For 2 år siden: Barnedåben

Outfit of the day #354

Outfit of the day #354Outfit of the day #354Outfit of the day #354Outfit of the day #354Outfit of the day #354Adlinks:
Vero Moda dress (HERE) – Vero Moda kimono (HERE) – ASOS earrings (HERE)
Ray-Ban “Meteor” sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – ZARA shoes (similar)

Hvis I tænker, at I måske har set billederne før, så er det fordi, at jeg den anden dag kom til at udgive dette indlæg. Kun med billeder og intet andet. Og der gik over en time før jeg opdagede det – flot. Det var egentlig bare en kladde jeg arbejdede i, men endte med at trykke på den forkerte knap. Blogging on the edge 😉 Sådan noget sker stadig selvom man blogger på 7. år.

Er det ikke en fin kulisse? Det var en del af den gamle bymur i Palma, Mallorca. Det er nemt at se, at romerne har været på øen for meget længe siden (det var vist dem der grundlagde byen back in the days).

Kjolen var virkelig rar i varmen og koster kun 160 kr HER (og findes i både sort og turkis).
Og jeg er i øvrigt mega glad for mine nye “meteor” fra Ray-Ban. Det er mit favoritpar for tiden! Der er flere af jer der har spurgt indtil dem, så ville lige nævne, at de har været et super køb.

Another outfit from our holiday in Palma, Mallorca. Isn’t it a nice setting? It’s easy to see that the Romans once ruled Mallorca. The is super cheap and available here.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 2 år siden: Barnedåben