Den røde jakke på udsalg

Greek life (og lidt Tyrkiet)

Greek life (og lidt Tyrkiet)

Greek life (og lidt Tyrkiet)

Flyet afgår i aften og jeg gider på ingen måder med. Heldigvis ligner det, at vejret er ok derhjemme? Min vejr-app (oh yes, jeg er typen som har sådan en! Havde engang faktisk tre forskellige) siger 23 grader og sol i Odense næste uge, så det lyder da helt godt?

Hvis I har fulgt med på Instagram, så har I set at vi har været en tur i Tyrkiet også. I torsdags tog vi, via en færge, til byen Kusadasi og derfra videre til den antikke by Efesos, som ligger lige ved byen Selcuk. Det var en vildt stor (og meget varm) oplevelse! Efesos kan varmt (høhø) anbefales. Jeg skriver meget mere om det, når jeg er i DK igen (og viser mange flere billeder). Det var i øvrigt et nyt land for os alle tre, så nu har jeg været i 20 lande, Tim i 24 og det blev Bellas 7. land.

Nu vil jeg nyde den sidste dag i varmen. Hvis I er interesseret i emnet, så har jeg flashet korpus i badetøj og startet lidt debat om accept af egen krop og konceptet body shaming. Det hele sker på Instagram, hvor jeg hedder missjeanett

It’s my last day on Samos, Greece. Tonight I’ll be in Denmark again. Thursday was spent in Turkey: we took a ferry to Kusadasi and then drove to the ancient city of Ephesus, near Selcuk. It was very amazing and very hot!

bloglovin

4 kommentarer

 • Jeg ved ikke helt om mine kommentarer går igennem eller bliver opfanget af spamfilteret lige for tiden =/
  Anyways, glæder mig i hvert fald til at høre mere om Efesos og se flere billeder derfra! Og vildt at Bella allerede har krydset land nr. 7 af som 2-årig :O 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo nogle går i spam og det er list svært at tjekke igennem fra telefon, derfor gør jeg det for det meste kun fra computer 😉
   Hun er en berejst lille dame allerede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For nogle uger siden ville jeg nemlig blot sige at det hyggeligt at hilse på dig til BDs netværksmiddag 🙂 Syntes det var lidt ærgerligt hvis det gik tabt 😉 Håber I havde en god tur hjem fra Samos – trods kaffe i toget :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var vildt hyggeligt! Næ, den kommentar synes jeg, at jeg har set et sted?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den røde jakke på udsalg