Videoblog: Kbh, Skt Hans og masser af Tinderbox!

Sommerbryllup ved Mossø

Sommerbryllup ved Mossø

Brylluppet i lørdags var simpelthen det fineste! Vielsen var i Vær Kirke (vi befinder os i Jylland 😉 ) og efterfølgende kørte vi til Ømborgen ved Ry og Mossø. På turen derhen havde vi kig til vandet og jeg sad og krydsede fingre for, at stedet lå tæt på søen. Og det må man sige, at det gjorde! Skønne omgivelser og hele dagen igennem fik vi virkelig god mad: genial bryllupskage (som brudens søster havde stået for) til en lækker 4 retters-menu. Især var den anden forret (billedet nederst i midten) fuldstændig outstanding. Jeg skrabede min tallerken fuldstændig! Dertil var der virkelig god vin og da dansegulvet skulle betrædes, så blev baren bemandet med tre gutter i sorte skjorter og hvide butterflies, og de lavede den bedste Old Fashioned jeg nogensinde har fået. Jeg kan dog godt mærke, at energiniveauet ikke er det samme efter man har fået barn, så efter jeg havde kværnet en hotdog til natmad kl. 03.15, så trissede jeg i seng, ned på vores værelse, som vi delte med et sæt venner. Den stod på nattesøvn i køjesenge – total lejrskolestil og hvor var det hyggeligt!

Det var et virkelig skønt bryllup og jeg glæder mig over, at vi har endnu to i år! Sæsonen er først lige startet for vores vedkommende 😉
Mit outfit fra brylluppet kan I se i sin helhed HER og ellers er kjolen HERFRA

Last weekend I attended the most lovely wedding. We had a blast! If you wanna see my whole outfit from that day then it’s right here.

bloglovin

4 kommentarer

 • Hvor ser det dejligt ud! Sommerbryllupperne er skønne. Hvornår kommer der update på dine bryllups forberedelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Fik du købt den fine gule kjole som du engang viste på siden blandt andre mulige kjoler til de bryllupper du skal til…? Den var så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej desværre. Efter jeg udgav indlægget, så røg den i min størrelse! Den var ellers yndig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: Kbh, Skt Hans og masser af Tinderbox!