Tirsdagsønske #59

Outfit of the day #319

Outfit of the day #319Outfit of the day #319Outfit of the day #319Outfit of the day #319
Adlinks:
ASOS cashmere sweater (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs hobo bag (HERE) – ASOS overknee boots (HERE)

Outfittet her tog vi på Møn, da vi besøgte Liselund slot. Har I været der? Det er et vildt fint sted med en rigtig flot have (= park), som er oplagt til gåtur, når barnet skal sove 😉
Min sweater er ny og er sindsyg lækker! Den er kashmere og derfor såååå blød, og varm! Den koster også lidt mere, men er den hele værd. Jeg er faktisk ærgerlig over, at den ikke findes i flere farver (selvom den her farve er lige mig), fordi jeg kunne også godt have brugt den i sort. Jeg føler at jeg er indhyldet i det blødeste af det blødeste når jeg har den på. Den er lidt stor i størrelsen, så hvis I hopper på den, så size down! Jeg har den i min faste ASOS-størrelse UK12 og jeg kunne sagtens have haft en UK10. Jeg tror faktisk at den havde siddet lidt bedre i en størrelse mindre. Sweateren kan købes HER.

Jeg har forresten lige opdateret min Tictail med lidt nyt (bl.a. med lidt Ganni) HER

This outfit is from our vacation at the island of Møn. The sweater is from ASOS and it’s cashmere, so it’s soooo soft. It’s available here.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #59