Outfit of the day #350

Flere kjoler til bryllupper

Flere kjoler til bryllupperFlere kjoler til bryllupperAdlinks:
1/ Gestuz HER   2/ Ganni HER+HER   3/ ASOS HER
4/ ASOS HER   5/ Chi Chi London HER   6/Ganni HER
7/ ASOS HER   8/ ASOS HER   9/ Ganni HER

Det gik pludselig op for mig, at det første bryllup jeg har i år (ud af 3) faktisk er lige om lidt! Eller, det er i næste måned, men det er “lige om lidt”, når man stadig ikke har styr på outfittet. Det eneste jeg har styr på er til det bryllup i oktober, hvor jeg vil have den her på.

Jeg satte derfor lige et par timer af i går til rigtigt af surfe rundt på webshops, så jeg kunne finde nogle seriøse bud på en kjole. Brylluppet er med kirke, men festen lyder som en mere afslappet, men sjov én af slagsen. Blandt andet står der i invitationen, at natmaden indtages rundt om bål, så jeg tænker, at det ikke lige skal være mit aller stiveste puds jeg finder frem. Jeg er brændt utrolig varm på nr. 1 fra Gestuz (i 100% silke). Jeg elsker at have rød på til bryllupper, da det for mig signalerer kærlighed og så er rød bare god til mig. Nr. 5 fra Chi Chi London er virkelig også skøn og snittet er ret fint samt flatterende. Nr. 6 fra Ganni har jeg faktisk lige klikket hjem (den er ikke ankommet endnu), men jeg kan ikke finde ud af om den er for casual til et bryllup? Måske ikke hvis den styles med lækre sko, god make-up og håret sat op?
Jeg hælder virkelig meget til nr. 1, som jeg er overbevist om, at jeg også vil få brugt efterfølgende. Hvilke af disse er jeres favoritter?

Next month I’m going to my first wedding this year (out of a total of 3), but I still haven’t figured out what to wear yet. I spent some time last night looking for the perfect dress and I found all these. I’m really in love with no. 1 and I love wearing red at weddings!

bloglovin

21 kommentarer

 • Nr.5 ! Den skriger bare sommer bryllup! Og gul er en kraftig undervurderet farve. Og efter brylluppet, ville den være rigtig fin med en lys strik over til hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh ja, du har ret i det med den lyse strik – hvor vil det være fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 4,5 og 9 synes jeg er virkelig flotte. Jeg tror faktisk jeg ville gå efter den gule. Jeg synes det er så flot en farve. Overvejer lidt om jeg selvskal klikke den hjem til svigerforældrenes sølvbryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den gule er virkelig også smuk! Jeg kan fornemme, at den allerede er et hit hos jer her i kommentarfeltet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Altså nu er jeg bare en Ganni-tøs. Men jeg tror, at blondekjolen ville være HOT STUFF på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg er jo også en sucker for Ganni! Den er også så smuk, men det er ikke altid, at kimono-snittet (når det kommer til kjoler) klæder mig så godt. Det bliver meget “tungt” at se på omkring barmen. Men jeg kunne selvfølgelig smutte forbi en butik og prøve den på først…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MAJ

   Ja, det er egentlig rigtig nok. Jeg har selv en barm af en vis fylde, og det kan godt blive uheldigt fremhævet.

   meeeeen….. prøv den lige 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du har ret i begge – den lige prøves 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Den gule er klart min favorit.
  Synes at gul er sådan en glad-i-låget farve og så er de blonder bare skønne.
  Er sikker på at den vil klæde dit lange lyse hår perfekt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg stemmer for nr 9 til det ‘sjove’ bryllup du beskriver. Men den gule er også rigtig flot og vil klæde din figur 🙂

  Nu vi er ved kjoler. Har du nogle bud på en ammevenlig kjole til barnedåb?
  Er helt lost og snart i panik 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nr. 9 er SÅ smuk, men den er prøvet og er kriminel kort på mine 178 cm. Så den bliver det desværre ikke (har dog forelsket mig i nederdelen i samme stof).

   Jeg ville gå igennem ASOS og gå efter kjoler med lynlås foran. Jeg har set op til flere derinde på det sidste, som havde lynlås. Jeg sværgerede til kjoler med det, da jeg ammede. Jeg mener, at jeg især så et par stykker fra Y.A.S.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha

   Fedt tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Var så lidt! Håber at du finder en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hey Jeanett 🙂
  Jeg tænkte på om du kunne lave flere indlæg hvor du kommentere på kjolerne til for eksempel the met galla? Min ynglings indlæg er dem hvor du kommentere på kjolerne ved Oscars! Det ville være lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg vil gerne en gang imellem, men det bliver ikke hver gang der er et stort event, fordi de indlæg er simpelthen SÅ tidskrævende at lave (det tager mig flere timer at lave for det ene indlæg). Og nogle gange er alle kjolerne bare lidt ligegyldige, så derfor synes jeg ikke at jeg har det helt store at sige. Jeg har dog faktisk overvejet the Met denne gang, fordi alle dem som folk hylder synes jeg var helt forfærdelige (bla. Beyoncé)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • What??! Kan du ikke lide påskegul kejserslæb-teltdug a la rya-gulvtæppe med brokade-amok?? 🙂 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  wow, jeg synes nr 2 er smuk.
  Jeg kan bare ikke finde den i den blå farve på deres hjemme. 🙁

  Og ja, den gule kunne være virkelig smuk til et forårsbryllup..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan huske, at du efterspurgte tapas i Palma – så nu smider jeg lige linket her : http://candthecity.dk/2015/03/26/rejsetip-sol-strand-og-shopping-perfekte-palma/

  Ja ja – jar fået ny url, men det er stadig Christina der skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert udvalg! Er også lidt skudt i kjolen/kimonoen (nr. 2) – den er bare så smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Virkelig flotte kjoler! Glæder mig til at se hvad du ender med 🙂 Selv overvejer jeg denne her. Synes den er meget sommerlig 🙂 https://www.zalando.dk/swing-cocktailkjoler-festkjoler-tuerkisgruen-sg721c042-m11.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #350