Ny taske fra H&M

Ganni kimonoen er tilbage!

Ganni kimonoen er tilbage!
Adlinks:
Ganni gardenia kimono HER

Why fix it, if it aint broken? Man tænker, at det er sådan Ganni har tænkt om deres kimono fra det sene forår. Men okay, den første version røg også så hurtigt, at man skulle have troet at den var gratis. Sidst var det jo en hel kollektion (se her), men denne gang er det kun kimonoen her i en ny kongeblå med guld. Det er en vildt smuk kombination, og ejede jeg ikke allerede den første (I kan se mig i min her), så ville jeg nok klikke denne hjem. Jeg havde dog helt sikkert købt noget i kombinationen her, hvis der havde været en kjole eller en top.
Skal I have den denne gang? Jeg kan huske, at en del af jer ærgrede jer over ikke at få fat i den første.

Kimonoen findes i denne farve kombination og så den helt sorte (igen) lige HER
Den koster de samme 1999 kr som sidst og det er den lange model (den som jeg har).

Ganni has re-made their kimono from spring in a new colour which is beautiful. It’s available here.

bloglovin

12 kommentarer

 • Hvis jeg ikke lige havde ristet dankortet på en paisley mønstret sag fra Day (se her http://bethlog.dk/2014/10/07/paisley-monstret-kimono-og-foto-kisser/) var denne skønhed fra Ganni helt sikkert kommet i spil.
  Tak for god inspo : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også ret så fin i denne version 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Ej, her må jeg godt nok erklære mig uenig….jeg syntes jo du har sådan en fin stil Jeanett, men det der er godt nok en største øjebæ nogensinde! Sorry….men hver sin smag selvfølgelig 🙂 håber ikke du bliver anstødt af mit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Synes du den er så meget anderledes end den jeg har? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Ja, din er flot 🙂 Det harmonere meget bedre med det guld og så lyseblå. Jeg bryder mig virkelig ikke om farvekombinationen på denne, men igen det er jo smag og behag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu også, den her er rigtig flot! Den er lidt royal at se til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes farvekombination er SÅ flot! Det ærgrer mig virkelig det er en kimono. Hvis det var en nederdel eller en kjole var jeg straks sprunget på…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg har det på samme måde. Jeg skal ikke have endnu en vild kimono – men jeg gad godt at have en bluse i det her! Fx den t-shirt top de lavede i det i foråret.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny taske fra H&M