20% rabatkode til ASOS og rabatkoder til Zalando

Outfit of the day #331

Outfit of the day #331Outfit of the day #331Outfit of the day #331Outfit of the day #331
Adlinks:
H&M dress (HERE) – Erbs Denmark bag – Line&jo ring (HERE) – Line&jo ring (HERE) – Gestuz boots (HERE)

I indlægget her tippede jeg om en mega billig og pæn kjole fra H&M. Og her er den så “in action”. Den koster kun 99 kr og her i Odense har jeg stadig set masser af dem i H&M butikkerne. Den er også online (der er link under sidste billede), hvis I hellere vil shoppe den fra sofaen 😉 Den er ret normal i størrelsen, synes jeg. Jeg har min i en str. 40.
Neglelakken har flere af jer spurgt indtil – den er herfra.

I dag skal jeg på en lille roadtrip med min veninde Ann-Sophie. Vi skal til Valdermars Slot, hvor der er noget julelir. Planen er at tøffe rundt med en kop glögg i hånden et par timer og bare hygge. Jeg overvejer faktisk at hoppe i kjolen her igen, men kaste en strik henover for lidt ekstra varme. Det kan være at jeg kan få lokket Ann-Sophie til at lege fotograf i dag 😉 Når jeg kommer hjem, så skal vi have hængt lidt julepynt op. Jeg forstår slet ikke at det er 1. december i morgen! Er I jule-klar?

A few weeks ago I tipped you guys about this dress from H&M here. It’s very pretty and super cheap! Today I’m going to a Christmas market at a castle with one of my friends. Are you ready for the Christmas month to begin?

bloglovin

13 kommentarer

 • Camilla

  Hold kræft hvor ser du brandgodt ud! Sindssygt lækre (og slanke) stænger, og fin fin kjole! Nydeligt outfit og nydelig mom 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Wauw, den kjole klæder dig virkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billede nr. 3 er virkelig fint af dig! Det klæder dig når du smiler 😀 God tur til slottet, det lyder ret hyggeligt. Her skal jeg vidst bare bruge søndagen på at pynte op 🙂 Vi brugte hele dagen i går med julehygge og alt hvad det indebærer, så det bliver nok bare stille og roligt i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Laura! Det står også på oppyntning her senere 🙂 Det skal nok blive hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Du ser super fin ud i den kjole!!
  Nu har jeg klikket den hjem, så håber jeg også jeg kommer til at se godt ud i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød 🙂 og det er jeg sikker på at du gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har altså bare mega lækre stænger! Og så er kjolen virkelig fin og efterårsagtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fantastisk ud! Kjolen er simpelthen bare SÅ fin – den tror jeg vist lige jeg skal på udkig efter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  pretty dress

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til ASOS og rabatkoder til Zalando