen på billedet, så kan du indstille dit kamera under “M” (for Manuel. hedder det vist på de fleste kameraer). Der kan du indstille lukkertiden og blænden. Sæt den på mindst 1/125, gerne 1/180 når det er en tumling 🙂 Blænden (f) skal være så lav som mulig, hvis det er indendørs fotografering. Håber det giver mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #55