Outfit of the day #314

Bloggens 6 års fødselsdag!

Bloggens 6 års fødselsdag!
Min pink buksedragt HER

Jeg kan slet ikke forstå, at jeg har haft bloggen i 6 år i dag. Jeg føler den har været her altid og samtidig er 6 år virkelig lang tid, når man tænker på det. Bloggen er i dag en kæmpe stor del af mit (vores) liv, det er min hobby og er også blevet en rigtig god indtægtskilde. For 6 år siden havde jeg ingen uddannelse (andet end min studentereksamen), jeg var ikke mor og jeg boede i en lille lejlighed på 45 kvm på Jagtvej i Odense sammen med Tim.
Vi starter alle et sted og ingen er ikke super god blogger fra day 1. Bevis? Så læs lige mine indlæg fra oktober 2008 her. Holy sh**t (pardon my french), det er elendigt! Jeg har ofte haft lyst til at slette nogle af de gamle indlæg, men omvendt så er det en sød reminder om, at vi alle skal starte et eller andet sted. Tjek også mit første outfit på bloggen nogensinde her. Der er da alligevel sket lidt med kvaliteten siden dengang, ikke? (og ja, jeg var meget vild med Gossip Girl-hårbøjle trenden!).

Jeg skrev på engelsk (og kun engelsk) i starten, fordi jeg egentlig primært oprettede min blog for at holde venner, der boede i udlandet (hvilket jeg havde mange af på det tidspunkt), opdateret omkring livet herhjemme. I starten havde jeg heller ikke gjort mig nogle tanker om at jeg var “modeblogger” – jeg skrev bare om hvad der faldt mig ind. Der var heller ingen der tjente penge på blogging dengang, ingen der blev inviteret til events eller fik gratis shampoo. It was all just fun and games. Der er sket meget i blogland siden. Det meste synes jeg er til det bedre! Niveauet er 40 gange højere (kravene er måske næsten tilsvarende også steget) og det giver virkelig mange, mange gode blogs. Det giver også en professionalisme, som jeg nogle gange bliver bange for kan distancere én fra ens læsere. Det er også derfor jeg så godt kan lide at lave og dele de mere personlige indlæg med jer. Jeg føler virkelig det er der jeg bliver mindet om, hvor awesome det er at have en blog. Når 300 “virtuelle veninder” lægger en kommentar med opmuntrende og forstående ord, eller en ny vinkel man ikke selv havde tænkt over, så er det, at jeg har lyst til at kramme jer alle sammen på en gang. Jeg har seriøst to gange siddet og grædt (på den gode måde) over kommentarer I har lagt på nogle af de mest personlige indlæg jeg har lavet. Der var bare lige et par af jer der ramte solar plexus og fik skrevet noget jeg har brug for at nogen sagde. Tusind tak for det! Jeg ville utrolig gerne lave meget personlige indlæg som Du SKAL elske at være mor og Vil du kun have et barn?? noget oftere, men det skal også være ægte og ikke virke forceret, bare fordi jeg gerne vil lave mange af den type indlæg. Og der er desværre bare ikke mange personlige emner jeg føler er naturlige at kaste mig over hver eneste uge. Men jeg har som fokus gerne at ville lave endnu mere af den slags til jer!

Jeg synes ikke, at den ene type blogger er bedre end den anden – ligesom om man er til saltlakrids eller vingummi, så handler det om smag og behag. Personligt kan jeg godt lide, når jeg får lov til at mærke bloggeren bag – og helst på godt og på ondt. Jeg mister lidt interessen med tiden, hvis alt konstant enten er lyserødt eller kun negativt. Jeg vil gerne have alle facetter – ligesom med mine egne veninder! Dog følger jeg også bloggere, hvor deres billeder og stil bare er så lækkert, at det får mig til at komme igen. Det er også min fornemmelse, at mange af jer følger bloggere der giver meget af sig selv på det personlige plan?

6 år er lang tid, men er jeg færdig? Hell no! Drømmen er (som så mange andre bloggere) en dag at kunne leve af det og så freelance den ved siden, så jeg også får brugt min uddannelse. Jeg tjener skam fine penge på bloggen, det er bare hele tiden lige på kanten til at være nok til at leve af. Målet må være at kunne det indenfor et par år 😉 Og så vil jeg bare gerne have at jeg fortsætter med at være lige så glad for at lave det jeg laver. At jeg glæder mig til at lave indlæg til jer, til at trykke “udgiv” og til at læse jeres kommentarer og reaktion. Det er stadig noget jeg kan blive helt spændt over!

