Blueprint

Hola fra Kap Verde

Hola fra Kap Verde

Hola fra Kap Verde

Der tales generelt spansk/portugisisk hernede, da det engang var en koloni. Bella er begyndt at sige det, det er ret cute. Vi har det dejligt, selvom flyturen var en hård nysser denne gang. Bella gad virkelig ikke og var tophysterisk den sidste time af turen. Hun gik derefter i seng kl 16 hernede (vi er to timer bagud i forhold til jer derhjemme) og sov 14 timer i rap. Helt vildt! I nat har hun gjort det modsatte. Hun vågnede 28 gange og hver gang var der ikke det der ikke var galt; av knæ, av njæse, av ear, så var hun tørstig, så ville hun have iPad, så ville hun nusses, så ville hun gå tur (kl. 02.50 – nej tak til det foreslag, lille dame!) osv osv. Vi er fuldstændig smadret, så nu skal mor have kaffe. Hun sover normalt som en drøm derhjemme, men hernede er hun godt nok gal i skralden. Håber at det vender snart.

Generelt er her virkelig lækkert, hotellet er flot og kæmpe stort. Og der er virkelig service på drengen fra det søde personale. Men hold nu op, hvor er vi bare ikke til all-inclusive konceptet. Jeg synes virkelig ikke at maden er god og jeg føler at jeg konstant spiser i et middelmådigt cafeteria. Det er der ikke særlig meget 5-stjernet over. Desuden kan vi fornemme at der heller ikke er så meget at komme (mht mad) efter i byen på øen, så hvis man går efter maden på ens ferie, så vil jeg klart anbefale øen Sal (som vi var på for 3 år siden) over Boavista, som vi er på nu. Til gengæld virker her en smule mindre windy end på Sal. Men om det er tilfældigt med vejret, det ved jeg ikke.

I kan få mange, mange flere updates (billeder af Bella i pool med kjole på og en ny “ven” jeg har fået mig) på min Instagram missjeanett

Hola from Cabo Verde! We’re enjoying our holiday on the island of Boavista. You can get more updates on my instagram missjeanett

4 kommentarer

 • Liv

  Hejsa. Jeg påtænker en rejse til Kap Verde, Sal – men vil høre om I har fået nogen vaccinationer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det har vi. Vi har alle fået hepatitis A og så skal du sørge for at din stivkrampe også er opdateret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og hvis du har børn, så er det vigtigt at de har fulgt vaccinationsprogrammet, da det ikke findes hernede og der er derfor langt større risiko for smitte her

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I kan læse mine indlæg om ferien på Boavista HER, HER og HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blueprint