Birthday girl!

Smukke sommerkjoler

Smukke sommerkjolerSmukke sommerkjolerAdlinks:
1/ OASIS HER   2/ Lavish Alice HER   3/ Sisley HER
4/ Jack Wills HER   5/ Gestuz HER   6/ Darccy HER
7/ Ganni HER   8/ ASOS HER   9/ Selected Femme HER
10/ ASOS HER   11/ Sisley HER   12/ ASOS HER

Jeg har et bryllup i juni, og nu har der også sneget sig en barnedåb ind. Kjolen til brylluppet er 90% på plads, og jeg overvejer mest at genbruge noget fra skabet til barnedåben. Meeeen… det er jo også en undskyldning for at købe sig en lille fin sommerkjole? 😉

Nr. 3 er jeg ret vild med. Smukke farver! Nr. 1, nr. 10 og nr. 12 kan jeg virkelig også godt lide. Flere af kjolerne kunne også sagtens gå til et bryllup eller som en almindelig sommerkjole. Hvilken er jeres favorit?

Rabatkoden BIGWINS giver 20% på ALT, men den gælder kun indtil i morgen mandag kl. 9. Klik HER.

I’m going to both a wedding and a christening next month, so I’m considering buying one of these dresses for the christening! I really love no. 3 from Sisley!

bloglovin

1 kommentar

  • Heidi

    Nu siger den der er en fejl, da jeg havde skrevet min lange kommentar – øv.

    Jeg er også vild med sisly kjolen, men jeg går bare udenom alt af 100 % viskose, min frygt er at har du sat ned engang i den kjole, så krøller hele numsen som om den aldrig har set skyggen af et stygejern.

    Jeg ved ikke om der er forskel på viskose, men det jeg har haft, har ikke været en succes oplevelse, særligt ikke lange ting. Det kan muligvis gå som overdel til en højtaljet nederdel, så det begrænset hvor meget der er tilbage der kan krølle.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl!