Guess glass candy clutch

Nye køb: Label.m shampoo & Essie neglelak

Nye køb: Label.m shampoo & Essie neglelakAdlinks:
Label.m shampoo HER og conditioner HER
Essie “Da bush” HER og “Don’t sweater it” HER

Hvad sker der lige for vejret?! Det er d. 31. marts og så starter dagen lige med snestorm! Man skulle tro det var 1. april og at vejret lavede en aprilsnar.
Nå, jeg var gået tør for shampoo, så jeg har lige fået fyldt lidt op igen. Jeg er jo stor fan af Label.m, så det er også fra dem jeg har købt denne gang, men prøver i stedet deres blonde-serie, som jeg ikke har prøvet før. Den skulle lysne håret lidt efter hver vask (men det fader væk igen, så snart man holder op med at bruge den). Både shampoo og conditioner er nedsat lige HER og HER.

Og så røg der også lige lidt neglelak med også 😉 “Da Bush” (den grønlige) og “Don’t Sweater it” fra Essie. Jeg elsker deres fjollede navne 😉 De er også begge sat ned – til 39 kr stykket.

I was running low on shampoo and conditioner so I just stocked up on these from Label.m, which is my favorite shampoo-brand. It also bought some Essie nailpolish “Da Bush” and “Don’t Sweater it”.

 Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

2 kommentarer

 • Snestorm?? Der har ikke været noget lignende snestorm i Aalborg eller Århus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det var helt gak! Du kan evt se min instagram for beviser 😉 Alt var bare hvidt, men var dog smeltet igen sidst på dagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guess glass candy clutch