Hvad med jer? Har I fulgt mig helt fra starten eller er I kommet til senere?

TILLYKKE med fødselsdagen, blog!

Ps. 6 år? Skulle bloggen så ikke starte i skole nu?

Today my blog turns 6 years which is insane to think about! How long have you been following my blog?

bloglovin

42 kommentarer

  • Tillykke bloggen! Jeg tror, jeg kom til for 3-4 år siden, så jeg har desværre ikke været med siden start 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Dejligt indlæg 🙂

    Og jeg har det præcis ligesom dig – jeg elsker, at man kan mærke personen bag. Jeg har nogle veninder, som også læser masser af blogs, men vi taler ofte om, at du er en af vores yndlingsbloggere, fordi du netop er en reel person, man kan relatere sig til og som er spændende at følge, og ikke bare blogger om events, cupcakes og photo shoots, men også personlige ting og generelt bare skriver om andet end tøj og modetendenser. Det synes jeg, der er SÅ fedt. Ikke at jeg ikke også gerne vil læse om mode og sæsonens trends, men det er ligeså meget det “glansbillede” nogle bloggere maler, jeg kan blive lidt træt af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej, hvor er I bare vildt søde! Hils dine veninder og sig at I er yndlingslæsere 😉 <3
      Jeg kan også blive træt af glansbillede-bloggere (eller "candyfloss-bloggere", som mange bloggere selv kalder det) i perioder, hvor jeg slet ikke gider. Men i andre perioder har jeg fx ikke tid til at læse meget lange indlæg, og vil derfor hellere kigge på smukke billeder. Det er meget op og ned 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Altså Jeanett, ved ikke om det bare er mig, men synes du har været ekstra aktiv på bloggen på det sidste. Hvor er det dejligt, at der er nye indlæg hver gang jeg klikker ind til lidt late-night blog-surfing, hehe :o)

    Og hvor er det sjovt, at se forskellen fra de første indlæg og så til nu!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det har jeg også, så det er vildt sødt af dig at lægge mærke til! Jeg har nemlig lavet flere indlæg end jeg plejer 😉 Men jeg har bare følt mig inspireret og har haft mere på hjertet, så indlæggene har nærmest næsten spyttet sig selv ud – og det er jo bare dejligt at have det sådan! Og endnu mere dejligt at I også kan lide det 🙂

      Ja, der er pænt meget forskel 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg er først kommet til indenfor de sidste 3 år, men var så heldig at være gravid med min nr. 3, mens du var gravid med B.

    Hvor ville jeg have ønsket at jeg kendte en blog som din, da jeg ventede de første. Der var så mange ting det kunne have været fedt at læse om når man også selv stod midt i det. Især var jeg glad for gravid mode tips, for hold op sådan en badebold fylder!

    Men det er fedt at følge med i jeres liv og overvejelser, især da vi er jævnaldrende og vi selv er ved at tage nogle af de samme skridt.

    Og jeg er vild med din stil 😉

    (Det blev vist lidt langt)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nej, hvor fint at vi var gravide “sammen”. Jeg har altid været ærgerlig over at jeg ikke var gravid sammen med nogen af mine veninder. Jeg er glad for at du er glad for bloggen!

      Og tusind tak for de søde ord <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      Jeg blev gravid første gang da jeg var 22 og gik på uni og havde det på samme måde. Jeg savnede helt sikkert andre i min omgangskreds der var i samme situation.

      Jeg har iøvrigt elsket din “kun 1 barn” indlæg, selvom jeg selv har 3. Jeg kender godt følelsen af at alle sætter spørgsmålstegn og dømmer ens valg. Man får også massere af kommentarer og hentydninger når man er 28 og har 3 børn. Hvad skal alle blande sig i ens personlige valg for?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, der er virkelig mange mennesker der synes det er ok, at de konstant skal kloge sig på vegne af andre! Det er voldsomt irriterende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Wow hvor sejt! Tillykke 😀
    Jeg har desværre ikke fulgt med alle 6 år, men nok ‘kun’ 1,5-2 år.. 😉 Glæder mig til nogle flere år endnu!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      1,5-2 år er godt nok også lang tid! Så du er kommet til imens jeg var gravid?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emma

