Outfit of the day #343

Kjolejagt til tre bryllupper

Kjolejagt til tre bryllupperKjolejagt til tre bryllupper
Adlinks:
1/ Vesper £56 HER   2/ Self Portrait £240 HER   3/ ASOS £75 HER
4/ ASOS £85 HER   5/ By Malene Birger 5999 kr 3299 kr HER   6/ ASOS £48 HER
7/ Elise Ryan £82 HER   8/ Closet £52 HER   9/ Lipsy £60 HER

10/ ASOS £55 HER   11/ Forever Unique £687 £295 HER   12/ Ganni 1799 kr HER

Der er virkelig kommet gang i bryllupperne i min omgangskreds! I år er vi inviteret til hele 3 styks, så jeg skal bestemt på kjolejagt. Det første bryllup er i juni, det næste i august og så har vi et efterårsbryllup i oktober også. Jeg vil bestemt se om der ikke er et af bryllupperne, hvor dresscode tillader at jeg får denne brugt. Den er bare ret vild, så den duer ikke til de lidt mere casual bryllupper. Ellers har jeg besluttet at sælge den, hvis den ikke bliver brugt i år. Den er simpelthen for smuk til ikke at blive brugt (sælger også andre fine ting her på min Tictail).

Som sagt skal jeg bruge tre kjoler (mindst – ved nogle vil jeg nemlig måske skifte mellem vielse og fest), så jeg er så småt begyndt at kigge lidt, selvom jeg egentlig har god tid. Til de to sommerbryllupper kigger jeg på lidt lysere kjoler, men til det i oktober synes jeg, at en mørkere farvepalette er lidt mere ok. Jeg er helt syg med nr. 2 og nr. 11 – men det er selvfølgelig også de to dyreste kjoler af de tolv her. Typisk. I må seriøst ikke snyde jer selv for at savle over detaljerne på nr. 11 lige HER. Det er seriøst smukt arbejde! Nr. 12 fra Ganni ville virkelig være smuk til en sommerbryllup i august, hvor man har fået lidt farve. Plus den er af silke, så hvis sommeren stadig bager, så er den rigtig behagelig at have på! I den lidt mere prisvenlige kategori, så overvejer jeg nr. 6 og nr. 8. Den babyblå ville være så yndig til et bryllup (og så får jeg også lige dulmet min besættelse af farven) og nr. 8 har det smukkeste print. Decisions, decisions!
Skal I til bryllupper i år?

This year I’m going to at least three wedding. One in June, one in August and a fall wedding in October. I need some dresses for these occasions. I’m in love with no. 2 and no. 11.

bloglovin

23 kommentarer

 • Julie

  Yes! Jeg skal til 1 bryllup, så det er helt perfekt med en masse kjoleinspiration. Er det ikke nærmest en lov, at man SKAL købe en spritny kjole, når man skal til bryllup?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JanniChristiane

  Jeg er helt vild med nr. 6! En smuk sommerkjole i blomsterprint. Det er lige før jeg må eje den, selvom jeg ikke har nogen anledning til at tage den på.
  Ellers er den babyblå kjole også smadder fin. Er sikker på du finder en flot kjole uanset hvad du ender med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Virkelig flotte kjoler. Jeg skal også på jagt (4 bryllupper i år).
  Nr. 2 er allerede out of stock, øv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   4 er også mange! Hold da op, det er gået hurtigt! I går var der alle størrelser pånær en! Men den er også vildt smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AM

   Det er fordi en af skuespillerne fra Game of Thrones havde den på forleden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh det giver mening… har du link?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mange flotte kjoler du har fundet Jeanette. Og ja, svær beslutning!

  Jeg skal til mit første bryllup nogensinde ved et vennepar i midt august. Eftersom jeg skal bruge en måned på ferie i Australien (bl.a. besøge Melbourne og Sydney), så regner jeg stærkt med at finde en smuk kjole dernede. Jeg har tidligere boet i Australien og især Melbourne har så mange fantastiske vintagebutikker, hvor jeg er sikker på, at jeg falder over en eller anden retro skønhed. Omend jeg også sagtens kan forstille mig, at køb en klassisk kjole (noget a la den lille sorte) og så stocke op på pænt tilbehør såsom enkle men elegante smykker og høje stilletter. Nu må vi se, hvad det ender med! Bryllupet er sådan semi fancy (det holdes på et slot), så tror en kjole mellem noget klassisk og unikt ville gøre sig godt til sådan en type fest.

  Jeg håber lidt, at du kan bruge din guldkjole til sommer. Den er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder også rigtig fint! Men husk at tjekke mht bruden og sort – normalt siger man at sorte kjoler er no-go til bryllupper, men nogle brude er ligeglade 😉 Personligt vil jeg helst ikke se det til mit eget bryllup.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Haha, kan høre at min viden på bryllups området er ret sparet.

   Bruden er ikke en veninde (det er gommen derimod eller ven og ikke veninde selvfølgelig), men det er et vennepar, som jeg ikke kender vildt godt (det er min kæreste, som er venner med gommen). Parret er dog meget afslappet og tror ikke det er dem, der går mest op i outfits etc., så tror ikke de vil se skævt til at en gæst kommer i sort kjole (det er jo ikke begravelsesstil der er tale om haha).

   Hvorfor vil du ikke se sorte kjoler til dit eget bryllup? Er det er ikke en lidt ligegyldig detalje at gå op i? Personligt er jeg nemlig fuldstændig ligeglad med hvad mine gæster kommer i, hvis jeg skulle holde bryllup. Sålænge folk er pænt klædt på så er farver, længder etc. ligemeget for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe der er også mange der ikke ved det med sort, men det er nu en helt klassisk Emma Gaad-regel i forhold til bryllupper 🙂 I gamle dage var det fuldstændig no-no at komme i sort til bryllup. Jeg synes dog, at det er lidt mere legalt hvis der er tale om et vinterbryllup.

   Fordi jeg ikke synes at mit festselskab skal ligne en begravelse 😉 Folk respekterer jo at man ikke kommer i hvid kjole, ligesom bruden, så jeg kan ikke se hvorfor man ikke kan respektere at det også gælder sort.
   Jeg er ligeglad på mange områder, men lige det her er jeg ikke. Og når det nu ikke er en regel jeg selv har opfundet, så synes jeg ikke det er særlig strengt. Jeg har prøvet to bryllpper, hvor bruden frasagde sig sort til kvinder, da de netop også syntes at det var enormt trist til et sommerbryllup.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Nr. 2 – jeg døøøør!!
  inviterer sgu mig selv til at bryllup bare for at have en undskyldning for at iføre mig den!! Wauw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja den er SÅ pæn. Den findes også i hvid (det er bare ikke så bryllupsvenligt som gæst ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Uuhh, sikke mange fine kjole, jeg har forelsket mig i 1, 2, 4 og 8, nok mest af alt nr. 8 – men den ville jeg ikke tage på til et bryllup, syntes den er for lys.

  Jeg selv skal til 2 bryllupper i år, det ene er en god kammerats og det andet er mit eget (Spørg lige om kjolekrise der).
  Bryllupperne er i henholdsvis maj og august. Og sjovt nok er tankerne langt mere på kjolen til det i august end til det hvor jeg er gæst i maj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  fine kjoler 🙂 laver du ikke et indlæg med Oscar kjolerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bech

  Jeg havde faktisk nr. 4 på til bryllup i januar (Under stormen Egon endda!) og følte mig ret Mad Men agtig! Var ret overrasket over hvor lækker kvaliteten var, så den kan bestemt godt anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh tak for tip! Hvordan er størrelsen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Bech

   True to size vil jeg sige… Jeg var meget bange for at den ikke ville passe, for det er jo monster dyrt at skulle returnere til Asos, så jeg gik efter de mål de har skrevet til deres størrelser, og den passede fuldstændig perfekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har været lidt af et skarn – primært fordi jeg er en nærig type, og sekundært fordi jeg har en 14 dages rejse til Japan, lige før jeg skal til to bryllupper, to weekender i streg – og har tænkt mig at bruge den samme kjole til begge bryllupper.. Det betyder så bare, at jeg overvejer at differentiere vha. tilbehør og hår – alligevel lidt stenet at tage af sted i 100 % samme outfit to lørdage i streg.. Jeg vil dog heller ikke afvise at det kan ske, at jeg finder en ekstra kjole.. Men det er i hvert fald planen so far.
  I den forbindelse ville jeg høre om du selv havde gjort dig tanker om hår? Den kjole jeg har købt ser fantastisk ud med løst hår, men jeg ved også bare, at jeg kommer til at blive så irriteret på det og enten rulle det rundt til en pølse og trække det i den ene side, eller sætte det op i en slatten knold/hestehale som aftenen skrider frem – og så hellere have sat det fantastisk (op) fra start 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Åh jeg drømmer stadigvæk om den rød og hvid stibet kjole (du havde på i Boston, mener jeg) jeg desværre ikke fik købt, øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Den babyblå kjole er så fin! og så synes jeg den minder mig om den kjole Lupita Nyong’o havde på da hun vandt en oscar sidste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #343