Outfit of the day #329

Se mig i Bloggerliv

Se del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER

Åhhh hvor havde jeg sommerfugle i maven hele dagen i går. “Har du nu sagt et eller andet kampdumt?”, “Virker jeg vildt kedelig?” eller “Synes folk bare at jeg er uinteressant?”. Men her er jeg så. I Bloggerliv! Og undskyld mig, men hvad FANDEN sker der for min mimik i den første del, der hvor jeg skal forklare om hvordan jeg startede med at blogge. Wow, styr lige dine ansigtsdele, dame! Jeg har altid fået at vide at jeg taler med hele ansigtet, men shit det var vildt der. Jeg tror at jeg blev lidt ivrig 😉 Udover et lille chok over egen mimik, så er jeg ganske tilfreds. Jeg synes, at jeg fremstår lidt trist i den sidste del omkring fremtidsdrømme. Det var jeg overhovedet ikke! Vi filmede i mange timer, og jeg jokede både (bl.a. kom det ikke med at jeg står og kalder vores græsplæne for “vildnæsset”, fordi vi ikke har slået den forever. Og nedenforan DVD-reolerne lå der tusinde DVDer på gulvet (“placeret” der af Bella), som vi også laver lidt sjov med. Så jeg tror bare at de har valgt at klippe de mere seriøse ting sammen. Og det er helt fair og fint med mig. Det var bare for at forklare at jeg altså ikke var trist 😉

Afsnittet er delt op i tre dele (det handler om at der er noget omkring uploadings-processen der er nemmere, når filerne ikke fylder for meget som i et samlet afsnit… jeg spurgte dem, fordi jeg selv har undret mig over det). Vi er tre bloggere der er med i denne uge; først Lortemor, så Amalie og så mig. I første del viser jeg jer mit køkken, mit “workspace” og min udestue/spisestue” alt imens jeg fortæller om hvordan jeg begyndte at blogge og hvorfor jeg elsker at blogge (der er her den vilde mimik kommer ind!). I anden del snakker jeg lidt om min personlige stil rent tøjmæssigt og viser mit soveværelse med walk-in. I sidste del handler det om Bella, om hvor meget hun fylder på bloggen, min fremtidsdrømme (bl.a. runder vi emnet “Flere børn?”) og så viser jeg jer Bella meget ufærdige værelse.

Hvad synes I? Jeg er spændt på at høre om I har set det 🙂 I må gerne komme med ideer til ting I gerne vil have jeg tager op i mine afsnit. Jeg kan selvfølgelig ikke love noget, men jeg tager alle ideer til mig 🙂 Jeg har bare en idé om at jeg hellere vil “snakke” med jer end fx at filme at jeg står og tager outfitbilleder. Jeg finder ikke selv den process særlig spændende. Men sig til hvis I gør? Det er helt klart planen at både Bella og Tim skal være med også 🙂
Mit outfit fra afsnittet her kan I finde her

Watch me in “Bloggerliv” here! I’m showing you around in my house.

bloglovin

44 kommentarer

 • Camilla b

  jeg synes du var SÅ god! Du virkede/ virker helt nede på jorden og rigtig sød (ikke at du ikke gør det på bloggen, men det er noget andet at se dig “live”). Og hvor er jeres hus bare fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tusind tak Camilla!! Det hele gør mig bare glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er det sjovt du godt selv kan se det med munden. Jeg tænkte nemlig hold da op noget ansigtsmimik, det er rigtig sjovt at se en person snakke og tale når man er vant til at opleve personen på skrift. Det var ikke helt sådan jeg havde forventet dig, på trods af dine andre videoer her tænker jeg bla. Med Tim og Bella. Men – jeg synes du var skøn. Glæder mig bestemt til at se dig mere. Jeg er helt klar for at du snakker og fortæller fremfor at vise hvordan du tager billeder.
  Jeg er fan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Mette 🙂 Ja, jeg vil også hellere “snakke” med jer på skærmen end at vise sådan noget med at jeg tager outfits.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Haha 😀 Ja, der er gang i mimikken til at starte med 😀 Men synes virkelig du gør det godt! Det er altid lidt sjovt at høre en bloggers stemme i virkeligheden 🙂 Din lyder helt anderledes end jeg havde forestillet mig (ikke at det er skidt – bare sjovt) 🙂 Dejligt at se jeres hjem på film – har f.eks. tit undret mig over det lille indhak på Bellas værelse på billederne. Jeg har altid tænkt det så enormt lille ud (og er måske også blevet en anelse klaustrofobisk ved tanken), men kan nu se at man rent faktisk godt kan være derinde 😀 Når man, som jeg, har fulgt dig længe, så virker de emner du kommer ind på, dejligt personlige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg syntes også det var fedt at kunne vise indhakket… det er nemlig slet ikke småt! (andet end i højden 😉 ).
   Og tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du gør det rigtig godt – og virker rigtig sød 🙂 Jeg læser jo allerede glædeligt din blog – så jeg håber ikke at du misforstår mig – men du virker sødere end jeg havde forestillet mig. Jeg kan godt høre, at det kan lyde forkert, men det er kun positivt ment 🙂 Helt nede på jorden, og ganske afslappet.