      Jaa, lige præcis 😀 Rigtig hyggeligt at følge med, også i Bellas udvikling 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med din blog Jeanett!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen stort tillykke 🙂 ja tiden flyver jo i godt selskab og det synes jeg bestemt at du har været og stadig er. Din blog er en af de få fra dengang jeg stadig følger så du må jo ha et eller andet der gør folk bliver hængende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hvor er du sød, Maria! Tusind tak, og jeg er meget glad for at du læser med 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Tillykke med din blog – hvor er det flot at have hængt ved så længe, og kun blive bedre og bedre! Jeg mister hurtigt interessen for blogs, fordi det bare ikke bliver ved med at være spændende at kigge på perfekte billeder af perfekte mennesker i deres perfekte hjem. På overfladen perfekte personer gider man da heller ikke hænge ud med i virkeligheden – og det er nok derfor, jeg bliver ved med at læse din blog. Du fremstår som et menneske på godt og ondt, ligesom én selv. Et menneske med gode og dårlige dage, og som ikke er bange for at stå ved, at livet også bare er pissehårdt engang i mellem. Og det skal du have TAK for! Det er helt sikkert grunden til at jeg har læst med så længe, og gerne fortsætter længe endnu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hvor er det sødt sagt, Nina! Det er præcis sådan jeg gerne vil have at min blog skal fremstå – som et sted hvor man får lidt af det hele, da jeg jo er et sammensat mennesker og langt fra perfekt. Jeg har mange flere dage uden make-up og med en knold på hovedet end jeg har dage, hvor jeg har rød læbestift på 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæmpe stort tillykke med bloggens (og også lidt din fødselsdag)…

    Jeg har fulgt dig mere eller mindre fra starten af – sådan lidt on/off netop hvis jeg synes at det hele blev for lyserødt eller simpelthen bare overloadede.

    Ift de mange gode bloggere -helt enig, der findes mange sindssygt gode bloggere, og derfor kan jeg da sagtens forstå mange unge og nye bloggere der bliver lidt skræmte ala “såååå god bliver jeg aldrig” fordi det de ser er er forholdsvist professionelt og halvsponsoreret (hvis ikke hel sponsoreret). Så ind i mellem tænker jeg lidt over hvad blev der egentlig af de gode gamle blog indlæg uden de store lækre billeder, men hvor det var bloggernes ord/tekst der blev fremhævet og ikke en eller anden lækker kjole???

    Når det så er sagt så er jeg ikke en døjt bedre selv 😉

    Endnu en gang tillykke og keep up the god Work…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hvis man kigger tilbage i mine arkiver, så bloggede jeg fx lige så meget om ASOS som jeg gør i dag (jeg har bare altid været en ASOS-girl før alle andre også blev det 😉 ), men synes det ikke de gode billeder er et plus? De bloggere der er kæmpe store er netop også nogle af dem der tager de (synes jeg) smukkeste billeder. Men tekst er bestemt også noget jeg går op i som bloglæser. Jeg bliver dog hurtigt træt, hvis ALLE indlæg er meget lange. Nogle dage har jeg bare brug for smukke billeder og er for træt i hovedet til at læse en halv novelle.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

    Tillykke! Jeg mener at jeg startede med at følge bloggen sidste år og jeg bliver hængende længe endnu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Straa

    Stort tillykke med de 6 år. Hvor er det vildt at tænke på. Selv er jeg ret ny, tror jeg. Har læst med on/off i mange år men det er inden for de seneste 2 år jeg er begyndt at følge rigtig med. Hverdag.
    Vi har iøvrigt næsten været naboer. Jeg har boet på Lahnsgade 😉 (har faktisk også læst på MMD) Jeg har dog først set dig i Odense efter jeg er flyttet til Haderslev. Typisk. Men du er jo lige så smuk i virkeligheden som billederne på bloggen.
    Igen tillykke med bloggen og så krydser jeg fingre for fremtidsplanerne går i opfyldelse, det ville jo være for fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åhh hvor er du sød! Mange tak! Ja, Lahnsgade er jo lige bagved Jagtvej! Vi boede der fra 2005-2010 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna kirkegaard

    Jeg har nok fulgt med i 3 år, og jeg er 18 år.
    Som du skriver har man tit en ‘veninde’ forhold til bloggeren, men da du er lidt ældre end mig, har jeg mere set dig som en storesøster på en måde. En som man gerne ville være om et par år, og en som man kunne lære nogle ting af fx hvordan man tackler forskellige ting.

