New in: OK Design stol til B!

Outfit of the day #311

Outfit of the day #311Outfit of the day #311
Adlinks:
Boohoo shirt (HERE) – Gina Tricot skirt (similar) – ZARA bracelet – ZARA flats

Det lakker virkelig mod enden med hensyn til at have bare ben her i 2014. Jeg er begyndt at småfryse, men jeg holder stædigt fast i mit princip om ikke at hive strømpebukserne frem før 1. oktober. Det kan jeg nok godt også holde, da det jo er på onsdag vi rammer den dato 😉 Skjorten er ny og er fra Boohoo lige her. Den er så billig, men kvaliteten virker helt som samme type skjorte fra enten H&M eller Gina Tricot. Jeg regner med også at bruge den til en mørkere underdel her til vinter. Boohoo har virkelig nogle mærkelige størrelser, men jeg tog den her i en UK14 (jeg er normalt en UK12), da jeg har fået at vide at de generelt er lidt små i deres UK-størrelser. Min nederdel er en gammel, gammel sag fra Gina Tricot, men den her minder rigtig meget om den!

Jeg har netop lige lagt rigtig meget nyt (både af mit eget og i baby-kategorien) op på min Tictailshop lige HER.
Alle priser er inkl. porto!

My shirt is from Boohoo and it’s new! You can get it right here. My skirt from Gina Tricot is very old, but this is similar

bloglovin

12 kommentarer

 • Anne Sofie

  Jeg er vild med dit princip ingen strømpebukser før 1 oktober! 😀
  Jeg er selv den vildeste frossenpind og sidst jeg havde bare ben er nok omkring 1,5 måned siden!
  Derudover hader jeg af en eller anden grund strømpebukser, så det med at gå med shorts og nederdel er for mig over en MEGET kort periode. Danmark burde være varmere (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg hader også alle former for sokker og strømper! Men samtidig er jeg heldigvis ikke en frossenpind (og lige præcist mine ben er det sidste jeg fryser på), så jeg kan køre den ret langt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha… Jeg købte den nederdel i sin tid, da jeg så den på din blog og synes den var noget så fin! Men fik den aldrig brugt, da den så helt fjollet ud på mig og den blev vist solgt på TS for et par år siden! Men den er nu stadig fin til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også en af de få medi nederdele der har fungeret på mig. Jeg har købt og derfor solgt mange fordi de bare sad underligt. Men denne holder stadig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud Jeanett! Og jeg er SÅ vild med dit nye hår.. Det er så fint til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fin og ladylike, og så er jeg simpelthen så vild med den nederdel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Den er også en klassiker i mit skab <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, et fint armbånd! Og hvor ser dit hår bare godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Looking good, Jeanett! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: OK Design stol til B!