  Der vil vel egentlig altid være noget med redigering, når ting ikke er direkte. Jeg synes gang på gang, at man hører om folk der føler, at det der er i TV ikke 100% repræsenterer personen, så det ville næsten være underligt, hvis du ikke lidt følte det. Dog synes jeg også, at der virker til at være til at du er lidt trist, da du snakker om børn, men det virker ikke sådan på bloggen.

  Jeg er i øvrigt fuldstændigt enig med Bella – Skønheden og Udyret er den ultimativt bedste Disney-film 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du er sød! Nejnej, jeg tager det skam som et kompliment. Det kan også være svært at få sin personlighed 100% ud gennem skrift, og det er egentlig også derfor at jeg har takket ja til at være med – for at give jer en ekstra dimension af mig.

   Ja, det vil der nok altid være mht redigering! Men altså, jeg er ikke utilfreds. Det er helt fint… det var mere bare for at forklare jer, at jeg altså ikke var så trist som redigeringen måske lægger op til 😉 Og jeg er glad for at jeg ikke virker sådan på bloggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en utrolig fin stemme 🙂 hehe. Lidt random skrevet, men det synes jeg! Og et fint hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Katinka! I alle teenageårene hadede jeg ellers min stemme. Don’t know why 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg blev så glad, da jeg hørte, at du skulle være med. Jeg synes, at du virker til at være en fantastisk sympatisk person, kæreste og mor, og det fik jeg virkelig bekræftet! Og så er jeg altså lidt pjattet med din (søde) fynske dialekt, det varmer en fynbos hjerte 😉 (Og det er altså ret vildt, at man kan gøre fynsk sødt og trendy – det er ikke lige alle og enhver, der har de egenskab!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange mange tak Amalie! Synes du at jeg taler meget fynsk? Jeg har ellers fået det stik modsatte at vide – at man ikke rigtig kunne høre mine fynske aner særlig meget (det er mest når jeg bliver fuld, haha).
   Men jeg køber bestemt komplimentet om at jeg skulle gøre fynsk trendy! 😉 (de fleste undersøgelser siger faktisk at det er den dialekt som danskerne syntes er den mindst grimme af alle dem vi har i DK. Win!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Rosa

  Årh du er da så sød altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det har måske ikke så meget med selve bloggerliv.dk at gøre, og jeg ved ikke, om du allerede har et indlæg alla dette. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig, et indlæg omkring dit job, din uddannelse, hvordan du er nået frem til det du laver nu. – Selvfølgelig kun, hvis det er noget du selv finder relevant og vil dele med andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   God idé, det vil jeg skrive om snarest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes simpelthen, at du fremstår så sympatisk og sød altså! Efter at have set afsnittet har jeg kun fået endnu mere lyst til at følge din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Super fin video og dejligt at se dig “live”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Celina, er glad for at du kunne lide det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du gør det virkelig godt i disse videoer! Du lyder simpelthen så sød og charmerende 🙂

  Btw – så har Tim VILDT mange film. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Julie! Ja, vildt mange! Men han samler også! Han har en liste over film han gerne vil have i sin samling, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor hyggeligt lige at komme indenfor og se, hvor fint I bor 🙂
  Jeg kan sjovt nok slet ikke høre, at du er fra Fyn, som andre ellers har kommenteret på. Jeg kunne lige så godt have gættet på at du var jyde, hvis det ikke var fordi jeg vidste, at du ikke var det.
  Og sjovt, at du sådan stritter med lillefingeren, når du skriver på computer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg synes nemlig heller ikke at jeg lyder specielt fynsk i afsnittet 🙂 Haha det med lillefingeren gør jeg fx også når jeg børster tænder! Så stritter den! Og det har jeg gjort helt siden jeg var lille barn 🙂 Jeg ved ikke helt hvorfra det kommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, hvor er du god!
  Jeg blev helt overrasket over den måde, du snakkede på. Forstå mig ret, men du lød meget mildere, end jeg troede, du gik og gjorde 🙂
  Og så elsker jeg, at du lige viste den flotte sølvkjole – jeg havde faktisk gået og tænkt over, hvor den var blevet af 😉

  Men altså, hvor var du sød og charmerende, det er nok egentligt bare det, jeg gerne vil sige.