    Da du var gravid og månederne efter var der ikke helt så meget aktivitet (af gode grunde) på bloggen men synes virkelig du er kommet ind i en god periode lige nu! Især med outfits, og det er virkelig fedt. Du er altid sådan en blog som jeg opdatere et par gange om dagen for at se om der er kommet nye indlæg, og det bliver tiere og tiere! Virkelig godt gået, og jeg er også, nok grundet min alder, glad for at du er ikke er blevet en mommy-blog hvor opskrifter på baby-grød og DIY’s til at rangle er det som bliver spyttet ud dagligt. Du balancerer det virkeligt godt, og måden du opdeler de baby-relaterede ting i separate indlæg er rart. Nå, bla-bla-bla. Nu vil jeg ikke knevre længere, vil bare sige at jeg er glad for at din blog har udviklet sig helt vildt det sidste år og den er virkelig på toppen lige nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Vinter

    Tillykke ,

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

    Hej Jeanett 🙂
    jeg har læst med lige siden du blev en del af bloggers delight, hvornår var det egentligt?
    Det sjovt, fordi jeg er 17 år gammel, og vi kunne nok ikke være to mere forskellige steder i vores liv! Alligevel nyder jeg dine outfitposts så meget, selvom vi på ingen måde har samme stil, og mine ynglings indlæg er dine indlæg om Bella hvor du fortæller hvad der sker de forskellige måneder, og jeg for altså mange undrende blikke for mine klassekamerater i 2.g når jeg i dyb koncentration sidder koncentreret og læser dine månedsindlæg om Bella og der er babyer over hele min skærm haha, men jeg elsker det! ved ikke hvorfor hehe

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det må vist være 3,5 år siden, tror jeg? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med bloggens dag 🙂 Jeg er faktisk overrasket over hvor længe jeg har fulgt din blog, nu hvor jeg lige søgte og fandt det første indlæg jeg læste her inde, nemlig indlægget om din fødselsdag og din og Tims forlovelse! Det var ikke noget jeg lige kunne glemme 🙂 Jeg fandt dig ved at en anden blogger havde henvist til din forlovelse, kan desværre ikke huske hvem. Og siden har jeg fulgt med 🙂 Hvor er forlovelsesringen egentlig blevet af? Jeg så et indlæg, da jeg ledte efter det første jeg læste, og faldt over et indlæg hvor du skrev at du bar ringen om din hals pga. hævede graviditets fingre, men synes stadig ikke at den er at se på din finger endnu? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Uh ja, så er det lidt over 2 år du har fulgt med 🙂 Jeg kan stadig ikke passe den, jeg ved ikke om jeg har fået permanente tykkere fingre efter fødslen eller hvad, men den passer stadig ikke (før kunne jeg slet ikke få den på, men nu kan jeg – min finger bliver bare blå i løbet af et par minutter 🙁 ).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Tillykke med fødselsdagen! 6 år, hold da helt op, det er sgu sejt.. Jeg opdagede din blog da du var gravid med Bella og da du skrev det første måneds indlæg kan jeg huske at jeg tænkte: håber håber håber stadig den eksisterer når jeg bliver gravid.. Og det gør den jo og det er skønt! Jeg er sådan set ret vild med alt ved din blog, er selv stor fan af at rejse og nå ja af Ganni 😉 haha.. Tusind tak for en dejlig blog, har faktisk aldrig tænkt over hvor meget din blog passer på mig, det er ikke bare en modeblog, en morblog, en rejseblog ect.. Den favner bredt men uden at miste noget, jeg ved ikke om det giver mening og nu blev det en længere smørre – men stort tillykke og tak fordi du blogger 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tusind tak, er virkelig glad for at du synes den favner bredt! Det er det jeg rigtig gerne vil have at den skal! Og tak fordi du læser med 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Tanita

    KÆMPE TILLYKKE 😀 😀

    Jeg har fulgt med siden jeg begyndte at date Peter, som Tim kender gennem Socialdemokraterne. Jeg så dig sådan lidt rundt omkring og syntes faktisk din stil ramte noget, som jeg kunne genkende. Så fandt ud af at du havde den her lækre side, og ja.. Har været hooked siden 😉
    Jeg har det på samme måde som dig, ang. blogs. De skal have et tuch af bloggerens personlighed, og det skal gerne være på godt og ondt. Det gør det bare lidt mere lækkert og uforudsigeligt at læse, og det er det der gør at jeg kommer tilbage 😉

