Carvela nude flats

Outfit of the day #347

Outfit of the day #347Outfit of the day #347Outfit of the day #347Outfit of the day #347Adlinks:
ASOS top (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE)
Line&jo “Miss Neason” necklace (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Zara flats (similar here)

Jeg kører altså ret meget “office”-stil i øjeblikket: en pæn bluse eller skjorte, og så pencilskirt. Det er work-friendly, pænt og jeg føler mig feminin. Jeg har forresten hudfarvet nylonstrømper på, hvis I skulle undre jer. Det er ikke heeelt varmt nok til bare ben endnu, men jeg er begyndt, at gå i flats igen. Dog lover de under 5 grader her i Odense i weekenden – det gider jeg godt nok ikke! Jeg har desuden ravet hoste til mig igen, så igen-igen lyder jeg som en syg søløve.

Både bluse og nederdel er nye – begge fra ASOS og begge i min “normale” ASOS-størrelse UK12. Nederdelen er super, super stretchy, så I skal ramme meget forkert med størrelsen før den ikke sidder godt. Jeg har det både i sort og blå, og de er mine go-to de morgener, hvor jeg ikke magter de lidt mere stramme nederdele. Der kan spises godt igennem til frokost i det her 😉 Nederdelen er HER og blusen HER
Jeg har i øvrigt denne her på læberne. Den er genial! Holder længe, behagelig og så er farven “Nude-ist” lidt mere nedtonet i forhold en rød læbestift.

I’m wearing a lot of office-styled outfits these days. This is another one with a new top and a new stretchy skirt – both from ASOS.

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carvela nude flats