  Hejhej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød! Mange tak for alle dine søde ord. Ja, jeg har jo sådan haft lyst til at vise jer den kjole, men der har bare ikke været en anledning endnu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Nu har jeg også fået set det. Du er god! Og det er skønt med din ansigtsmimik – det er jo en del af din personlighed og jeg kan godt lide den slags “skævheder” – det giver da karakter.
  Og jo! Du skiller dig ud. Særligt fra den gruppe af bloggere som har været i gang længe. Du er blevet mere personlig på din blog (de andre har ret meget bevæget sig i modsat retning) og du sorterer netop i trends og vælger det som klæder dig. Og er (efter min mening) lidt mere kvindelig (altså sådan lidt voksen-lækker) i din stil. Det kan jeg godt lide.
  Og så ELSKER jeg jeres dvd-væg. Jeg troede den var meget mindre. Lige præcis det var min kæreste enig med mig i, at vi ikke skulle have (ja min kæreste er en mand ;). Men det er simpelthen så sjovt at Tim har trumfet den igennem….Som sagt små skævheder. Nogle gange kan jeg godt tænke, når andre bloggere viser deres (og kærestens hjem): “Bor der en mand der? For ham jeg bor sammen med havde ikke accepteret at bo som de gør….”.
  Jeg glæder mig til næste afsnit.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange, mange tak for alle dine søde ord – jeg lapper det hele i mig!!

   Hehe… jeg sagde faktisk til ham at enten så var det en DVD væg eller bogvæg, fordi jeg gad ikke at have begge dele stående i stuen. Jeg håbede selvfølgelig på bogvæggen, da den visuelt er lidt pænere (og det giver også et mere intellektuelt signal end en masse film 😉 ), men han valgte DVD’erne, fordi han ikke gad at gå ned i kælderen hver gang vi skal se en film. Og det forstår jeg egentlig godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BB

  Ihh Jeanett, dig kan jeg altså godt lide 🙂 Og var faktisk ret positivt overrasket, du var ikke så “skrap” som jeg havde forestillet mig – og det er altså et kompliment jeg giver dig her 🙂
  Virkelig fint hus I har!

  KH en læser der har været med fra starten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange mange tak!! Og hvor er det fedt du har været med helt fra starten! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hvor var du god i Bloggerliv!
  Må jeg spørge, hvor er din trøje fra? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du virker virkelig som om du sidder og snakker med din bedsteveninde eller noget. Virkelig godt og spændende! Synes du gør det rigtig godt, og så føler jeg at man lærer dig bedre at kende når man ser og hører dig snakke. Håber du kan finde tid, lyst og idéer til nogle videoblogs – det kunne være mega fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Emma Kirstine… det var lige præcis sådan noget jeg gerne ville. At give jer en følelse af at jeg sad og snakkede med jer.
   Jeg har bestemt for blod på tanden omkring at lave mere video nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ok, jeg læste det du skrev om mimikken inden jeg så afsnittet, og jeg lagde altså ikke mærke til noget. Synes du virker naturlig og ligefrem. Du giver et godt indtryk i Bloggerliv – ligesom her på bloggen fristes jeg til at sige. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød, tusind tak! Det kan også være at jeg selv lægger en del mere mærke til sådan noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var altså helt færdig af grin over din ansigtsmimik (jeg var nok også ekstra opmærksom på det fordi du har nævnt det i teksten), for HOLD nu op hvor bevæger du bare HELE ansigtet når du snakker. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, der er gang i den 😉 Der er i hvert fald ingen der kan beskylde mig for at være kedelig når jeg snakker );

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fint hjem. 🙂 Må man spørge hvor du har købt bordpladen til din “workspace”? Går udfra den er købt separat fra Hay benene? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er købt separat! Det er bare en træplade fra et byggemarked, som jeg så selv har malet hvid med maling 🙂 Så pladen er “hjemmegjort”, men ja, benene er fra HAY!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Tak for svar. 🙂 Må man spørge hvad målene på pladen er?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh jeg kan næsten ikke huske det… men den er lang. 80×220 måske?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pamela

  Må man spørge hvor den meget smukke kjole er fra?? 😉 (den der skulle være brugt til et bryllup) wow den er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #329