Jeg gjorde det!

Outfit of the day #310

Outfit of the day #310Outfit of the day #310Outfit of the day #310Outfit of the day #310
Adlink:
Saint Tropez blouse (HERE) – Fashion Union skirt (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Miss KG clutch (HERE) – Report wedges (HERE)

Den her nederdel bliver brugt pænt meget i øjeblikket, men beklager at der lige kommer to outfits med den i streg. Men som sagt er det fordi den næsten er på hele tiden! Outfittet her er fra da jeg en aften var ude at spise med veninde på Snik Snak. Det er næsten blevet vores stamsted, og da vi “tjekkede ind” på stedet på Facebook vi flere drillende kommentarer ala “Nu igen?”, “I bor der da efterhånden!” og “De burde da snart give jer et gratis måltid”. Det sidste er jeg helt enig i 😉 Det er et rigtig godt sted med mad til gode penge. Jeg har hørt at deres tapas frokostbuffet skulle være lidt kedelig, men jeg har kun prøvet dem til aftensmad (der er det ikke buffet) og det kan jeg sige mere end god for!

Der er links til alt jeg har på under det sidste billede 🙂

Another outfit with my new skirt from Fashion Union. I’m using it a lot lately! Get it here

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det!