    TAK for en dejlig blog, som faktisk giver inspiration til mange ting 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Tillykke! Jeg har fulgt bloggen, siden jeg flyttede til Odense for 3 år siden. Det var min søde søster, der anbefalede den i sin tid – og lige siden har jeg hængt ved 🙂 I tidens løb har jeg fulgt mange forskellige blogs, men netop din er den eneste, jeg trofast stadig følger. Stor ros for at være så alsidig og dybdegående med en virkelig god sans for mode! Du formår at skabe en følelse af, at jeg bag skærmen kender dig utrolig godt – har jo både oplevet din forlovelse, flytning, graviditet, barsel ect. Forsæt det gode arbejde! Jeg bliver her i hvert fald længe endnu 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Hahaha hvor er det sjovt med dit første outfitbillede fra DSU’s julefrokost 😀 Der ER sørme sket noget siden da 🙂 og elsker at du tager et spejlselfie med en nokia – åh, 2008 er bare så længe siden lige pludselig.

    Jeg elsker din blog, og jeg bliver ved med at komme tilbage. Er herinde dagligt og bliver så glad, når du har et nyt indlæg.
    Du er hands on den mest “ægte” blogger, jeg følger, og det er så mega fedt. Og som jeg har skrevet før, er det sjovt, for vi kan virkelig være uenige om nogen ting og ofte kan jeg faktisk føle, at jeg bliver helt irriteret på dig 😀 😀 😀 altså som i at jeg tænker “det KAN hun da ikke mene?” – men kun på den måde, som jeg kan blive enormt irriteret på eller uenig med mine veninder, og selvom det lyder mærkeligt, er det faktisk en ros til dig. For jeg føler faktisk også, at det er en blog, hvor man GERNE må være uenig med dig.Og det er altså fedt. Du giver virkelig noget af dig selv – og det kan mærkes her på den anden side af skærmen 🙂

    Tillykke med bloggen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg er helt overrasket, for det betyder at jeg har kigget med på bloggen i rigtig lang tid. Da jeg fandt din blog fulgte jeg allerede nogle få stykker, men de var alle fra København, hvilket betød, at der var ikke lige så interessant. Jeg kunne godt lide deres tøj, men det meste af tøjet var købt i en butik, som jeg kun kunne besøge, når jeg en gang i mellem kom til København, ligesom jeg heller ikke kunne forholde mig til, når de opfordrede til at besøge restauranter eller biografer. Da jeg så fandt din, var det noget af en lettelse. Du boede i Odense og henviste du til butikker, restauranter og biografer, som jeg viste hvor var, og hvis ikke, så kunne jeg komme til det. Efter jeg fandt ud af at du arbejde i Gina Tricot, kiggede jeg langt efter dig, når jeg var derinde. Efter at have set dig derinde, blev min lyst til at læse med herinde endnu større, for sådan som jeg oplevede dig i butikken var helt den samme som jeg oplever dig på bloggen.
    Jeg håber og ønsker at din blog stadig eksisterer om 6 år. Jeg vildt i hvert fald blive ved med at følge med. Mange tak for god læsning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej, hvor er det en dejlig kommentar fyldt med søde ord og komplimenter! Jeg hører faktisk tit også det med anbefalinger fra københavnere, som bliver trætte af hvor mange blogs der er københavnske. Det kan blive for meget af det samme… men så er det gør der også er nogle af os som bor andre steder 😉

      Og igen – tak for alle de søde ord!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Nu prøvede jeg at lure i arkivet, hvor længe jeg egentlig har læst med.. Og jeg tror at jeg ender med at sige 3,5 år.. Jeg husker i hvert fald Mad Men-festen.. Jeg kan dog også huske at have læst dit indlæg om din svigermors bryllup, men jeg tror det var fordi du havde linket tilbage til den grå kjole du havde på 🙂
    Men christ, det er lang tid.. Jeg troede dét at jeg læste blogs var noget nyt 😛 – på den anden side var det vist omkring mit speciale, at bloglæseriet tog fart (favorit-overspringshandling), og det afleverede jeg alligevel i december 2011, så ja..
    Som jeg husker det, fandt jeg din blog i Bloggers Delight-topbaren – muligvis efter at have læst Fierce & Fattig.. Who knows? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er det vildt! Jeg faldt over din blog i 2009, tror jeg, så jeg har efterhånden også fulgt med i nogle år. Og kvaliteten er bestemt blevet bedre siden dengang 😉 I øvrigt skal du også have ros for at man kan mærke at du blogger af egen interesse og lyst, og det er virkelig fedt at mærke som læser!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tak for er du sød! Det er lige sådan nogle ting man som blogger gerne vil høre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #314