Sushi-tirsdag, chokoladekvalme, to badeværelser og Bellas værelse

Mad Men-style kjole

Mad Men-style kjoleMad Men-style kjoleMad Men-style kjoleAdlinks:
ASOS “Mad Men” kjole HER

Jeg lovede jer i indlægget her, at jeg ville vise lidt mere af min nye ASOS-kjole. Jeg er fuldstændig forelsket i den og jeg tænker konstant på Joan (Mad Men) og Donna (Suits). Ikke to dårlige damer, i min optik! 😉 Kjolen er faktisk købt til arbejdsformål, men den kan ret nemt bruges til mere festlige anledninger også! Jeg har købt den i “tall”-version, som er lavet til lidt høje piger (jeg er 1,78 cm), men den findes også i “normal” version lige HER. Størrelsesmæssigt er den ret normal. Der er endda lidt bedre plads til boobs end jeg synes der normalt er i ASOS’ ikke-stretchy kjoler. Jeg har en UK12 og det er hvad jeg normalt bruger hos ASOS. Stoffet er desuden i en lidt tyk kvalitet (som gør at det ser dyrere ud end den er), og det er ret fint her om vinteren. Jeg tager den for eksempel ikke med til Kap Verde, da jeg tror den er for tyk til sommervejret.

Kjolen kan købes HER (i “tall”) og HER i normal. Sidstnævnte er nedsat!

I love my new dress from ASOS which makes me think of Joan from “Mad Men” and Donna from “Suits”. Two women which style I really like 😉 You can buy the dress right here

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi-tirsdag, chokoladekvalme, to badeværelser og Bellas værelse